Дългото чакане след трансфер – тема 104

• 50 523
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
Е аз не се стърпях на 28 следобед ми беше трансфера пуснах кръвен днеска ми е 6ти ден от снощи много взе да ме боли кръста от сутринта леко и гърдите. Резултата е 3,4 нисичък е,сега обаче си мисля дали хоримона който ми биха на 21/03 има още остатък в организма ми или вече чхг е почнало да навлиза

# 241
  • София
Миси, не би трябвало да имаш остатъчни нива на ЧХГ от преди, изчистват се за 10 дена. Стискам палци!!
И аз не издържах и пуснах кръвен на 6-ти ден. Резултат <0.200. Чудя се има ли смисъл да продължавам с всичките хапчета..

# 242
На мен момичето в лабораторията ми каза че щот трансфера е бил следобед е още много рано.Според мен повтори след 48 часа и ако пак е ниско се обади в клиникатс

# 243
  • София
С предната бременност на 5-ти ден след трансфер имах стойност 90. Близнаци бяха и още са Simple Smile

# 244
Аз предния път с близнаци на 5ти ден беше 16 и нещо и така започна доста да се увеличава

# 245
Миси, а какви са референтните стойности на лабораторията? В някои са над 1, в други над 5 се води положителен. Като цяло Хориомона се чисти различно, но до 10ина дни би трябвало да се е изчистил.

# 246
# 247
И аз се записвам в темата. Днес направих първият трансфер на 1 5 дневен бластоцист и сега ще чакаме 2 седмици за тест. Аз съм само на циклогест и фолсан половин хапче. 

Успех пожелавам на всички 🙂

# 248
Привет отново от мен. Днес ми е 14 ден след ЗЕТ, но както споделих по-рано в темата, на 10 ден имах отрицателен тест. Коментирах резултата с моя доктор, той каза да спирам терапията и съответно от четвъртък съм спряла всичко. На 9ти ден имах леко кафеникаво зацапване и след отрицателния тест бях сигурна че ще ми дойде след като спра всичко. И така до днес все още нищо, но снощи през нощта се събудих от адски болки ниско долу. Наистина бяха ужасни, не можех да помръдна в продължение на час, моя мъж се зачуди дали да не вика бързо помощ. Сравних ги с болките, които имах, след хапче за изчистване при миседа.
Утре имам записан час за преглед, но съм много притеснена от какво може да са тези болки. Предположих че може би ми идва, но и днес нищо. Моля ако при някой се е случвало подобно нещо да сподели.
Извинявам се за дългия пост!

# 249
Здравейте, момичета. Имам нужда от съвет или някакви насоки ще са ми много полезни. В събота 01.04 си направих кръвен тест 5ти ден след трансфер (зет) на 5 и 6 дневни ембриончета. Като видях резултатите чхг 214 и прогестерон 119 не можех на повярвам. Място не можех да си намеря от щастие. Днес отново пуснах чхг и прогестерон, за да проследя развитието. За съжаление бях като попарена чхг 159 и прогестерон 90. Дали има шанс от двете ембриончета да остане поне едното. Много се зарадвах, че са двечки, но явно нещо се случва и не знам какво. Това ми е 4ти трансфер и първи положителен резултат. Благодаря ви момичета! ❤️🍀🙏

# 250
  • София
Момичета, след спиране на лекарствата, кога идва цикъла?

# 251
  • София
На мен ми дойде след 2 дни.

# 252
Здравейте, момичета. Имам нужда от съвет или някакви насоки ще са ми много полезни. В събота 01.04 си направих кръвен тест 5ти ден след трансфер (зет) на 5 и 6 дневни ембриончета. Като видях резултатите чхг 214 и прогестерон 119 не можех на повярвам. Място не можех да си намеря от щастие. Днес отново пуснах чхг и прогестерон, за да проследя развитието. За съжаление бях като попарена чхг 159 и прогестерон 90. Дали има шанс от двете ембриончета да остане поне едното. Много се зарадвах, че са двечки, но явно нещо се случва и не знам какво. Това ми е 4ти трансфер и първи положителен резултат. Благодаря ви момичета! ❤🍀🙏

Според мен има шанс за едното ембрионче , успех 🍀🍀🍀🍀

# 253
За съжаление от моя репродуктивен знам, че тръгне ли да пада не е добре, дори при 2 върнати, с презумцията, че едното е спряло развитие.

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 10:09 от Celeste_10

# 254
За съжаление аз нямам представа, не съм имала положителен резултат до сега, но просто исках да ти кажа, че ти стискам палци и ти желая от сърце едното да е останало и да продължи напред!!! Дръж ни в течение като направиш пак тест след 48 часа. Желая ти много късмет от сърце!
Здравейте, момичета. Имам нужда от съвет или някакви насоки ще са ми много полезни. В събота 01.04 си направих кръвен тест 5ти ден след трансфер (зет) на 5 и 6 дневни ембриончета. Като видях резултатите чхг 214 и прогестерон 119 не можех на повярвам. Място не можех да си намеря от щастие. Днес отново пуснах чхг и прогестерон, за да проследя развитието. За съжаление бях като попарена чхг 159 и прогестерон 90. Дали има шанс от двете ембриончета да остане поне едното. Много се зарадвах, че са двечки, но явно нещо се случва и не знам какво. Това ми е 4ти трансфер и първи положителен резултат. Благодаря ви момичета! ❤️🍀🙏

Общи условия

Активация на акаунт