Дългото чакане след трансфер – тема 104

• 50 431
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
  • София
От естрофем и циклогест е това усещане. Те имат такъв ефект върху гърдите.
Прогестеронът в деня на трансфера ми беше 21. Негативен резултат имахме, но поне това не го мислех.

# 196
Момичета, само аз ли след трансфера съм на естрофем, циклогест и нищо друго? Започвам да си мисля, че нисък прогестерон е причината за неуспеха. Все още не съм ги спряла, лекарят иска във Вторник пак тест, но с моето 0.100 от Понеделник…. няма какво да стане.

И аз бях на същата терапия . И също си мислих че моя прогестерон беше нисък . Ня 9 ден след 3 дневни беше около 16 ng/ml

# 197
Същото положение и аз на 9 ден ЧХГ 9.17 и вечерта ми дойде.

# 198
Боби, много късмет! Дано това да е последният успешен опит!

# 199
В различните клиники изписват различни лекарства. Като бях при Калчев в Адела ми е изписван само Естрофем и Утрогестан/Кринон. Сега съм в Надежда и съм с една торба лекарства. Grinning
След фиаското ми през септември 2022, когато ЧХГ стигна 6500, а прогестерона беше паднал до критичното 9ng/mL с доктора ми сме взели мерки предварително - Циклогест 2х1 и Пролутекс 2х1. Съветвам да си го пускате контролно с ЧХГ-то. Сега като обърнах внимание на док за това, което се случи септември и го попитах дали пък нямам проблем с прогестерона, той каза, че определено има проблем и вече ще вземаме мерки превантивно. Blush
Пожелавам успех на всички, които са в очакване на добрата вест. 🍀

Всеки път го пускам с чхг и затова знам колко е бил Simple Smile

# 200
Мерси. Hug Дай Боже, че вече не издържам. От старата тема май само аз се тътря още без никакъв успех. Някои и по две деца вече гледат. Grinning

# 201
Сещам се и за още един човек, ама по негово желание… не по трудност. Стискам много палци и те наръсвам, както беше модерно, със синьо в проект. Пък имам и розово. Вземи си и от двете, да хване двийно!

# 202
Мерси. Hug Дай Боже, че вече не издържам. От старата тема май само аз се тътря още без никакъв успех. Някои и по две деца вече гледат. Grinning

Не си сама и на мен ми предстои втори ЗЕТ

# 203
Късмет с втория зет!

Боби обаче има предвид борба поне от 2016та… май от тогава се знаем…

# 204
Сещам се и за още един човек, ама по негово желание… не по трудност. Стискам много палци и те наръсвам, както беше модерно, със синьо в проект. Пък имам и розово. Вземи си и от двете, да хване двийно!
Ехаа, пропуснала съм май голямата новина. Последните месеци гледах да се откъсна от тези теми. Много се радвам и благодаря за прашеца. Приемам го всякакъв. Hug Този път върнахме 1 прекрасник и 1 изтърсак /късна морула/. Дано си ме харесат. Heart Eyes
Р.М. 689167, със Сънчето се знаем от друга тема. Заедно тръгнахме по мъките, но аз доста изостанах по пътя и се надявам вече да стигам финала. А на теб пожелавам да ти е последен и успешен този ЗЕТ. Flowers Four Leaf Clover

# 205
Боби, аз не го и огласявам особено, карам много тежка бременност, на два пъти ме спасяват на косъм. Какво да ти кажа, само да е до край и приключвам!

# 206
Ще бъде. Почивай повече, таткото и каката да помагат и вярвам, че всичко ще завърши по най-хубавия начин. ❤️🍀

# 207
Успешни опити с Летрозол имали ли сте?
Някой питаше за стимулация с Летрозол . Аз съм стимулирана много пъти с него защото съм ИЯР и не правя яйцеклетки дори и със силни стимулации,  но с Летрозола ги докарват до 2-3 , а имало е и случаи да вадя и по 4 Я

# 208
Успешни опити с Летрозол имали ли сте?
Някой питаше за стимулация с Летрозол . Аз съм стимулирана много пъти с него защото съм ИЯР и не правя яйцеклетки дори и със силни стимулации,  но с Летрозола ги докарват до 2-3 , а имало е и случаи да вадя и по 4 Я

Да Simple Smile

# 209
  • София
Здравейте и от мен Hug

4-ти ден след пресен трансфер на 5-ти ден съм, имахме само едно добро ембрионче. Нямам никакви симптоми от тази сутрин. До вчера усещах подути и болезнени гърди, но тази сутрин вече нищо.
Днес трябва да включа естрофем и четейки описанието, започва да ме обзема тиха паника. Всички ли го пием този естрофем?

За мен това е втори опит, от първия имам две 11 годишни момчета, правени при същия доктор. Моят доктор като цяло не се вълнува от нива на прогестерони, лигавици, щитовидни жлези, спермограми и прочие. Разбира се, аз му се доверявам, предвид че той вече се е доказал. Чакането е убийствено!

Чета ви и се моля за повече положителни резултати.

Общи условия

Активация на акаунт