Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 916
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Мюнхен
Александра преди да се превърне в светица доста време се правеше на ощипана. И тя стоя на доста по-кофти ситуация като подметка.

И това е така, просто ми хареса, че като дойде времето, каза на Виктор в прав текст, че не се държи като мъж, когото иска до себе си. Не вярвам която и да е в този сезон да каже същото на Евгени, независимо дали е права или не.

# 1 036
Някой по-горе спомена, че от реакцията на Айлин му е било по-трудно, отколкото тази на Елена. Доста вярно.И аз имах такова впечатление. Елена едни дълги обяснения, аргументи, които грам не го притесниха, даже затвърдиха чувството му колко правилно е постъпил. А Айлин много готино му говореше, устата едно, очите друго и той даже смънка, ако не се лъжа, едно съжалявам ако съм те накарал да се чувстваш така, Трудно му беше. Интересна сцена...каквато и да е Айлин, може си го. Джия също по характер никак не ми харесва, но споделям мислите на момичетата, тя е една от най-женствените и красиви жени там.

# 1 037
Сега на Мони ѝ е станало ясно, че Евгени не е човек, който ще остави жена да го води за носа. За който не разбира,  тя каза в едно интервю, че Елена  от всички дами най-много подхожда на Евгени и че тя едва ли не ще го моделира, тъй като е безхарактерно момче/ с мои думи, не я цитирам/. Външният му вид заблуждава, изглежда дечко, но съвсем не е така. Това е човек, който е постигнал немалко, а за това са нужни дисциплина и въобще много качества. Предполагам в живота се е сблъсквал с много лицемерие и фалш /като всички нас/ и за това харесва искрените хора. Има умението да ги улавя на мига и му личи. Аз не разбирах защо харесва Габи, но сега разбрах. Нито тя го харесва, като мъж, нито той нея, като жена. Харесва му, че е  искрена и не лицемерничи. Няма скоро да я гони, за съжаление. На мен ми харесват хора, които казват какво мислят, но смятам, че има една граница, която, ако се прекрачи граничи с простота. Няма как да я харесам. Иначе разбирам, че е една от жертвите на времето, в което живеем. Елисавета също, те са ми, като  едно цяло. Едната започва изречението, другата го довършва. Grinning
В случая Евгени не беше прав. Хубаво е да отстояваш позиции, но трябва да го правиш умело, да не нараняваш околните. Дано се поправи в бъдеще, като се гледа сега отстрани. Няма да е лесно на жената до него.
Елена си загуби граматиката/за мое голямо учудване/ и не можа твърдо да изрази мнение. Нито една не посмя. Изглеждаше глупаво, като се извини. Мисля, че не беше премислила добре нещата. Иска да спечели, но и наистина беше разочарована.  Все пак не е актриса и не може да го изиграе толкова добре, а на нея наистина и беше тъпо. Харесвам хора, които се извиняват когато е нужно, но в случая тя загуби достойнство. Трябваше да се откаже. Но не се знае какви са договорите.  Аз съм за нормалните  отношения в една група , но е трудно да се получи при толкова много жени на едно място. Както виждаме в бъдеще пак ще се карат. Не за Евгени, а коя ще е най Grinning
Не ми хареса в каква светлина дадоха Пам. Изключително неуважително от продукцията.
Яд ме е, че изгониха Лиа. Беше ми симпатична.

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 14:07 от daniela19

# 1 038
  • Варна
Някой по-горе спомена, че от реакцията на Айлин му е било по-трудно, отколкото тази на Елена. Доста вярно.
Скрит текст:
И аз имах такова впечатление. Елена едни дълги обяснения, аргументи, които грам не го притесниха, даже затвърдиха чувството му колко правилно е постъпил. А Айлин много готино му говореше, устата едно, очите друго и той даже смънка, ако не се лъжа, едно съжалявам ако съм те накарал да се чувстваш така, Трудно му беше. Интересна сцена...каквато и да е Айлин, може си го. Джия също по характер никак не ми харесва, но споделям мислите на момичетата, тя е една от най-женствените и красиви жени там.
Мисля, че причината е че харесва Айлин, а Елена - не.
А не от подхода на всяка.

# 1 039
Главното, което иска да извлече от това предаване Евгени е да се чувства желан и да може да омачка, опипа и нацелува колкото се може повече жени. А ако успее да прекара и няколко през леглото ще е най-доволен. Ей така, само за да си начеше егото. Ако търси любовта и емоцията, няма вечер да мляска Валерия, а на следващата сутрин да масажира на Джия бедрата. Като разгонено куче е. Едновременно ни показват как той държи на Валерия, не допуска да му се направи забележка, защото той изпитва силна емоция към нея и това не подлежи на критика. В същото време омачка и олигиви още 4-5 без да имат такава 'специална връзка'. Аз бях от хората, които го харесаха в началото, но сега ми е меко казано неприятен за гледане.

# 1 040
Много ми е странно как някои от вас намират поведението на Евгени за нормално и достойно, бил открит, бил си казал. Ама какво му е откритото, какво си е казал? Ако е влюбен във Валерия - супер, много си пасват, обаче той не казва така, ами тропа, цупи се и наказва, ако някоя има мнение. Те не се сърдят толкова на Валерия, колкото на това, че той ги заряза, просто си тръгна, все едно са никои! Невъзпитано, грубо и обидно! Сигурна съм, че Виктор нямаше да се изсули така като пръдня, а щеше поне да се извини и да им каже приятна вечер. И, извинете, ама сляпо влюбеният довечера ще опипва Джия и видно от кадри, даже ще я целува, както и Елена. Мен щеше да ме е гнус от тоя. Колкото го харесвах в началото, толкова сега ми се срина мнението и ме отвращава. Щях да му сваля шапка, ако каже - Валерия е, точка. А той само на Наум не е налетял още...

# 1 041
Реакцията му към Айлин на мен ми показа, че той си знае, че не беше прав и поведението му беше обидно. И тука пак легендарния вече двоен стандарт: едни че ги обижда не му пука , за други дава почти извинение (по-скоро обяснение)

# 1 042
Spiritlight, четейки те оставам с усещането, че гледаме различни предавания. Той им обясни какво иска преди да вземе розата и да я даде на Валерия, каза им какво търси. Какво още трябваше да им каже или направи? Може би един реверанс като на Милица при излизането.
Съвсем не съм съгласна да ги съжалявам, Ленчето като му е толкова бясна, не е нужно да ходи да пелтечи и да се излага, можеше да си изкара и тя остатъка като храстче на курорт, но не, тя държи да е под светлината на прожектора.

# 1 043

Трябваше да се откаже.

С всичко съм съгласна, само с това горе - не съм. Тя е силно влюбена в Евгени. Ако за такова нещо се отказва от любовта си, какво остава за други по-сериозни неща, които биха изникнали в една връзка. Това само показва, че и тя не е съвършена, както и Евгени. Никой не е съвършен. Написала е в ИГ нещо от сорта, че по-добре да не е оценена от неправилните хора, но поради правилните причини. Каква по-голяма причина от Любовта! Иначе, не ми е въобще любимка. Май никоя от навиращите ни в очите момичета не ми е любимка. Просто гледам обективно.

# 1 044
Не смятам, че Евгени толкова ексклузивно държи на искреността. Той просто няма капацитета за повече. На него му трябва половин ден да осмисли какво е искала да каже жената отсреща, че да успее да си състави горе-долу мнение на синхроните.

# 1 045
Spiritlight, четейки те оставам с усещането, че гледаме различни предавания. Той им обясни какво иска преди да вземе розата и да я даде на Валерия, каза им какво търси. Какво още трябваше да им каже или направи?

Определено не го видях така, както и няколко от момичетата снощи казаха, че дори не е казал чао. Какво иска и търси, то дотук никой не разбра. Единственото ясно е, че му се е*е, та две не вижда.

# 1 046
  • София
Елена показа, че не може да мисли бързо, когато изпадне в непредвидена ситуация. После имаше време да премисли и направи стратегически добър ход, който обаче на фона на цялата ситуация, я изрисува в унизителна светлина.

Айлин има доста по-остър ум в това отношение, а това, което й липсва като сиво вещество, компенсира с хитрости (връщането на въпроси) и сексуално заредени физиономии. Капацитетът й какъвто и да е, запълнила го е на макс. Но продължава да ми е неприятна.

Много ми е странно как някои от вас намират поведението на Евгени за нормално и достойно, бил открит, бил си казал. Ама какво му е откритото, какво си е казал? Ако е влюбен във Валерия - супер, много си пасват, обаче той не казва така, ами тропа, цупи се и наказва, ако някоя има мнение. Те не се сърдят толкова на Валерия, колкото на това, че той ги заряза, просто си тръгна, все едно са никои! Невъзпитано, грубо и обидно! Сигурна съм, че Виктор нямаше да се изсули така като пръдня, а щеше поне да се извини и да им каже приятна вечер. И, извинете, ама сляпо влюбеният довечера ще опипва Джия и видно от кадри, даже ще я целува, както и Елена. Мен щеше да ме е гнус от тоя. Колкото го харесвах в началото, толкова сега ми се срина мнението и ме отвращава. Щях да му сваля шапка, ако каже - Валерия е, точка. А той само на Наум не е налетял още...

Евгени не е влюбен. Привлечен е, но на този етап основно опитва и си прави кефа. Взима си на макс от изживяването без да се притеснява особено как ще изглежда в нечии очи. Разбирам, че това не допада на всички, но да, уважавам тази му позиция, защото е открит. Самият той им каза, че още не е избрал и е отишъл да изпита емоции. Разбира се, доста от нещата в това предаване, включително концепцията да се състезаваш за вниманието на един мъж с още 20+ жени си е доста унизителна, та изначално са си хвърлили достойноството момите, след като са се навили. И все пак, някои в тази ситуация ще изплуват, други ще се удавят. Във всеки един контекст има достоен начин да подходиш, и за радост (но и както се оказа - нещастие) на момите, той всъщнсот не зависи от Евгени - достойнството им е само и единствено в техните ръце.

# 1 047

Пък тази Валерия и тя не се усеща колко е тъпа- той не я викна, а тя сама отиде да му се предложи и после се бие в гърдите колко я харесвал той. Но като се сетя и аз на 24г. колко бях наивна не се учудвам. Ако това девойче мисли, че той е влюбен е объркала яко. Ако някой държи на теб няма да те пропуска във всички групови срещи и после да ти пише писъмца колко те сънува. А това с Джия тотално ще обърка малката наивна главица на световно признатият модел от Плевен....

# 1 048
Spiritlight, четейки те оставам с усещането, че гледаме различни предавания. Той им обясни какво иска преди да вземе розата и да я даде на Валерия, каза им какво търси. Какво още трябваше да им каже или направи? Може би един реверанс като на Милица при излизането.
Съвсем не съм съгласна да ги съжалявам, Ленчето като му е толкова бясна, не е нужно да ходи да пелтечи и да се излага, можеше да си изкара и тя остатъка като храстче на курорт, но не, тя държи да е под светлината на прожектора.
Милица не направи реверанс, а дълбок поклон в посока към момичетата, като задните и части съответно сочеха към ергена.  Дали случайно се е получил този ефект?
https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/46001/sezon-2/momichetata … na-milica-ergenat

# 1 049
Иска ми се в името на автентичността и тази година да има върната роза. Нищо лично против Евгени, просто ще е доста по-достоверно ако някоя мома реши, че това не е нейния човек.

Общи условия

Активация на акаунт