Дългото чакане след трансфер – тема 104

• 50 513
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
И аз го четох да се надяваме на чудо или поне нещо да почна да усещам че ще се побъркам успех и на тебе

# 226
Здравейте на всички
Имам малко необичаен въпрос,на някой да му се е случвало зачервяване и парене от циклогеста????
Преди трансфер съм и се притеснявам за това зачервяване и парене. Четох ви но не разбрах какво пиете за висок прогестерон???

# 227
Здравейте на всички
Имам малко необичаен въпрос,на някой да му се е случвало зачервяване и парене от циклогеста????
Преди трансфер съм и се притеснявам за това зачервяване и парене. Четох ви но не разбрах какво пиете за висок прогестерон???

Да, възможно е от циглигеста . Набъбване , парене , зачервяване

# 228
Здравейте на всички

Това дали ще ми попречи за трансфера,и евентуално за вгнездяването????

# 229
Здравейте, дано вдъхна малко надежда на всички болни след трансфер, декември имах ЗЕТ на 1 пет дневно ембрионче, от 2ри ден започнах с климара и естрофем, 4дни преди трансфера бях на циклогест и пролутекс, в деня на трансфера прогестерона беше 12ng, но имах и болки в гърлото, на следващия ден се събудих с хрема, ужасна кашлица и болки в гърлото и температура до 37 градуса, 10 дни кашлях като магарица и бях сигурна, че нищо не е станало, но пуснах кръвен и изненада 492, но прогестерона беше 10,след трансфер бях на циклогест, пролутекс, фраксипарин, нош па, дуфастон, накрая завърших с аборт в 6 г.с, та не се отчайвайте, винаги има шанс ако ембрионани лигавицата са добре. Аз също съм при Б. Бойчев, за мен прави всичко по силите си, в моят случай е винаги адекватен и отреагирва, аз съм доволна въпреки, че нямам още хепи енд . Ако нямате доверие в доктора си и не сте спокойна по-добре го сменете,по мое мнение сте на добро място, но навякъде има доволни и недоволни, важно е вие как го чувствате.

# 230
  • София
Здравейте и от мен! Днес ми е 5-ти ден след първи ЗЕТ на 1 бластоцист. Стискам палци на всички за успешен финал 🍀🍀🍀

# 231
А даде ли ви някакво обяснение защо се е получил този аборт?
Опитвам се иска ми се да му имам доверие,но някакси всеки път го заражда и към края на процедурата се изпарява. Чесно казано след преживяния аборт септември когато при всеки епизод на кървене звънях позволих си дори да му звънна на личния номер,но всеки път чувах ще ви върне обаждане така и не ми върна и след като отидох пак за да стартираме въпроса му беше защо не дойде тук.Тогава му влезнах по рязко и му казах аз кървях като заклана вс лекари ми казваха,че е опасно да пътувам а вие така и не ми върнахте обаждане как да дойда.Той ме погледна и нищо не ми отговори,но според мен вече е много преуморен и прави леки пропуски.Надявам се и аз сряда като пусна кръвен да има повишаване,но ако ще има пак аборт по добре да е отрицателен

# 232
След канселиран опит, дават ли ви някакви хапчета, за да не задържите фоликули?!

# 233
Като причина ми даде лигавицата понеже беше на границата или вируса, който съм прекарала, изследванията ми бяха добре и имах ПИД на ембриона.
При мен кървенето започна около празниците и звънях на сестрата, винаги ми връщаше обаждане след консулт с него, след големия кръвоизлив му писах, беше на 25 декември и ми отговори какво допълнително да пия. Да преуморен е, има много ангажименти,понякога забравя, Силвето винаги го подсеща за някой неща с пациентката,  но вие винаги влизайте подготвени с въпроси, и питайте всичко, което ви притеснява и как да постъпите в дадена ситуация.

А даде ли ви някакво обяснение защо се е получил този аборт?
Опитвам се иска ми се да му имам доверие,но някакси всеки път го заражда и към края на процедурата се изпарява. Чесно казано след преживяния аборт септември когато при всеки епизод на кървене звънях позволих си дори да му звънна на личния номер,но всеки път чувах ще ви върне обаждане така и не ми върна и след като отидох пак за да стартираме въпроса му беше защо не дойде тук.Тогава му влезнах по рязко и му казах аз кървях като заклана вс лекари ми казваха,че е опасно да пътувам а вие така и не ми върнахте обаждане как да дойда.Той ме погледна и нищо не ми отговори,но според мен вече е много преуморен и прави леки пропуски.Надявам се и аз сряда като пусна кръвен да има повишаване,но ако ще има пак аборт по добре да е отрицателен

# 234
Надявам се и при мен да не стане така с този нисък прогестерон

# 235
И аз реагирах на циглогеста-парене, сърбеж и жълто течение, суупер неприятно. Беше 2 дни преди теста и аз се чудих дали ще се отрази(при мен беше отрицателен, но циглогеста надали има вина) Док каза че се случвало понякога и да си ги слагам на ,,другото място".. ако пак така се случи, но следващия път поисках да го заменим с утрогестан за по-лесно 😊

Здравейте на всички

Това дали ще ми попречи за трансфера,и евентуално за вгнездяването????

# 236
Момичета, кои са нормалните стойности за прогестерон след трансфер , около какви стойности трябва да се върти ?
Питам за единици - ng/ml

# 237
Благославям изобретателя на циклогест всеки ден. Не се налага нито да му лежа с часове, нито да го разхождам. Помага и за другото. Пробвайте като свещичка, щом ви съсзава проблеми вагинално. За мен няма по-неприятен прогестерон като миризма и изтичаща консистенция от утрогестана, като се натрупа към 6-7 седмица. Всеки си знае, разбира се.

# 238
И на мен ми е много неприятно да поставям Утрогестан вагинално. А при пиене при мен води до замайване. Нямам никакви проблеми с парене или сърбеж. Blush Явно си зависи от чувствителността на жената.

# 239
Чела съм, че не трябва да пада под минимума 10 ng/ml.
Колкото по-висок, толкова по-добре Simple Smile.

Момичета, кои са нормалните стойности за прогестерон след трансфер , около какви стойности трябва да се върти ?
Питам за единици - ng/ml

Общи условия

Активация на акаунт