Barefoot shoes/ Минималистични "боси" обувки

• 30 233
  • 340
  •   1
Отговори
# 210
  • София
По-големи чорапи. Нося 38-39 и си взимам размерите 39-42, някой път и мъжки. Зимата ги суша в сушилня и се свиват доста.
Зимата нося почти само вълнени.

# 211
  • София
По-големи чорапи. Нося 38-39 и си взимам размерите 39-42, някой път и мъжки. Зимата ги суша в сушилня и се свиват доста.
Зимата нося почти само вълнени.
Аз започнах да правя същото. Понеже съм 40.5-41 номер и чорапите обичайно са ми 38/39-41 и като ги пусна на сушилня ми стават съвсем тамън, започнах да взимам горната номерация 40/41-46 и като ги пусна на сушилня са точно. Иначе от босите обувки нося 41 или 42.

# 212
Момичета, да се присъединя и аз към темата - след като ми се промениха краката от бременността се наложи да се разделя с голяма част от старите си обувки - тогава бях номер 37. Започнах да купувам 38, но не намирах комфорта, докато не се поинтересувах от босите обувки. Без да задълбая много набързо купих едни Camper Peu, които са ми много удобни на пръстите, но леко ми стискат над петата , вероятно ще се отпуснат. Сега поръчах и едни Vivo, по препоръка на АI-то Simple Smile , дано да са ми удобни.. Но друго исках да кажа - съвсем малко носих Кампер обувките и вече старите ми сникерси ми стискат на пръстите - дали си внушавам не знам.

Сега в духа на последните коментари - ще купувам и по-голям номер чорапи, защото се свиват от сушилнята и стискат тези, които са до номер 38….

Не съм чела темата от самото начало, сега ще се върна да разгледам как се справят босите обувки със зимните студове Simple Smile

Хубава вечер от мен!

# 213
  • София
Не си внушаваш. Като не усещаш нещо да ти търка кожата отстрани известно време, после дразни доста. Аз се побърквам, ако усещам кутрето си лепнато към другите пръсти и неподвижно.
Вивп са хубави, имай предвид, че Camper Peu са по-твърди(те са по-скоро barefoot friendly), но пък май леко по-широки от Виво. Или по-скоро друга форма, някак са по-закръглени отпред.

# 214
Дези, благодаря! Да, аз малко импулсивно ги купих и после прочетох, че не са съвсем класически боси обувки. Но ще ги нося, красиви са, надявам се петата да омекне малко и да не ми направи рана. С по-големи очаквания съм към Виво-то, там и цената ми се стори доста сериозна, но комфорта на краката е най-важен.

# 215
Дези, благодаря! Да, аз малко импулсивно ги купих и после прочетох, че не са съвсем класически боси обувки. Но ще ги нося, красиви са, надявам се петата да омекне малко и да не ми направи рана. С по-големи очаквания съм към Виво-то, там и цената ми се стори доста сериозна, но комфорта на краката е най-важен.
А как е Виво откъм номерация, отговарят ли на реалният размер? Или трябва номер по- малки?

# 216
  • София
Аз не съм имала Виво-децата ми и мъжа ми носят, но все primus trail досега. Знам, че различните модели са с различни мерки.

# 217
Аз видях, че имаха таблица със сантиметри на сайта и по нея ми изглежда като да са стандартни. Поръчала съм 38, като дойдат мога да споделя, но аз по принцип съм 37-37,5 и едва ли ще имам проблем с 38-ми номер, но не бих взела по-малкият номер.

# 218
Пак съм аз да питам дали са боси, че не ги ги разбирам.
Измерих крака на детето, че е 16 см, което отговаря в таблицата на 26 номер.

# 219
Влизате в официалния сайт и горе в дясно на "колекции" може да отворите само barefoot.
От тази снимка не се разбира, но пък по модел-не са от босата им серия.
https://www.froddo.com/product/12169

# 220
Да и аз не мисля, че са от босата им серия. Г-жа Шантал е дала правилния съвет, успех. И моето дете е с боси обувки от няколко месеца и вече не иска да носи обикновени…

# 221
  • София
Май са от гъвкавите, не от босите.
В обувки.бг са много бадути цените. От там само на намаление.
Фродо наскоро заредиха в bosi.bg. В Пиедо има също. В barefoothedvika има, онзи ден ги гледах.
Аз им харесвам зимните и зяпах модели за децата.

# 222
  • София, България
Моето дете е две години подред с Froddo Tex winter boots и съм супер супер доволна. Препоръчвам ги! Но са за тясно краче без много обем.

# 223
Здравейте, босоноги момичета😀 Имам молба може ли да проверите цената на зимните ботуши Динго, Зизу? Понеже от чужбина поръчвам до адрес в България, цената от 87€ докато платя се промени на 105€. Предварително благодаря. Ако някой има опит с този вид ботуши, ще помоля за отзиви. Благодаря.

# 224
Привет! 205лв. излизат. Пробвайте да зададете в лв.

Общи условия

Активация на акаунт