Дългото чакане след трансфер – тема 104

• 50 304
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, тези от вас , които са имали биохимична засичали ли сте кога се изчиства ЧХГ напълно ?

# 121
  • София
Момичета, тъп въпрос, но… след днешния отрицателен резултат се замислям за следващ опит. С една заповед от ЦАР - свеж трансфер и замразяване, след което ако искаме ЗЕТ, заплащаме ние или кандидатстваме отново. Или бъркам?

# 122
Момичета, тъп въпрос, но… след днешния отрицателен резултат се замислям за следващ опит. С една заповед от ЦАР - свеж трансфер и замразяване, след което ако искаме ЗЕТ, заплащаме ние или кандидатстваме отново. Или бъркам?
Една издадена заповед е за един ЕТ и един ЗЕТ. Ако имате замразени и трансфер на свежи от един и същи опит. Но питайте и в клиниката, там ще ви обяснят най - точно какво покрива една заповед. Желая ви успех!

# 123
Момичета, тези от вас , които са имали биохимична засичали ли сте кога се изчиства ЧХГ напълно ?

Белийв, докато не се изчисти ЧХГ от кръвта и стане нула, не може да има цикъл. Също и прогестеронът трябва да е много ниска стойност.

Мисля, че ЧХГ - то намаля на половина за 24 часа. Не съм сигурна, не съм го засичала.

# 124
  • София
И аз да се запиша с отрицателен резултат от днес-биохимична на един 5 дневен втори опит. Тъжна работа-на 42 това е положението.Направо незнам на къде и какво да правя. Като чета и в други групи се чудя на къде да хвана.

# 125
И аз отпадам...Продължаваме и нямаме избор просто 😟
Снощи ми дойде с гръм и трясък. Аз съм по дълъг протокол и очаквах да закъснее. Възможно ли с чхг 9.17 да дойде цикъл?

# 126
Възможно е. Аз при моята БХ тъкмо бях пуснала ЧХГ в Токуда - резултат около 20 и буквално час по-късно ( резултатът беше готов час след даването на кръв) ми дойде

# 127
Снощи ми дойде с гръм и трясък. Аз съм по дълъг протокол и очаквах да закъснее. Възможно ли с чхг 9.17 да дойде цикъл?
Поне е имало опит за имплантация

# 128
Поне е имало опит за имплантация

Да, съмнявам се да е от овитрела. Сложих го на 11.03 минали са две седмици.

# 129
Момичета съжелявам много за резултата другият път ще се случи господ е велик. Аз съм 5 ден след трансфер на 2 пет дневни, и като четя резултатите се отчайвам още повече, какво се случва само отрицателни ре,ултати ужас. Аз нямам никакви симтоми, а и в деня на трансфера ми беше нисък прогестерона и мисля че няма да стане.

# 130
Меги, успех и ти стискам палци!🍀

# 131

Благодаря. ❤️

# 132

Благодаря. ❤️

Меги, по -добре е , че нямаш никакви симптоми и болки . Симптомите нищо не показват в този период,  те идват много по-късно , а болки не е добре да имаш , така , че горе главата . Прогестерона се наваксва Wink

# 133
Следете си прогестерона. Като видите, че намалява включете и инжекции. С песари само едва ли ще го избутаме.

# 134
Megi98 колко беше твоя прогестерон на трансфера? И в какви граници трябва де е попринцип имате ли идея на самия трансфер

На двата свежи изобщо не са ми гледали прогестерона, а на ЗЕТ беше около 30 в деня

Момичета съжелявам много за резултата другият път ще се случи господ е велик. Аз съм 5 ден след трансфер на 2 пет дневни, и като четя резултатите се отчайвам още повече, какво се случва само отрицателни ре,ултати ужас. Аз нямам никакви симтоми, а и в деня на трансфера ми беше нисък прогестерона и мисля че няма да стане.

Общи условия

Активация на акаунт