Дългото чакане след трансфер – тема 104

• 50 547
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря ви сърдечно за подкрепата и милите думи, момичета. В тези моменти подкрепата ви наистина е безценна. Сега се моля само всичко да бъде наред до финала. Осъзнавам, че чакането тепърва предстои. Пожелавам тази тема оттук нататък да се напълни само с положителни тестове и прекрасни бебчета. Heart
Belive123 чхг ми е 425, а прогестерона 49 ng. Сега малко обаче се притесних, защото имах леко розово зацапване и чакам отговор от доки. Стискайте палци всичко да е наред и скоро да си видя точиците. Kissing Heart

# 271
Честито! Много хубава новина! Желая ти всичко да е наред и до края! Simple Smile

Благодаря ви сърдечно за подкрепата и милите думи, момичета. В тези моменти подкрепата ви наистина е безценна. Сега се моля само всичко да бъде наред до финала. Осъзнавам, че чакането тепърва предстои. Пожелавам тази тема оттук нататък да се напълни само с положителни тестове и прекрасни бебчета. Heart
Belive123 чхг ми е 425, а прогестерона 49 ng. Сега малко обаче се притесних, защото имах леко розово зацапване и чакам отговор от доки. Стискайте палци всичко да е наред и скоро да си видя точиците. Kissing Heart

# 272
Тихичко честито и от мен. Hug  И щастлив финал. На кой ден от трансфера е това хубаво ЧХГ?

# 273
Тихичко честито и от мен. Hug  И щастлив финал. На кой ден от трансфера е това хубаво ЧХГ?
Много благодаря Heart 9ти ден на две ембриончета. Много ще се радвам да са и двете ембриончета добре до финала. Heart Eyes

# 274
Пожелавам успех от Heart !
Хапчета са съвсем нормални! И понеже сме на една възраст, искам да попитам в коя клиника правихте опита?
Аз пробвам все още със свои Я, ама резултатите са плачевни!
Разбрах обаче, че и донорските не са панация, особено в БГ клиниките!
[/i]
Здравейте, момичета. Вчера ми беше първият ЗЕТ на 5 дневен ембрион. На 44 години съм и транфера е с ДЯ и икси процедура. Прогестерона вчера беше 52,76. nmol. Изписаха ми 3*1 естрофем, фолиева киселина, 3*2 ношпа, аспирин *1, медрол 2*1, циклогест 2*1, виагра вагинални глобули *1 и по една инжекция пролутекс на ден. Пия, бия, слагам и умирам от ужас, че взимам толкова много медикаменти. Трябва ли да се притеснявам от това? При вас пак ли са толкова много медикаментите? На 14 трябва да пусна кръвния тест.
Здравейте, в клиника,, Щерев,, С роднинско даряване съм. Имаме замразени четири бластоциста. Сега беше първият ЗЕТ. Преди това бях в Селена, Пловдив. Там имам една канселирана стимулация и една пункция с некачествена яйцеклетка. Ако искаш може да си поговорим повече и да споделим опит.

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 22:58 от viliv_79

# 275
Здравейте момичета, ако някоя има останали инжекции прегнил 100 miU и зарзио, бих искала да купя. Моля да ми пишете на лично.

# 276
Момичета за подобряване на Яйцеклетките спазвате ли хранителен режим ?
Някакви съвети може ли ? Освен захарта , алкохола , кофеина да се премахне , нещо допълнително ?
Напълно ли изключвате захарта дори и от плодовете ?

# 277
  • София
Без алкохол, без захар (плодове хапвам). Кафе един път на ден. Избягвам пържено. Авокадо е хубаво да се приема повечко. Приемам спирулина и хлорела на прах (антиоксиданти и витамини). От 2 месеца пия COQ10 (200 мг), също започнах да пия повече вода. Останалите витамини не ги включвам, тъй като всяка си избира различни.
Това е при мен.

# 278
Аз по принцип не ям почти никакви въглехидрати от шест години, в последствие разбрах, че това се отразявало положително на качеството на яйцеклетките. Дали е така, не знам, но вече доста често срещам тази информация.

# 279
Към всичко по- горе бих допълнила и повече движение, да няма заседяване. Храненето да е редовно, а въглехидратите да са полезни - както са от плодовете например. То всичко това важи за целия организъм и общо състояние. Не е нужно да се изпада в крайности и да си докарваме стрес, вместо ползи.

# 280
Точно така, забравих и спорт да добавя, не е нужно да е на супер високо ниво, но да е редовно.

# 281
  • гр. София
9ти ден след трансфер на замразен бластоцид 3бб, резултат 0.56. Само се чудя на първия трансфер резултатът беше <0.100, сега тази по-висока стойност от къде е?!? Правено е в една и съща лаборатория, приемам единствено циклогест и Омега. Овитрел последно бих на 22 март...

# 282
Ако фоликул е станал на киста, той също отделя минимално количество ЧХГ.

# 283
  • София
Момичета, колко време си починахте, преди следващ трансфер? По време на почивката, правихте ли изследвания? Иска ми се ползотворно да използвам времето, да наместя хормоните от стимулацията и с нови сили да продължа към следващия опит.

# 284
Момичета, колко време си починахте, преди следващ трансфер? По време на почивката, правихте ли изследвания? Иска ми се ползотворно да използвам времето, да наместя хормоните от стимулацията и с нови сили да продължа към следващия опит.

Аз почивах 1цикъл след стимулацията и вече на втория направих трансфер. Док ми каза че всичко се е върнало в нормала и че може да направим трансфер.

Общи условия

Активация на акаунт