🌷ИСТАНБУЛ🌷 [тема 61]

• 41 499
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
# 391

Пепелче, точно срещу İllüzyon Müzesi в Narmanlı Han. Ти май беше ходила там.

Марго😍, тенкю. 😂
Ходила съм, как да не съм - после дълго лазих в двора на хана да си търся късметлийското колие. 😂😀
Значи няма да е проблем да я намеря тази сграда. 😉 😜
И дано е толкова интересно на живо колкото и във видеото.

Еех, как ми се ходи паааак....
Само тук мога да бъда разбрана. 😂

От мене - малко от пъстротата на пазара в Бакъркьой.

https://www.instagram.com/reel/Cq2zQbNIXQF/?igshid=MTIyMzRjYmRlZg== 

Още не съм ходила на нито един от пазарите и внимавам да не се поддам на това изкушение. 😂

# 392
Искам да ви напиша за нашият хотел- Nordstern . Намира се в Каракьой и не е бюджетен , но предлага тераса на покрива с отлична гледка към моста Галата и към Кулата  Тази тераса е на разположение на гостите без да е бар или ресторант и хората си пият, каквото си носят 😀 Има и безплатна машина за кафе и чай

# 393
Да, точно това. Отдясно на бутката се влиза, отляво се излиза.

# 394
  • Варна и...духом на Босфора
Искам да ви напиша за нашият хотел- Nordstern . Намира се в Каракьой и не е бюджетен , но предлага тераса на покрива с отлична гледка към моста Галата и към Кулата  Тази тераса е на разположение на гостите без да е бар или ресторант и хората си пият, каквото си носят 😀 Има и безплатна машина за кафе и чай
Благодаря,че сподели
"Северната звезда"-
Така е,Не е бюджетен😃😁.
Виж там,кажи за бг- мамите,идва финал на ШЛ,да посмалят йощ цените,и да атакуваме!😃😃😃Тъй де,амчи как!
Давай още снимки ,дневни ,нощни и тн.

# 395
  • Русе
Големи са ми снимките и не ми дава да ги прикача. Хубав беше вчера Ермигян, въпреки че почват да прецъфтяват първите лалета.

Нашият хотел http://grandavcilarhotel.com/.
На майната си е, но има спирка наблизо. С директно обаждане към хотела, за двойна и тройна стая със закуска плащахме по 200 лв на вечер. Има си малки кусури, но се преживяват.

# 396
# 397
Ели, 😍 за снимките - правиш скрийншот и тогава качваш.
Пък ние си чакаме през това време. 😂

# 398
  • Русе

Не ми се получи много обработката, сори

# 399
Ели, рИвЪ!!! Искам на лалетата!

# 400
А тези дъждове по цял ден ли вали или спира от време на време? Ако вали не е ли мокреж по тези паркове?

# 401
Днес прекарахме около пет часа в Флория- аквариум, мол и разходка по брега . Беше приятно и спокойно

# 402
За любителите на алъш- вериша. 😂

https://www.instagram.com/reel/Cq0PoFXo8WW/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 403
. В очакване на това метро.

# 404
А тези дъждове по цял ден ли вали или спира от време на време? Ако вали не е ли мокреж по тези паркове?
Вчера и днес не вали. Топло и слънчево време, днес бяхме по къси ръкави, а синът ми и по къси панталони.
Днешният ден пак ни беше за азиатската част. Първо с кораб отидохме до Кадъкьой, от там с такси до парка Гьозтепе. Много приятен парк, оживен, но не пренаселен.
Redemi, благодаря, че ми го препоръча!

След парка бяхме решили да отидем до Watergarden. Взехме пак такси, минахме покрай стадиона на Фенербахче. Шофьорът на таксито каза, че тази вечер има мач на Фенербахче.
В Watergarden изгледахме 2 хореографии на фонтаните.

Общи условия

Активация на акаунт