Обсебена и влюбена съм

• 7 623
  • 94
  •   1
Отговори
# 15
Авторке, какво смяташ, че не ти достига, за да излезеш "на светло", и да те хареса някой, който и ти харесваш?

# 16
Да, да. То не са фалшиви снимки, не са лъжи от децата. Или темата е фалшива, или иди на психолог (даже за психиатър се чудя дали не е по-добре), защото ти явно си неспасяем случай, но поне децата да имат шанс.
А мъжът и той ли участва?
Не вярвам в историята. Децата щяха да кажат на баща си.

# 17
...
Разбирайки истината ме намрази,още докато си говорихме и пишехме беше видял мои снимки,естествено без да разбира че това съм аз,коментарите му бяха гадни,е как да бях си признала... Sad
Въвличам и децата си в игрите,представям ги за свои племенници,карам ги да ми казват 'како' когато си говоря с някой мъж.
...
Тук има противоречие.
Авторката по принцип не излиза лично на срещи, защото се подвизава във фалшиви профили с чужди снимки.
Тогава с кого се среща заедно с децата, които я наричат "како"?

# 18
  • София
А и в кого е влюбена и обсебена, когато говори по принцип? В този, с когото не се е виждала ли?

# 19
говори по телефона и тогава я наричат како
...
Разбирайки истината ме намрази,още докато си говорихме и пишехме беше видял мои снимки,естествено без да разбира че това съм аз,коментарите му бяха гадни,е как да бях си признала... Sad
Въвличам и децата си в игрите,представям ги за свои племенници,карам ги да ми казват 'како' когато си говоря с някой мъж.
...
Тук има противоречие.
Авторката по принцип не излиза лично на срещи, защото се подвизава във фалшиви профили с чужди снимки.
Тогава с кого се среща заедно с децата, които я наричат "како"?

# 20
  • София
Тя лъже, другия също лъже ...
Щом са я хващали, значи е попадала на професионалисти

# 21
Много внимание й обърнахме и й пречим да се концентрира на онлайн приказката с предизвестен край.

# 22
Скучно и е и има време в излишък, което не знам как се получава, като има деца и мъж, с които да се занимава.  Имам подобна позната,  хем изобщо не изглежда чак толкова зле, колкото си въобразява, съвсем обикновена жена, но с някакъв комплекс, който я кара непрекъснато да търси страстна любов и то от мъже, на които очевидно не е в категорията (не, че те са много свестни), но примерно много по-млади, известни, прекалено красиви и прочие.
Иначе за фалшива самоличност в социалните мрежи - това е често срещано, както и да се преекспонират външност, успехи, богатство... Човещинка.

# 23
По голяма простотия скоро не бях чела.
Как така някоя майка ще кара детето си да я нарича како пред мъж , само за да му се хареса ???????
Вие имате ли някакво себеуважение или поне към децата си, на тях какво им обяснявате,
че много ви кефи тоя батко , ама ако разбере , че си имате дечица или , че сте дебела и грозна , както предполагам се е изразил, след като е видял реалните снимки ще ви бие шута...
Пази боже от такива като Вас !!!

# 24
А този коментар с какво точно допринася, за да се подобри менталното състояние на авторката- не съм коментирала в темата до този момент.
Променям коментара си, защото изпаднах в лични изповеди, а не е тук мястото. Аз вярвам, че всички имаме потенциала да ставаме все по-добри хора. Мисля, че всъщност повечето от вас действително насочват дамата към правилни мерки - посещение при психолог и започване на целодневна работа. Просто можеше по по-мек начин да се действа без обиди. Това е всичко, което мисля. А човек, за да изпадне в такова объркване, със сигурност не му е бил много лек живота. Дано всичко скоро се оправи. Но трябва да заставаш зад думите, делата и лицето си, мило момиче, не е коректно да пишеш с измислени истории и друга самоличност. Това не е градивно.

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 18:01 от anela9

# 25
На някои хора целият им живот е хаос. Ненормална работа.

# 26
Ако лъжеш мъжете както лъжеш тука, миии не си успяла да ги излъжеш Sweat Smile
Искрено съжалявам, ако цялото това безумие е истина...най-вече за мъжа ти и децата. Заслужават по-добро! Да не говорим, че и ти имаш нужда от психологична помощ, подобно държание не е шега работа.

# 27
Ще ти го призная- обърка ме. Много си жалостива, но си го осъзнала, когато си се влюбила в женен мъж- спри се до тук.
 Аз смятам, че авторката има дълбок някакъв дефицит, най- вече на самочувствие.
А този коментар с какво точно допринася, за да се подобри менталното състояние на авторката- не съм коментирала в темата до този момент.
Помага с чувството за защита и симпатия, за милосърдие и разбиране. Понякога това е всичко, от което всички ние се нуждаем. Съжалявам, че бях рязка с много от изказалите се негативно по темата, но повярвайте съвсем приятелско сръчкване е това. Говоря от личен опит. Преди десетина години, когато бях съвсем млада и глупава, извърших няколко жестоки постъпки, с които не се гордея. Реших, че съм здрава, силна, изявена и че мога да съдя - давам ви един пример - връзката на шефа ми с една колежка, а той беше много женен с две малки деца. Та въпросната колежка започна да ревнува малко от мен, понеже той много ме хвалеше и все по-често работихме рамо до рамо. Но флирт между нас не е имало, само тя така подозираше. И един ден идва хубавицата, сяда на моя стол и започва да се върти и да ми заявява, че щяла да ми покаже коя от нас е по-силна психически. И аз като зодия Овен приех хвърлената ръкавица. Изчаках си момента за атака, компрометирах я пред любимия й с нейни думи по повод него, които я уличаваха в много неприятна светлина. Няма да ви цитирам точно думите - обидни бяха за него като ръководител. Глупавото беше, че тя точно пред мен изрече тези думи, знаейки, че вече ме е предизвикала. И аз като му разказах, той почервеня, извика я в кабинета си и след малко тя излезе разплакана и не можеше да диша от притеснение и стрес и зе затвори в тоалетната. Но вратата бе леко открехната и аз виждах страданието й, но тогава сърцето ми не трепна и си казах "на ти сега, като много знаеш." Повярвайте ми, наистина искрено съжалявам за този грях и действително ще се разкайвам цял живот. Освен това на мен също ми се случи да се влюбя в забранен колега - женен. Тогава разбрах допълнително колко много съм осъдила нея и него и как не бива да съдим. Затова, моля, не се обиждайте. Помислете. Даже не бих ви нарекла съдници, а само реакциите ви в тази случка са осъждащи. Аз не ви познавам, но съм много чувствителна на тази тема и като видя някой, нападнат от група хора, веднага го защитавам. Това ми е рефлекс. И още нещо приятелско - ако вас някой залее с такива отрицателни оценки, няма ли да боли?

# 28
  • Пловдив
1. Почни работа
2. Изтрий всички фалшиви профили, приложения, които ползваш и спри всякакви контакти.
3. Сподели с някой близък, който да ти набие канчето и да те контролира да не почнеш пак.
4. Никога повече не прави това с децата.
5. Иди на добър психолог, разкажи му всичко, той ще ти каже защо правиш така и какъв ти е същинския проблем, достатъчно е еднократно да посетиш някой, ако не ти се дават пари за терапия.

Най-важното от всичко е да се заемеш най-сетне с някакъв целодневен труд.
И само да питам, къде е мъжът ти в цялата ситуация?
Мъжът най-вероятно е на работа, все някой трябва да работи, за да може другия да се чуди как да си запълва деня.
Авторката все едно е на 20 г., как така ще кара децата да й викат "како", (въпреки, че ако ги представя за племенници трябва да е леля)!?
Освен всичко останало да представяш чужди снимки като свои е престъпление, както и въвеждането в заблуждение. Цялата тази тъпотия може да завърши много зле за авторката.

# 29
Хванете се на работа,гледайте си децата и за разнообразие прочетете някоя книга.Човек като е глупав,то е за дълго!

Общи условия

Активация на акаунт