Обсебена и влюбена съм

• 7 624
  • 94
  •   1
Отговори
# 60
Tърсиш ли изобщо някакъв физически контакт с мъжете или срещи на живо или онлайн вниманието ти е напълно достатъчно?

# 61
Тук има много сериозни дефицити.
Ми те-тия с лустросаните снимки, които си падат по дългото виртуално общуване повечето са мошенници. Пари пращаш ли им за да си по-харесвана? Ако не, ти е време да започнеш.Laughing
Не знам, как да коментирам такова поведение, затова ме избива на сарказъм, извинете!

# 62
Явно някой много е скучал, за да направи регистрация и да скълъпи подобна извратена тема.

# 63
Вие не разбрахте ли,че няма срещи на живо,някои приключват контакт с мен,други продължават,и пак се стига до 'раздяла',рано или късно...
Виждала съм ги на камера+моменти снимки само за мен,единствената която крие самоличност съм аз,те може да са ме лъгали за друго,но не и затова.
Да,краткотрайно щастие търся,знам,че няма как да са с мен,защо да не се заблуждаваме взаимно?
Искам да съм себе си,но единствено ще ми предложат 'приятелство' като ме видят,а аз искам любов,да ми казват,че ме харесват,да ми казват красива,да ми правят комплименти.
С наднормено тегло съм била винаги,никога не съм била на диета,една прическа и един грим няма да ме направят по-красива.
Изглеждам по-стара отколкото съм,много хора са ми го казвали,а за всичката тази промяна нямам пари.
Живея на село,пътувам за работа пак в малко градче,където всичките удобства ги няма,не се и оплаквам,живея спокоен живот с децата.
Пари не съм пращала,не съм и искала,единственото което съм получавала е било 'подарък' за сина ми - количка, от онзи в който съм влюбена,когато си мислеше,че децата са ми племенници.

# 64
Имаш съпруг, обичаш ли го този човек? Това твоето е системна изневяра, как би се чувствала ти на негово място?

# 65
Каква е целта на темата? Търсиш ли решение, или просто дойде да хапнеш малко хейт (защото какво друго да получиш), и само да си затвърдиш мнението, че си жертва на всичко и всички?
Един ден, когато наистина вече ще си стара и грозна, ще се събудиш и ще осъзнаеш, че е можело да промениш нещо, но си си пропиляла живота.

# 66
Какъв хейт? Тя иска внимание, ето получава го. Все едно с какъв знак. Ако не й харесваше в темата, досега да я е заключила.

# 67
  • София
Насочи вниманието си към човека до теб, вместо към някакви психо фантазии. Да не останеш един ден изненадана, когато той разбере за свалките ти и те остави и той.

# 68
Всеки нов потребител го наричате трол,смятате че са измислени истории,тогава защо имам 4 страници с коментари? Потребители с над 5-10 хил мнение не са по-различни от мен!!! Може да съм за хапчета,може да не съм психически стабилна,не съм и със самочувствие,но за разлика от вас не само онлайн си избивам комплексите,не е трудно и вие да го направите господа и госпожи 'перфектни'. Simple Smile
Представям се за друга защото съм дебела и грозна,така е,нямало грозни хора по принцип,но мен мъжете не ме харесват,затова вместо да слушам откази и ругатни по мой адрес,ще си остана в сянка каквото и да става.
Мъжът ми не си е в нас повечето време,така намирам време за онлайн запознанства,намирам си утеха в тях,какво от това че не е истина,никой нищо не губи,само време...
А ти какво печелиш, като се представяш за друга ? Само фантазии ли ? Това не те ли натъжава още повече, като си принудена да живееш в реалността ? Рискуваш да се вкараш в някаква тежка депресия така. Що не си направиш пластични операции и не отслабнеш ?

# 69
  • Deutschland
Тя пише, че няма средства, какви пластични операции. Отслабването е добра идея. Аз два пъти след раждане свалях по 25 кг с 90 дневната диета.
Дори и с малко средства може да се поддържаш в приличен вид.
Харесва ми, че си откровена с нас. Но другото... лъжеш съпруга си, децата си и най-вече себе си. Замисли се!

# 70
Как говориш на камера с този, пък хем се криеш.?
Абе ненормална работа е твоето. Като искаш да изглеждаш добре, положи усилия и отслабни.
Криенето и лъжите, когато се разкрият, няма да те направят по- щастлива. А има такива ненормалници, че може и ти да пострадаш.
На мой приятел, женен, но той го спестил няколко месеца, една му звънна на вратата. Тя от провинцията го проучила и цъфнала.
Едвам се отърва човека.

# 71
Инвестирай в качествен телефон с възможност за инсталиране на всички възможни апове за обработка на снимки и стани про как се ползват филтри.
Щастието е на един апп разстояние!

# 72
Всъщност на колко години си?
Наскоро си мислех, че от някаква възраст нататък всички някакси се изравняваме и вече са важни 1. Здравето (тоест не хубостта на телесната ни обвивка, а как именно функционира, дали  е в изправност и се чувстваме добре или не) и 2. Дали има човек до нас, който ни обича каквито сме. Красива баба не съм виждала (е, стилна, елегантна да, но красотата наистина си заминава, дори на 20 да си била мис Свят).

# 73
Обичам съпруга си,но не е това което съм искала,естесвено,че благодаря за семейството което имам.
Събрах се с него много млада,житейския ми опит с мъжете е 0,пък и те не ми дават шанс.
Както казах бях единствено подигравана и унижавана,защо онлайн да продължават да го правят?
Не искам мъже на 50-60 години да ме харесват,искам по-млади,не искам дебели,плешиви и грозни да ме харесват,защото такива са готови да бъдат с мен.
Мъжа ми работи повече от нормалното,когато се върне блокирам всякакви номера,спирам за малко контакт,и така не ме хваща...
Натъжава ме,но не мога да ги накарам насила да бъдат с мен,затова съм принудена да тегля снимки на кифла,която няма мъж който да не я хареса.
Отдавна съм в депресия,ако не бях нищо от това което пиша нямаше да е истина,психолог няма да ми помогне.
Казах,че толкова пари нямам,не ми се занимава с диети и спорт,стига ми работата и занимавката с децата.
Много сте любопитни,а ви мързи да четете какво съм писала по-назад,казах,че мъжете ми се пускат на камера,аз никога не го правя,оправдавам се,че ми е счупена камерата и им пращам само снимки.
Мъжа в темата ми ме разкри,отиде до родния ми град,от който беше момичето за което се представях,разбра истинското й име и информация за нея,както и разбра информация за мен...
До последно лъжех,че това съм аз и съм излъгала само за името,но е говорил лично с нея,така ме беше наредил,заплаши ме и се стреснах,блокирах го,не е искал да ме търси след това.
Гоня 40-те почти,и като по-малка съм била същата комплексирана,никога не съм изглеждала слаба,красива и щастлива.
Благодарна съм на мъжа ми и за двете ни деца,не ме разбирайте погрешно,разбирам се и с неговите роднини.

# 74
Няма да си намериш Кен ,който търсиш ,а вземи си седни на задника и си гледай семейството

Обичам съпруга си,но не е това което съм искала,естесвено,че благодаря за семейството което имам.
Събрах се с него много млада,житейския ми опит с мъжете е 0,пък и те не ми дават шанс.
Както казах бях единствено подигравана и унижавана,защо онлайн да продължават да го правят?
Не искам мъже на 50-60 години да ме харесват,искам по-млади,не искам дебели,плешиви и грозни да ме харесват,защото такива са готови да бъдат с мен.
Мъжа ми работи повече от нормалното,когато се върне блокирам всякакви номера,спирам за малко контакт,и така не ме хваща...
Натъжава ме,но не мога да ги накарам насила да бъдат с мен,затова съм принудена да тегля снимки на кифла,която няма мъж който да не я хареса.
Отдавна съм в депресия,ако не бях нищо от това което пиша нямаше да е истина,психолог няма да ми помогне.
Казах,че толкова пари нямам,не ми се занимава с диети и спорт,стига ми работата и занимавката с децата.
Много сте любопитни,а ви мързи да четете какво съм писала по-назад,казах,че мъжете ми се пускат на камера,аз никога не го правя,оправдавам се,че ми е счупена камерата и им пращам само снимки.
Мъжа в темата ми ме разкри,отиде до родния ми град,от който беше момичето за което се представях,разбра истинското й име и информация за нея,както и разбра информация за мен...
До последно лъжех,че това съм аз и съм излъгала само за името,но е говорил лично с нея,така ме беше наредил,заплаши ме и се стреснах,блокирах го,не е искал да ме търси след това.
Гоня 40-те почти,и като по-малка съм била същата комплексирана,никога не съм изглеждала слаба,красива и щастлива.
Благодарна съм на мъжа ми и за двете ни деца,не ме разбирайте погрешно,разбирам се и с неговите роднини.

Общи условия

Активация на акаунт