Дългото чакане след трансфер – тема 104

• 50 476
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета влизам и аз в тази група с малка надежда ,че всичко ще е ок.
Ще разкажа накратко миналата година юни трансфер на 2 5дневни положителен тест още на 5ти ден след сет. Хванати и двете от 7 г.с кървене и завърших с аборт в 16г.с.
На 28/03 Зет върнат 1 ембрион 5 дневен ,ноооо
Нисък прогестерон 3,32 в деня на трансфера и положителен тест за КОВИД на следващия ден имам надежда,но е много малка почнах тестване с лентички крайно отрицателни са. Много ми е притеснено питах д-р не е ли мн нисък прогестерона ще го дигнем с инжекции.Квото му е писано, но мен този отговор не ме устройва някак си имам чувството че ме притупва за да си изхабя ембрионите и да не ходя вече.

# 211
Какво ви изписаха за Ковид? Какви медикаменти използвате?
Здравейте момичета влизам и аз в тази група с малка надежда ,че всичко ще е ок.
Ще разкажа накратко миналата година юни трансфер на 2 5дневни положителен тест още на 5ти ден след сет. Хванати и двете от 7 г.с кървене и завърших с аборт в 16г.с.
На 28/03 Зет върнат 1 ембрион 5 дневен ,ноооо
Нисък прогестерон 3,32 в деня на трансфера и положителен тест за КОВИД на следващия ден имам надежда,но е много малка почнах тестване с лентички крайно отрицателни са. Много ми е притеснено питах д-р не е ли мн нисък прогестерона ще го дигнем с инжекции.Квото му е писано, но мен този отговор не ме устройва някак си имам чувството че ме притупва за да си изхабя ембрионите и да не ходя вече.

# 212
Медрол и витамин д.
Иначе след трансфер естрофем 3*1 циклогест 2*1 пролутекс 1 инжекция на ден нош-па 3*2 натаспин 1 вечер фраксипарин по 1 на ден

# 213
Миси, преди трансфера само на Циклогест ли беше като прогестерон?
"Каквото му е писано", това думи на доктора ли са? Много несериозно отношение, ако ти го е казал. Confused

# 214
Естрофем от 2ри ден на цикъла и след 10ти ден циклогест.

Търся си постоянно някакви симптоми ,но няма освен болки в кръста което според мен се дължи на това че изкривих дивана и спалнята

# 215
Странно тогава, че ти е бил толкова нисък прогестерона в деня на трансфера. Нищо, не отписвай опита и не се притеснявай излишно. Сега имаш и Пролутекс, трябва да се е вдигнал. Flowers Four Leaf Clover
За симптомите не знам какво да ти кажа, при всеки е различно. Аз по едно време бях на терапия с Естрофем и Циклогест, но по друг повод, и установих, че симптомите след трансфер явно са от тях основно. Имах точно същите, каквито имаме и след трансфер - болезнени гърди, често тичах до тоалетната и т.н. Grinning
Аз примерно, и при двата ми опита, в които се стигна до бременност, имах по 1 ден, в който имах силни болки ниско долу, сякаш в средата на матката + болка в яйчник. Сякаш усещах имплантацията, колкото и да звучи абсурдно, като знаем за колко миниатюрни клетчици става въпрос. Даже но-шпа не помагаше, толкова силна беше болката. Нямам идея какво я предизвиква, но е факт че и двата пъти бях бременна. Пък когато нямах симптоми, не бях. С една позната имахме трансфер в един ден и двете бяхме без никакви симптоми. Аз бях с отрицателен резултат, нейното детенце вече е на 5 годинки. Blush Така че няма универсална рецепта.

# 216
Все още нищо не е загубено, опитай се да бъдеш положително настроена, до колкото е възможно.
При кой лекар си?

# 217
Богомил Бойчев Тутракан

# 218
  • София
Миси, и моят трансфер беше на 28-ми, и аз направих грешката да ударя един уринарен тест преди малко, който е твърдо отрицателен. Здравият ми разум ми казва, че е твърде рано за уринарен тест, още повече по средата на деня, но за съжаление надеждите ми рязко намаляха.

# 219
Момичета, доста е рано за уринарен. По-добре изчакайте поне 8-9 ден за кръвен, за да не се разочаровате.

# 220
Момичета, днес е 2ри ден от МЦ  и започвам подготовка за ЗЕТ - 3*1 Естрофем, чай от малинови листа листа и фреш от нар за по-добра лигавица. Ако се сещате още нещо, моля споделете.

# 221
И аз я втасах.
2-ри ден от стимулация, имам Температура 37,4. Запушен нос, нямам никакви сили, общо неразположение- само ми се лежи!
Какво да пия в този случай?!

# 222
  • София
Парацетамол знам, че може, но задължително трябва консултация с доктор
И аз я втасах.
2-ри ден от стимулация, имам Температура 37,4. Запушен нос, нямам никакви сили, общо неразположение- само ми се лежи!
Какво да пия в този случай?!

# 223
Мъжа ми и той постоянно ми повтаря,че предния път са били двечки и чхг е разтяло много бързо.Аз хем съм уж подготвена хем имах много големи надежди ,че и този път ще стане.Аз така или иначе до сряда няма как да пусна чхг защото съм под карантина,но определено сряда сутринта отивам и да се приключва много е гадно това с това чакане.Може би ако можех да излизам щях по малко да го мисля,но и все си повтарям до сега нещо трябваше да усетя.

# 224
  • София
Миси, ако това ще те успокои, прекарах последните 3 часа в четене по темата на всякакви ресурси. ЧХГ навлиза в кръвта на 6-ти ден след трансфер на бластоцид. Стискам палци!
Мъжа ми и той постоянно ми повтаря,че предния път са били двечки и чхг е разтяло много бързо.Аз хем съм уж подготвена хем имах много големи надежди ,че и този път ще стане.Аз така или иначе до сряда няма как да пусна чхг защото съм под карантина,но определено сряда сутринта отивам и да се приключва много е гадно това с това чакане.Може би ако можех да излизам щях по малко да го мисля,но и все си повтарям до сега нещо трябваше да усетя.

Общи условия

Активация на акаунт