Обсебена и влюбена съм

• 7 621
  • 94
  •   1
Отговори
# 45
Joy а смешна тема по пързалката

# 46
Аз мисля да си направя един профил в най-социалната мрежа с най-социалните булки, и да кажа на жена ми да ми вика "батко", все едно ми е сестра.
Само ме е страх да не стане като един, дето намерил профил на жена си представяща се като вдовица.
По-важно е да не я представяш за майка си.

# 47
  • София
Аз имам подобна позната ала- годопче, но онлайн е фея кръстница. Филтър над филтъра, мила моя майно льо, до обяд умница, следобяд красавица, всичко гепено от някой, на няколкоз пъти и от мен. Начи, не да съм свадлива, ама мое творчество от нейната уста няма как да излезе.
Какво ѝ чуха ушите и вялата публика…… hahaha

# 48
  • Deutschland
Имам приятелка от реала, която е с много по-млад мъж от нея, поне 10 години е разликата. Имат и деца. Във фейсбук ежедневно ни залива с лустросани снимки на закуски, обеди, вечери, цветя, парфюми и др. със статуси как имала най-влюбения мъж на света, как само смъртта ще ги раздели. Всичко това с цел да го види майка му, която не ще и да чуе за нея. В същото време общи познати ми разправят как просела по групите дрехи и храна, защото Оня гледал да е до полата на мама основно. При мен също пробва да изпроси някаква скъпа играчка, понеже.... Искала да види щастие в детските очички.

# 49
Егати пързалката Simple Smile Това не може да е сериозно.

# 50
Социалните мрежи се различават от рибарските мрежи по това, че рибите сами се набутват вътре. Скумрии, пастърви, цаци ... всички се надяват да попаднат на Златния рибар дето да им изпълни 103 желания. Вместо това се появява Аладин с вълшебната лампа дето трябв да се погали или подухне. Само дето не е лампа.

# 51
Всеки нов потребител го наричате трол,смятате че са измислени истории,тогава защо имам 4 страници с коментари? Потребители с над 5-10 хил мнение не са по-различни от мен!!! Може да съм за хапчета,може да не съм психически стабилна,не съм и със самочувствие,но за разлика от вас не само онлайн си избивам комплексите,не е трудно и вие да го направите господа и госпожи 'перфектни'. Simple Smile
Представям се за друга защото съм дебела и грозна,така е,нямало грозни хора по принцип,но мен мъжете не ме харесват,затова вместо да слушам откази и ругатни по мой адрес,ще си остана в сянка каквото и да става.
Мъжът ми не си е в нас повечето време,така намирам време за онлайн запознанства,намирам си утеха в тях,какво от това че не е истина,никой нищо не губи,само време...

# 52
Добре, де, какъв е смисълът от това упражнение? Създава се една представа, която така или иначе ще се разбере, че е погрешна, когато стане време за среща наживо. Ето, намерила си си мъж, имаш деца, какво искаш от живота? Да те харесват, ама всъщност не точно теб, а измисления ти образ? Това как ти помага след като си наясно какво представляваш? Някакво краткотрайно щастие ли? Такова мислене е толкова далечно от мен и грам не намирам логика.

# 53
Защо не вложиш това време и енергия в подобряване на външният вид, сваляне на излишните килограми? Защо предпочиташ да си лузър?

# 54
  • София
Ама ти имаш фикс идея, че трябва да бъдеш харесвана. Ти казваш, че не се харесваш физически, защо лъжеш за другите неща? Ако си готина като човек, свежа, с чувство за хумор, нямаше да лъжеш. Защо не се стараеш и в нормалния си живот да си такава  като в измисления, тогава може и в реалния да си харесвана.

# 55
Искаш емпатия към теб  но ти самата не я проявяваш. Защо така? Мъжът ти го нямало - вместо да прекратиш връзката, дай в интернет да търсим други мъже за забавление. Била грозна и дебела и с деца, дай да лъжа непознати с чужди снимки и че съм сама.
Да много благородно от твоя страна. А къде е твоето разбиране към чувствата на другите? Как те се чувстват от лъжите ти?

# 56
Тия красиви мъже, с които си пишеш, да не се окажат и те с фалшиви снимки? Случвало се е на една позната. Отива на среща, той съвсеем друг. Grinning Така че не е задължително и отсрещният да е такъв, какъвто си мислиш.

# 57
  • София
Тя не ходи на срещи, храни си болното его и щенията да е нещо, което никога няма да бъде.
Всичко би било абсолютно безразлично за аудиторията, ако не вкарваше децата си в схемата.
За психичното здраве не се говори, а трябва.

# 58
Жените, дето работят на розовите линии, поне пари изкарват.

# 59
Луда работа е това. И когато истината лъсне, ти по- добре ли се чувстваш? Не ти ли се срива, още повече измисленото самочувствие?

Общи условия

Активация на акаунт