Обсебена и влюбена съм

• 7 621
  • 94
  •   1
Отговори
# 90
Наясно си, че все някой може да подшушне на мъжа ти, нали? А за ситуацията, ако не съд, то бой за крадене на чужди снимки, сещаш ли се? Някоя нафукана и злобна жена, ще издири и плати да те сплашат и понабият, че си й откраднала фотографиите в интертет. А децата - тях, ако ги уплашат, набият, откраднат? Затова мислиш ли?
Мисля, че си трол.
Ако не си, помисли, как тормозиш децата - щипеш ги, заплашваш ги. След няколко години, те ще ти отвърнат и как ще се почувстваш?

# 91
Заключвай, че каза достатъчно.

# 92
  • Варна
Значи 10 пъти премигнах...потърках си очите...затворих, отворих с надеждата да сънувам,че тази тема е факт..уви реалност е...че си "дебела" и неподържана не е природна даденост, а твой избор...само хленчиш, оплакваш се, вместо да се вземеш в ръце... и да мила - тия чиито снимки крадеш са взели избора да полагат грижи за себе си,а не ги мързи, защото теб те мързи! Ама и аз съм една бяла домашна птица, че се хванах за комплексите ти...това ти е най - малкия проблем....милите ти деца и съпруг...още малко мила и птиченцата ти ще ти кажат ариведерчи...ще се радваш ако те погледнат някога...нямам думи...абе като усещате,че имате ментални проблеми защо се размножавате? Не е ли достатъчно просто да се самонаказвате (което ти правиш видно),а трябва да страдат невинни душици? Ще взема да примигна още няколко пъти белким наистина съм сънуала,че темата е реална...

# 93
Дори авторката да не троли, тук съвет не се търси. И аз смятам, че темата е за ключ.

# 94
Достатъчно по темата, заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт