Термин Юни 2023 - Тема 3

• 49 045
  • 506
  •   1
Отговори
# 120
Ами пуска ми изследвания, но повечето си ги пускам аз. Засега дозата от 0,4 ми е добре, в комбинация с Натаспин вечерно време.
Аз също знам,че НМХ е с действие 24часа и малко се опулих като ми направи схема за през ден, два ,три....но аз съм от Пловдив и правя консултация с доц. Балтов тук. /Тя АГ-то в началото дори каза,че нямам нужда и от инжекции...нищо че съм високо рискова/.
Преди пусках изследвания на 3 седмици, явно сега ще ги пускам на две, за мое успокоение.

# 121
Аз съм на фраксипарин 0.4 /ако няма клексан от 0.4,НО ЩЕ ГИ БИЯ ДОКРАЯ, защото доктора каза, че няма ефект ако се разреждат през ден и два. Все пак толкова време сме си били ще издържим още малко.

# 122
31гс и ние сме 1600гр. Поисках измерване на тонове и малко ме шашна амплитудата на пулса му. В спокойно състояние е 135, като почне да се върти, рита стига до 195. Апарата се разпиука няколко пъти. Лекарката уж беше спокойна, но аз се учудих. С другите ми деца не е имало такъв висок пулс...

Иначе започвам магнезий, че имам леко напрежение ниско долу, все едно предменструално, но болки нямам.

Плацентата не е остаряла, контракции не засече апарата. Уж всичко е наред. И допълвам, че се обърна най-сетне главично.

# 123
Момичета, като се разхождате втвърдява ли ви се корема? Моят след няколко минути става на камък

# 124
Момичета, като се разхождате втвърдява ли ви се корема? Моят след няколко минути става на камък

И аз като ходя и ми се втвърдява корема , но като поседя и ми минава ..

# 125
На мен от няколко дни ми се случва веднъж на 1-2 дни. Трябва да спра и да изчакам да мине, защото става доста неприятно. Тази сутрин в леглото също ми се случи. Явно запопва да се готви матката за голямото събитие Blush

# 126
Ооо да и при мен става твърд, но не ме боли. Майчета аз може бо към 2..3 май ще пиша, защото нашия господин тогава ще се роди. Тогава ще ме оперират в 34 седмица. Малко съм притеснена и едновременно разтроена и шашната дали и колко килограма ще бъде, колко ще бъде в кувиоз, дали ще ни изпишат двамата. Мен като съм с операция ще ме изпишат на петия ден, а аз ще трябва да си ходя на Търново, пък ще ми е гадно, защото искам да си е при мен....

# 127
И аз вече над 10 дни съм с втвърдявания...... Магнезия малко се понатрупа, но пак ги получавам. Неприятното е че са доста продължителни при мен.

Момичета имате ли вече кошарка и съответно матрак за нея да препоръчате. След Великден лека по лека ще почвам да разглеждам и купувам.

# 128
Момичета, предавам нататък моите "верни приятели" от бременността:
1. Pregnаcare max - дози за 24 дни (от 28) - годни до 03/2025 - 25 лв.
2. Магнерот 500 mg - 1 неразпечатана опаковка + 14 таблетки - годни до 06/2027 - 15 лв.
3. Клексан/Clexаne 0,6 ml - 2 неразпечатани опаковки х 6 инжекции във всяка + 4 инжекции (общо 16 инжекции) - годни до 05/2025 - 80 лв. общо
4. Dopegit 250 mg - неразпечатана опаковка - 7 лв.

Ако се вземе всичко - 120 лв.

Здравейте, писах ви на лични!

# 129
Момичета, първо честито Възкресение!
Иначе аз пак изчезнах, извинявам се 😝. В 29+6 бях на преглед и бебо беше 1540 гр. Според нея е нормално, на мен ми се вижда малко, ама то и първото не беше много на килограми, та явно и това ще е същото. Трета фетална не правих, защото реших, че няма смисъл. Всичко за сега върви добре. Дано остане така.

# 130
Абе как малко Grinning На мен даже ми казаха, че е по-големичко. Също към 1500 в 29+6.

Да добавя: Остават ми два работни дни. Тази седмица съм в офиса и да ви кажа - респект към всички, които работят до последно!
Аз съм едва в 30г.с., обаче ми е тежко, подуто, тюленско... Седя на стола и едвам дишам. Ако изпусна нещо на земята, направо ми се реве. Мога да се наведа или да клекна, ама хич не ми се иска Grinning Страшно се изморявам.

# 131
Абе как малко Grinning На мен даже ми казаха, че е по-големичко. Също към 1500 в 29+6.

Да добавя: Остават ми два работни дни. Тази седмица съм в офиса и да ви кажа - респект към всички, които работят до последно!
Аз съм едва в 30г.с., обаче ми е тежко, подуто, тюленско... Седя на стола и едвам дишам. Ако изпусна нещо на земята, направо ми се реве. Мога да се наведа или да клекна, ама хич не ми се иска Grinning Страшно се изморявам.
😀😀 при всеки е различно , аз съм 32+2 , зъболекар съм и още си ходя на работа .
Живи и здрави всички , много мина малко остана Simple Smile))

# 132
Привет, момичета 🌸 Как изкарахте празника. Аз лично изядох многоо козунак, лично замесен от мен

Днес бях на ЖК, 33+2 г.с. бебето тежи 2200 г. и се е обърнала без да усетя.
Исках да коментираме начин на раждане, но АГ каза, че е рано.

Къде в София има голямо разнообразия от колички, където могат да се видят, пипнат, бутнат ☺

# 133
Момичета мен в четвъртък ме изписаха от болницата и от петък съм с контракции на всеки час. Вчера ме приеха отново, но от сутринта 10:30 до сега не са спирали да ми вливат кормагбезин и не се повлиявам. В 32 +2 дни съм и малкия тежи уж 2 кг така поне казаха, че показвал ехографа. Доктора каза ако продължа с тези контракции има опасност от отлепване на плацентата от едната страна и няма да достига кислород до малчо, та да не ме среже. Но много ме е страх като се роди толкова рано 33 седмица, колко кг ще е и колко ще стои в кувиоз. Оххх пооплаках ви се, извинявайте. Великден беше добре, малките бяха при мен и много ги гушкаш 🐈🐈🐈 на мама момчетата😁😁😁

# 134
Стискам палци. Аз имам питане от няколко дни имам едни петънца като капки около гърдите и незнам какво е? Някоя мама запозната да ме светне? От едната е по активно. 😊

Общи условия

Активация на акаунт