Обсебена и влюбена съм

• 7 629
  • 94
  •   1
Отговори
# 30
Понякога мъжете се съветват помежду си, че е умно да се обвържат с по-неугледна жена, за да им бъде вярна. Явно обаче такива сметки са погрешни. Nerd

# 31
И моята баба някога ме посъветва да не взема да се оженя за мъж, ‘дет е по- умен от мен, ама не ми се получи особено.

# 32
"Фалшив живот в розовите романи"
Бягаш от реалността и това което имаш ти се струва нищо.
А ако ти се случи? Готова ли си?

# 33
Това е детски стил на писане.

# 34
Имам приятелка, която след гимназията започна много да инвестира и да се грижи за външния си вид. И съответно стана много популярна в социалните мрежи. Един ден беше призовала приятелите си да докладват фалшив профил на друго момиче, което е копирало нейните снимки. Не можах да повярвам, че наистина се случват такива неща. Разбирам да ползваш филтри или фотошоп, или да слагаш снимки отпреди 5 години, когато си била с 10 кг по-слаба. Това е някаква подобрена версия на самия теб, но в крайна сметка пак си ти. Снимки на напълно непознат човек за мен е сигнал за много, ама много сериозен проблем.

# 35
  • Бургас
Е, що красавец? По - добре с парички. Красотата до Пукет не ходи Simple Smile

# 36
На някои хора, целият им живот е фейк в социалните мрежи и форуми.
Но, не знам....чувстват ли се по- щастливи от тоя факт? И какво всъщност получават?

# 37
То това са някакви сериозни комплекси. Опитват да заблудят аудиторията в социалните мрежи, но не знам дали и себе си заблуждават така. Абе хора без работа.

# 38
Тая тема шега ли е?
Какъв е смисълът да се представяш за някой друг? Нали в края на краищата ще се срещнете и истината ще излезе наяве.
Аз излизам с мъже по този начин, но съм си аз от началото до края и съм свободна, така че данък обществено мнение не плащам. Чатове и виртуални връзки не обичам.
Това с децата ме втрещи. Не сте истинска нали, кажете, че не сте?! Head Band

# 39
Като нищо може да си е точно такава ситуацията, примерно поукрасена донякъде. Има маса такива хора (най-вече млади ) които си създават такива фалшиви и профили, и цели животи.
Съветвам авторката да престане с това защото от една страна е много гадно за излъганите, отделно че може да им се разбие живота, а и нейния също, ако се издъни в един момент.

# 40
  • София
Всъщност авторката на всеки един и същ различен живот ли разказва или според мъжа отсреща. С толкова много лъжи не се ли губи по някое време. 

# 41
Кой да ти каже? Плясна си тук излиянието и не отговаря на нищо.

# 42
Затова когато човек лъже, трябва добре да помни какво е казал. Иначе става манджа с грозде 😃

# 43
Аз мисля да си направя един профил в най-социалната мрежа с най-социалните булки, и да кажа на жена ми да ми вика "батко", все едно ми е сестра.
Само ме е страх да не стане като един, дето намерил профил на жена си представяща се като вдовица.

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 18:37 от Абуто

# 44
Не е изключено, но ще се чете отзад- напред, а именно- ще да е вдовица, в последствие на желанието ти да си й батко пред чужди булки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт