Никога не съм била харесвана и желана,винаги съм била подигравана и отхвърляна,въпреки това пак си намерих мъж,не е като онези,обичам го,но имам нужда от някой красавец,искам да се влюби в мен,да ме желае и приеме такава каквото съм.
За съжаление трябва винаги да се представям за каквато не съм,като се започне от снимки,информация и всичко останало.
Мислех,че мога да продължавам с години да лъжа някой и тихичко да изчезна,лъгала съм се,някои разбираха,други не им пукаше,имаше само един който разбра цялата истина.
Разбирайки истината ме намрази,още докато си говорихме и пишехме беше видял мои снимки,естествено без да разбира че това съм аз,коментарите му бяха гадни,е как да бях си признала...

Въвличам и децата си в игрите,представям ги за свои племенници,карам ги да ми казват 'како' когато си говоря с някой мъж.
Завиждам за връзката на този в който съм влюбена,пазя негови снимки,пазя номера,толкова съм влюбена,че си сложих за снимка на корицата във фб неговия град.

Искам да ме забележи и да не ме мрази,под достойнството ми е да му се извиня,а и си има сериозна връзка,може да стана по-смешна.