Обсебена и влюбена съм

• 7 629
  • 94
  •   1
Отговори
# 75
Обичам съпруга си,но не е това което съм искала,естесвено,че благодаря за семейството което имам.
Събрах се с него много млада,житейския ми опит с мъжете е 0,пък и те не ми дават шанс.
Както казах бях единствено подигравана и унижавана,защо онлайн да продължават да го правят?
Ауу, мъжът ти не бил каквото искаш ?
Значи, чукаш на дърво и всяка сутрин благодариш на късмета си този мъж, не само че те е взел, ми че и 2 деца се е престрашил да ти направи. Тебе красотата няма да ти реши проблемите.

# 76
Почети малко форума, има твои наборки, които описват себе си като красиви, но мъж нямат, или поне желаещ да има дете с тях. Ти си семейна с две деца, мъжът ти явно е добър човек и работлив (предполагам, че го прави за вас, а не си харчи парите сам или по други жени). Я пак помисли, дали не си по-добре от някои хубавици.
Какво казваш му има на мъжа ти? Тоест кое не му харесваш?

# 77
Колкото повече те чета, толкова повече си мисля, че килограмите са най-малкия ти проблем!
Жена, ти си тотална хахавела.
Жалко за децата ти, и съпругът ти. Вместо да дебнеш мъже в нета, спри да тъпчеш и се раздвижи.
Ти даваш ли си сметка, какво причиняваш на децата си, правейки ги свидетели и съучастници на болните ти щения? Да лъжат, че са ти племенници. А съм в тотален потрес.

# 78
Явно и този, който е обикалял да търси кифли по селата не е съвсем наред с главата.
Чудно щяхте да си паснете.

# 79
  • София
Колко са ти големи децата?
Защо не искаш диети и спорт? Защото е усилие, по-лесно е да лъжеш, а?

# 80
Като чета авторката се сещам за оня човек дето се оплаквал, че нямал обувки, докато не срещнал един просяк, който нямал крака.
Оценявайте какво имате. Виртуалният свят може да ви докара до там, че един да няма какво да оценявате в реалния.  В реалния сват "нещо" е безкрайно повече от "нищо".

# 81
Един ден всички ще живеят във фиртуал реалити. Дано само да не съм жива до тогава..

# 82
Обикалял е за истината,толкова много глупости му наговорих за да не се видя с него,защото не съм онази,мислех че ще се откаже и няма да ми пише,вместо да се стигне до това да дълбае истината.
Завиждам му,че си е намерил половинка,не предпочете мен,и той си е играл като мен,само където предпочита истината да му се казва в очите,пред глупавите оправдания за 'изневяра' и 'тумор на главата'.
Едното почти е в гимназия,другото тепърва ще е в основно училище.
Не искам усилия,по-лесно ми е да си фантазирам,отколкото да започна диети и спорт,а и с две деца в малък град сама? Мъж чужди деца не гледа!
Нищо лошо не съм казала за мъжа си,радвам се че имаме семейство,защото до сега щях да съм още по-разбита.

# 83
  • София
Не мога да повярвам, че тези големи деца са се съгласили да участват в лъжите ви.
Очаквах деца в детската, да сте им казали, че играете някаква игра, ама това... без думи съм
Не разбрах това
Не искам усилия,по-лесно ми е да си фантазирам,отколкото да започна диети и спорт,а и с две деца в малък град сама? Мъж чужди деца не гледа!   Мислите, че ако отслабнете мъжът ви ще ви зареже или  че ще си намерите друг, който няма да ви гледа децата.

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 21:47 от Алекс :)

# 84
Т.е. по твои собствени думи ти си дебела, грозна, мързелива и лъжлива фантазьорка?
Такива партньори ли искаш за децата си? Това виждат, това ще е семейният им модел.

# 85
Синът ми по онова време беше мъничък и го щипех,докато дъщеря ми беше голяма,със заплахи за шамарки съм го постигала.
Няма да намеря някой,който да ме приеме с децата,това исках да кажа.
За щастие мъжа ми не е като мен,грижи се за нас,строг е,ако разбере ще ми вземе децата и ще ям бой.
Дано дъщеря ми някой ден не става като мен,не искам заради моите фантазии децата ми да страдат.

# 86
Ти сериозна ли си???

# 87
  • София
Само дето това не е фантазия, а лъжи .
Спортувала ли си някога? Знаеш ли какво е усещането след края на тренировката?
Ти успяваш да ги лъжеш години наред ли?

# 88
По принцип в този форум да обясняваш на жени, които имат грижещи се за децата им нови партньори, че това не е възможно, е интересно, но както и да е. Защо не харесваш твоя мъж, отнася се зле с теб ли, какво има? Той защо е избрал точно теб, как смяташ? Може би те обича? Дали не търсиш нещо, което вече си имаш?

# 89
Успявам да ги лъжа от 1 до 2 години,не повече,никога не съм тренирала.
Мъжа ми е съкровище,но не ми обръща внимание заради работата си,вечно го няма,това не е оправдания за моите онлайн забежки,може би искам да си го върна на онези,които по-рано са ме наранили,знам,че мъжете онлайн нямат вина за моето състояние.
Искам заключване на темата!
Благодаря за отговорите ви!

Общи условия

Активация на акаунт