Дългото чакане след трансфер – тема 104

• 50 541
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
  • гр. София
Здравейте, момичета. Имам нужда от съвет или някакви насоки ще са ми много полезни. В събота 01.04 си направих кръвен тест 5ти ден след трансфер (зет) на 5 и 6 дневни ембриончета. Като видях резултатите чхг 214 и прогестерон 119 не можех на повярвам. Място не можех да си намеря от щастие. Днес отново пуснах чхг и прогестерон, за да проследя развитието. За съжаление бях като попарена чхг 159 и прогестерон 90. Дали има шанс от двете ембриончета да остане поне едното. Много се зарадвах, че са двечки, но явно нещо се случва и не знам какво. Това ми е 4ти трансфер и първи положителен резултат. Благодаря ви момичета! ❤️🍀🙏
Нещо, което влияе на ЧХГ преди трансфера слагали ли сте? Не знам точното име, но например от Овитрела чХГ се вдига и не показва реално. А на 5 ден ако сте слагали със сигурност може да има остатъци. Прогестерона не е толкова нисък! Повторете отново след 48 часа

# 256
Здравейте, момичета. Имам нужда от съвет или някакви насоки ще са ми много полезни. В събота 01.04 си направих кръвен тест 5ти ден след трансфер (зет) на 5 и 6 дневни ембриончета. Като видях резултатите чхг 214 и прогестерон 119 не можех на повярвам. Място не можех да си намеря от щастие. Днес отново пуснах чхг и прогестерон, за да проследя развитието. За съжаление бях като попарена чхг 159 и прогестерон 90. Дали има шанс от двете ембриончета да остане поне едното. Много се зарадвах, че са двечки, но явно нещо се случва и не знам какво. Това ми е 4ти трансфер и първи положителен резултат. Благодаря ви момичета! ❤🍀🙏

Според мен има шанс за едното ембрионче , успех 🍀🍀🍀🍀
Благодаря за подкрепата. 💕 Много се надявам поне едното да оцелее. Скоро ще се разбере. 🍀

# 257
За съжаление аз нямам представа, не съм имала положителен резултат до сега, но просто исках да ти кажа, че ти стискам палци и ти желая от сърце едното да е останало и да продължи напред!!! Дръж ни в течение като направиш пак тест след 48 часа. Желая ти много късмет от сърце!
Благодаря сърдечно! След два дни ще пиша какво е станало. До тогава само надеждата ме крепи. Аз ти пожелавам в най-скоро време да изпиташ това невероятно чувство на положителния тест и до финал всичко да бъде наред! Щом сме по този път всяка една от нас го заслужава. 💕🍀

Нещо, което влияе на ЧХГ преди трансфера слагали ли сте? Не знам точното име, но например от Овитрела чХГ се вдига и не показва реално. А на 5 ден ако сте слагали със сигурност може да има остатъци. Прогестерона не е толкова нисък! Повторете отново след 48 часа
От първия ден на трансфера слагам прегнил през ден и зарзио. Знам, че прегнила дава отклонение от стойностите, но ми казаха, че не повече от 20 единици. Като пусна след два дни ще се разбере. Надявам се да се включа с хубави новини. Успех на всички! Heart

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 09:21 от MeLaNii

# 258
Здравей, Юли, извинявай ако вече си писала, но се чудех какво стана с теб? Имаше ли промяна на резултата? Надявам се всичко да е наред и наистина да е било късна имплантация!

Аз четох доста, но само статии, че при инвитрото често има имплантация на 10-ти ден, та да видим. Ще пиша задължително.
Не бих се доверила на пикливите тестове.
Лъки Стискам палци, този път да е положителен вашият тест🧡

# 259
Здравейте, момичета. Вчера ми беше първият ЗЕТ на 5 дневен ембрион. На 44 години съм и транфера е с ДЯ и икси процедура. Прогестерона вчера беше 52,76. nmol. Изписаха ми 3*1 естрофем, фолиева киселина, 3*2 ношпа, аспирин *1, медрол 2*1, циклогест 2*1, виагра вагинални глобули *1 и по една инжекция пролутекс на ден. Пия, бия, слагам и умирам от ужас, че взимам толкова много медикаменти. Трябва ли да се притеснявам от това? При вас пак ли са толкова много медикаментите? На 14 трябва да пусна кръвния тест.

# 260
Момичета,резултат 4,650 IU/L на колко се равнява  по mlU/ml.Никъде не намирам информация

# 261
Здравейте, момичета. Вчера ми беше първият ЗЕТ на 5 дневен ембрион. На 44 години съм и транфера е с ДЯ и икси процедура. Прогестерона вчера беше 52,76. nmol. Изписаха ми 3*1 естрофем, фолиева киселина, 3*2 ношпа, аспирин *1, медрол 2*1, циклогест 2*1, виагра вагинални глобули *1 и по една инжекция пролутекс на ден. Пия, бия, слагам и умирам от ужас, че взимам толкова много медикаменти. Трябва ли да се притеснявам от това? При вас пак ли са толкова много медикаментите? На 14 трябва да пусна кръвния тест.
Здравей! Съвсем нормален набор от лекарства ми се струва да са ти изписали. Успех ти желая с теста! 🍀🍀🍀

# 262
Момичета,резултат 4,650 IU/L на колко се равнява  по mlU/ml.Никъде не намирам информация

На 4,650, съотношението е 1:1.

# 263
Пожелавам успех от Heart !
Хапчета са съвсем нормални! И понеже сме на една възраст, искам да попитам в коя клиника правихте опита?
Аз пробвам все още със свои Я, ама резултатите са плачевни!
Разбрах обаче, че и донорските не са панация, особено в БГ клиниките!
[/i]

# 264
Момичета повторих тест резултата преди два дни 3,32 днес 5,20 изобщо има ли шанс какво мислите днес ми е 8 ми ден след зет

# 265
Здравейте, момичета! Вече и аз съм в отбора на чакащите, днес ми върнаха едно отлично ембрионче, други две не са се развили съвсем и ще ги проследят още. Но се чудя днес прогестерон >60 ng/ml дали е добре? На циклогест 400 2х1 съм, естрофем, неофолик, медрол, аспирин протект

# 266
Здравейте, момичета! Вече и аз съм в отбора на чакащите, днес ми върнаха едно отлично ембрионче, други две не са се развили съвсем и ще ги проследят още. Но се чудя днес прогестерон >60 ng/ml дали е добре? На циклогест 400 2х1 съм, естрофем, неофолик, медрол, аспирин протект
В деня на моя трансфер прогестерона беше със същите стойности>60 ng. Днес съм 9 ти ден след трансфер и за първи път от 3 години съм с положителен резултат. От цялото сърце ви пожелавам на вас и всички ни много положителни тестове и щастлив финал. Успех! HeartFlowers Four Leaf CloverHugHands Pray

# 267
MeLaNii  , какво стана с теб и твоето чхг ?

# 268
В деня на моя трансфер прогестерона беше със същите стойности>60 ng. Днес съм 9 ти ден след трансфер и за първи път от 3 години съм с положителен резултат. От цялото сърце ви пожелавам на вас и всички ни много положителни тестове и щастлив финал. Успех! HeartFlowers Four Leaf CloverHugHands Pray

Мелани честитки от сърце ти пожелавам лека бременост и щастлив финал 🥰🍀

Аз като ве чета и се замислих нещо. Че то на мен ми направиха кръвен тест на втория ден от циклуса само и всичко беше на ред, но не и преди трансфера. Така че не са ми изпитвали прогестерон преди трансфера. Сега съм малко объркана, защо не са го направили.
След пункцията във февруари прогестерона беше низък и не направихме свеж трансфер. Сега този ЗЕТ беше на природен цикъл. Но нали ми е за първи път не се сетих да попитам зъщо не направихме кръвен тест на деня на пункцията или малко преди това.

# 269
Честито, Мелани!! Най-накрая една много хубава новина! Желая ти здраве и много, много лека бременност! Green Heart

Green Heart

Общи условия

Активация на акаунт