Barefoot shoes/ Минималистични "боси" обувки

• 30 102
  • 340
  •   1
Отговори
# 240
Този сайт е измама.
Това е оригиналния сайт.
https://www.tikkishoes.com

# 241
Този сайт е измама.
Това е оригиналния сайт.
https://www.tikkishoes.com

Точно и аз в това се осъмних, че има два сайта - единия е bg.,но не ми се стори достоверен.
А с другия как се случват нещата - поръчка, доставка.....плащане?

# 242
Не съм поръчвала и нямам представа, но би трябвало да е сравнително бърза доставката от Румъния.

# 243
  • София
Тики имат доста фалшиви сайтове, както и виво, бе ленка.
Купувайте от известните български магазини или официалните сайтове.
Участвала съм само в общи поръчки към тики, не съм поръчвала сама, но предполагам, че е кто другите.
Аз се сдобих с виво ботуши последната седмица и нови вълнени диваци Sweat Smile

# 244
Очарована съм, страхотни, изработка, кожа, опаковка…❤ Новият модел Динго е по- подсилен с лента, мисля, не толкова широк. (дано много не се отпусне) Отново 2 номера по- малки. Хъски - любов от пръв поглед, 1 номер по- малък, достатъчна широчина на пръсти. Гризли - отново 1 номер по- малки, достатъчна широчина, на дължина имам място за по- плътен чорап ( но аз не нося, при мен няма нужда) Златни ръце имат от екипа на Зизу.

# 245
Очарована съм, страхотни, изработка, кожа, опаковка…❤ Новият модел Динго е по- подсилен с лента, мисля, не толкова широк. (дано много не се отпусне) Отново 2 номера по- малки. Хъски - любов от пръв поглед, 1 номер по- малък, достатъчна широчина на пръсти. Гризли - отново 1 номер по- малки, достатъчна широчина, на дължина имам място за по- плътен чорап ( но аз не нося, при мен няма нужда) Златни ръце имат от екипа на Зизу.

Аз преди 2 седмици си набелязах златното Хъски, но няма номера ми. И така си остана в мислите ми само.
Ще сподиш как се чувстват краката ти с него.

# 246
  • София
Ще има златно хъски пролетта, както и нови цветове. Бели с екрю отпред и черна пета с велкро. И розови мисля, че трябваше да има, както и розово злато(или беше мед) с едни лъскави капки.

# 247

Аз преди 2 седмици си набелязах златното Хъски, но няма номера ми. И така си остана в мислите ми само.
За Хъски поне месец - два времето няма да позволи носене. (не съм в България) Ее, чак на мен ми дожаля, че няма Ваш номер. Въпреки че, както споменах, моите са с номер по- малки. Поръчайте, нали има възможност за връщане. Много са красиви.

# 248
Ana Ana, ще пуснат отново, ще изчакам. Иначе номерата им са почти изчерпани.
Аз тепърва навлизам в босата тема, та постоянно си харесвам различни марки и модели. Но Хъскито ми изглеждат и доста удобно.

# 249
  • София
Хъски е с обем отпред и е широко около глезените. Иначе на ширина е за средни стъпала.
Аз си го стягам максимално и ми е добре, с тесни глезени съм. Отпред може би ми е малко по-обемно, но не е нещо фрапантно. Виждала съм хора, на които стои като празно отпред и кожата много се нагъва.

# 250
Широчина около глезена и Merrell имат, въпреки че не са за твърде широки стъпала. Имах едни зимни боти Froddo, толкова широки около пръстите, че в началото сама се препъвах в тях. Продадох ги.

# 251
От толкова гледане на модели пак малкана ми госпожица намаза - 3 чифна на Botess.
Харесала съм си от тях едни обувки тип кецове и следващата с покупка ще съм аз. Че то само дребните намазват.
Доста съм доволна от техните обувки за деца и мисля, че и за възраствите ще са им добри.
Нямат много богат избор от модели обаче.

# 252

Здравейте, днес времето позволи да разходя🙂 Хъски. Широки са от страни и на петите, но пристегнати с връзки са по- размер. (имам едни Динго за пантофи, че буквално се изхлузваха от крака по улиците) Много леки и удобни. И връзките за цял ден издържаха без да се развръзват. Ще чакам за нови цветове, със сигурност ще повторя покупката.

# 253
Чудни са, със здраве! Аз от Зизу поръчвам за детето основно, за мен не съм се осмелявала, но може да опитам това лято да си взема едни сандали:)

# 254
  • София
Първите ми боси обувки бяха сандали на Зизу. А навремето, 2013-та година купих първите обувки на племенника ми с надпис с име 😅 Сандалите на Зизу са известни и в чужбина доста се тачат, та няма да сбъркаш ако направиш опит с тях.
Аз планирам също нови сандали. За кеф 😅 Не, че си нямам. Златните ми Корал ги подарих преди година или две-вече не помня, а ги носих 3 години и си изглеждаха супер.
Мислех да си взема нови златни Корал, но ми се искат едни златни Марлин, а може би не е добре да имам в един и същ цвят.
Иначе имам Сирена в един преливащ розов цвят(от някои ъгли има зелен отблясък), които са ми подарък. Не бих ги избрала нито като модел, нито като цвят ско си ги купувах сама. Но са красиви и всъщност ми се връзват на гардероба. Може би са ми твърде нежни, аз обичам по-ярко, странни модели…някаква закачка да има.

Общи условия

Активация на акаунт