Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 61

• 28 818
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
Да, зависи каква част от храната усвояваш и каква част е фибри и отпадъчен материал...

# 106
Шарпи, сутрин винаги съм точно с 1 кг надолу от теглото, с което си легна. Винаги е било така, независимо на какви кила. Много, много рядко има изключение и то е с грамове. Нормално е, ядем, пием вода през деня...Освен това, понякога хормоните ни въртят подобни номера според фазите на цикъла.😃
Не си ме разбрала. Това е така и при мен, но за друго говорих. За намаляването на теглото през деня.
Пример: Сутринта бях 50,2 кг. Вечерта преди да ям бях 49,9./демек само 0,300 надолу/ Друг път съм 49,2-49,3. Сега след като се наплюсках съм 51,2. Утре сутрин ще съм кило надолу/това, което и ти казваш/-50,2.
Хм, винаги съм се чудила трябва ли да съответства напълно.
Защото все пак нали част се усвоява. Смисъл нали има микро, макронутриенти, витамини, минерали и такива тинтири-минтири.
Да, и това е така. Не очаквам, че като изям 1 кило манджа, ще изсер@ 1 кило отпадък. Обаче тея 3 дни ми е видимо по-малко отпадъка отколкото преди, при все че ям едни и същи количества. Да не кажа, че на Старосел ядох и двойно. Очаквах дори като се върнах кантара да е повече нагоре.

# 107
Шарпи, то се усеща като няма пълно изхождане.
Чувства се.
А това, че не си качила е хубаво, особено ако си хапнала извън режима. Ако е така, организма ти се справя.
Мен ме е събаряла и купа леща преди.

Но пък ти май никога не си имала голяма драма с килата доколкото помня.
Ти си от ония шантавите инсулинки.

# 108
Шарпи, то се усеща като няма пълно изхождане.
Чувства се.
А това, че не си качила е хубаво, особено ако си хапнала извън режима. Ако е така, организма ти се справя.
Мен ме е събаряла и купа леща преди.

Но пък ти май никога не си имала голяма драма с килата доколкото помня.
Ти си от ония шантавите инсулинки.
Да, точно непълно изхождане да го наречем. Така се чувствам. И да, втория ден съгреших с торта, похвалих се и тук. Бях си казала, че първата вечер ще съм дисциплинирана, но втората ще ям торта. Голяма драма с килата не съм имала, да. Най-много съм била 60, ама с крака козунаци и шкембе. И без цици, цици никога не съм имала, а като нямаш, гледката е още по-кофти. Неща да съм така, затова и се трудя.

# 109
А, то и да имаш голяма пазва пак не е оферта, да ти кажа. Особено при ИР както яко се налива горната част на тялото, включително и там. Аз поначало няма как да изглеждам дребна, ама си изглеждах направо огрооомна преди да мина на режим. И пазвата допринасяше и тя, много, то и заради нея по-големи дрехи трябваше и много трудно да стоят добре. Освен подпухнало лице с 2-3 ката брадичка отдолу и на ръцете отгоре едни бутове бях отпрала, и корем сериозен... абе мани.
И сега далеч не съм фиданка, но нищо общо с това чудо чудовищно. Ама ми се прибра само коремът, а пазвата си остана, пущината. Развалиха я само гравитацията и годинките, режимът не можа да я смали иначе. По-добре сте си тия дето няма какво да ви тежи и да ви пречи. Иначе ставаше за диверсия де, то кой ще ти гледа корема? Grinning

# 110
Подкрепям за циц@те- ужас е да имаш големи.Цял живот си страдам и аз, или не чак цял живот, но откак родих на 25 и те претърпяха тотална дефомация.Sad Второто раждане ги досъсипа, а свалянето на 17кг не допринесе да станат по-добре:Планиралa съм да ги оперирам някой ден, но събирам кураж и пари 😂 На този етап едва си намирам сутиени, които да не са по 100-150лв: и да ми харесват.А да си поръчам дрехи по нета е точно руска рулетка.

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 21:53 от ДХ3

# 111
При мен със свалянето на 10 кг. си останах без цици. От чашка C-D сега съм на В и с големи подплънки.

# 112
Както каза Нати- моите нищо не може да ги пребори.От 75Д като момиче, сега съм 80F.🙄

# 113
Същата работа, само че аз от С минах на Е (от някои модели F даже)... като аз и деца нямам, това е само от качените кила наред с всичко останало. Останалото се поприбра, ама те не щат. Свикнали сме си вече, ама продължават да ме дразнят. И стойка развалят, и дрехи трудно се подбират, и се пречкат... абе недейте завижда.
Добре че не си падам по рокли, защото горната и долната част не са ми за един и същ размер, то просто няма как да облека нещо цяло освен ако не се преправи по мен. Мога, ама ще ми стои грозно. Комплекти и костюми също не са за мен, всичко се купува поотделно горно и долно.

# 114
Гледам за бюстове говорите.😄 Аз съм средно положение, бих казала...При сегашните ми кила логично и бюстът ми е по-голям, отколкото беше преди (а и след раждането около един размер качих). Но направо се стресирам от размера на някои чашки, аз не мога да ги запълня...Никога не съм имала и чак малък бюст де.🙂 Горе-долу съразмерни обиколки с ханша...До чашка Д стигам (за съответната подгръдна обиколка), но от Е нататък се плаша...😂
Хубавото на нашия режим е, че не отслабвам предимно на бюст, ами някак повече свалям и оформям там, където имам най-голяма нужда.🙂 Тялото се извайва.
Шарпи, и това имах предвид. Преди вечерята НЕ съм по-малко кг, отколкото сутрин на гладно. Само и единствено, ако през деня съм обикаляла нанякъде и съм пила малко течности, само тогава ми се случва.🙂 Според мен, този твой килограм е някакъв хормонален и ще си изчезне така, както се е появил.🙂

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 21:55 от dolce miele

# 115
Значи и моите след 50 свалени кила се стопиха. Нормално.
Но преди имах огромен корем. Бяха си малки, но все пак и сланинки си имаха.И те се стопиха.
Но като бях дебела не си личеше, че имам гърди. Просто корема най се виждаше. Сега гърдите са си малки, ама тъй  като съм слаба и си личи, че си имам цици. Тоест сякаш са по-големи отпреди. Е, имам и подплънки.
Упражнения с гири и лицеви много ми помагат и ги държат добре.
Майка ми е с големи гърди и казва, че и тежат и често я боли кръста.

Иначе днес се освиних Flushed
Мислех да изям омлет от две яйца си сиренце и марулена салата. Ма викам я три, ей така.
Ок де, няма лошо.
Ама майка ми се прибра преди да почна гимнастиката. Купила яйца, ама имало счупени и спретна баница.
Изядох аз режимната вечеря и после викам я да видя баницата. Само парче. Емиии, малко повече си хапнах. Малко ми стана тежко за 20 минути, но се оправих вече.
Карай. В събота пак ще фаствам. На театро съм и ще имам занимавака да не мисля за храна.
Често впрочем като не вечерям си намирам някакви занимания за да ми се отвлича мисълта от това, че не съм яла. И го правя точно покрай времето когато уж вечерям. Така като мине и после ми става някак по-лесно. То си ми е лесно вече де.

Скоро мц ще идва и този път ще си взема веган торта, че 4 ти месец отлагам.
После обаче ще се стегна и няма да пипна нищо извънрежима. Единствено натурален чат пат.
Мога да не пълнея от обикновен бонбон понякога обикновен линд или 1 солета, но ми стопира нещата.
И искам да видя на едно чисто 22-25 дни ще сваля ли поне 3 кила.
Щото реално с моето "либерално хранене" само задържам килата, а имам още.
Аз имах и този проблем преди 2 години. Пазя си режима, ама нищо. После си викам, тъй и тъй не отслабвам, чакай да не съм толкова стриктна. И да, не съм качвала.
Пък и фастове.
А сега ще е чист режим над 20 дни + едно 4 фаста най-малко.

# 116
Абе аз огромни цици не ща, ама поне някакви там, щото съм лист А4. Сутиените са ми чашка В с най-дебелите подплънки. Преди години мислих да си сложа силикон, обаче си патих много от пластичен хирург с ринопластика преди 20 години и си казах, че няма да припаря повече. Добре поне, че измислиха такива сутиени с мноооого подплънки.

# 117
Аз от седмица съм пак стриктна и влязох в кетоза. Опитвам се да фаствам по 18-20 часа. Вечерям към 17 часа най-късно и на следващия ден първо хапване, когато сваря и в зависимост от това кога съм вечеряла. Има една апликация за телефон, много е удобна като брояч на часовете фаст.

# 118
18-20 часа може, но два пъти в седмицата, а не всеки ден.
Отново виждам, че не се чета какво е фаст и се кара на системно гладуване.
После да няма, ама аз нали фаствах, пък то какво стана.
А ако изяждаш за 4 часа и обяд и вечеря вече също говори за психологически проблем.
За мен това е тормоз над тялото, особено стомаха.

# 119
Това и аз си го инсталирах оня ден, гледам из разни групи показват снимки от приложения и да не остана назад Grinning
То по-скоро се зачетох понеже се оказва че по тая книга Fast Like a Girl имало и приложение да се водиш по него... ама американците нали са масово с iPhone, за Андроид още не са се наканили да го направят.
Аз обаче се бях кандърдисала вече за приложение, свалих това, колкото да не съм капО Grinning Не съм убедена че ще се занимавам де, аз си се храня интервално от години и не се сещам да го отворя, то не ми е някакво специално да го мисля Ей сега ми почва фастът, Ей сега ми свършва фастът.

Общи условия

Активация на акаунт