Термин Юни 2023 - Тема 3

• 52 515
  • 506
  •   1
Отговори
# 165
Привет, мами 🌷 готвих се за нормално раждане , но поради предходни операции на шийката прецениха, че трябва да е секцио. Нещо се ошашках, защото ще е другата седмица, отделно вчера при преглед се установи 3 см разкритие, о терминът беше за 7 юни. Е, оплаках ви се… 😬😬

# 166
Привет, мами 🌷 готвих се за нормално раждане , но поради предходни операции на шийката прецениха, че трябва да е секцио. Нещо се ошашках, защото ще е другата седмица, отделно вчера при преглед се установи 3 см разкритие, о терминът беше за 7 юни. Е, оплаках ви се… 😬😬

А в коя седмица си и колко ти е шийката ?

# 167
34+6 г.с. Шийката не знам колко е в момента, бях със серклаж и беше около 1 см тогава. А преди това 3 конизации. Сега съм с 3 см разкритие и се надявам да изкарам още малко.

# 168
34+6 г.с. Шийката не знам колко е в момента, бях със серклаж и беше около 1 см тогава. А преди това 3 конизации. Сега съм с 3 см разкритие и се надявам да изкарам още малко.

Не се бой , ще.издърэиш поне още 1 седмица .. малко остана Simple Smile

# 169
Бях се нагласила за нормално раждане, но следящия ме АГ не е сигурен, че ще стане. Противно на ниския ми ръст, ниските стартови килограми и малкото качени килограми бебето върви голямо. А има още месец.
Почнахме и тонове от миналата седмица. А днес ще ходя и на детски уролог да видим какво ще каже за бъбречните легенчета.
Тази седмица ми се иска да вземем поне кошара, че сме на никъде с покупките.
Другата седмица ли влизам в девети месец така и не ги оправих тези седмици (термин 05.06.)

# 170
Ох, и ние сме доникъде с покупките. Единствено накупихме малко неща за мен за болницата, някое и друго шише , термометър и вчера малко  дрешки понакупих за малката. С кошарата сме до никъде. Уж сме харесали някаква ,но сме в чуденка още.
Относно количката май засега сме се спрели на Cam taski sport.
Вие купихте ли вече колички и на какво сте се спрели ?

# 171
payla, аз бих броила, че от 5.05. си в девети месец. Най-лесно ми се струва Grinning

Ние май имаме всичко от първа необходимост. Като се приберем ще изпера и подредя всичко и ще чакам да стане време.
Количката е ABC Design Salsa 4 air. Не знам в България дали се предлагат, но в Германия е от най-вървежните марки. Изключително стабилна, но е тежка - 14кг.
Някой беше писал за чорапки. Нямам идея кой е най-малкият размер. Най-малкото, което съм виждала, е 13/14.

# 172
Здравейте, бъдещи мами, ориентирали ли сте се каква марка еднократно бельо и превръзки ще си взимате за болницата, тъй като нещо не мога да преценя кои какви са?

# 173
Здравейте, бъдещи мами, ориентирали ли сте се каква марка еднократно бельо и превръзки ще си взимате за болницата, тъй като нещо не мога да преценя кои какви са?
Аз дадох сумати пари за еднократно бельо еее нито едни не стават , ужасни са.
Само тези биват. Аз съм си купила и памучни гащи големи 😀, които смятам да използвам като еднократни.

# 174
Аз този път си взех да пробвам гащите на always. Иначе с предното раждане бях с нощни превръзки и бельото за бременни на ХМ. Та и сега ще си взема и това.

# 175
кофти , нямаш ли болки при 3 см разкритие

# 176
Здравейте, времето лети а с него и момента наближава..От днес съм в 9 месец. В главата препускат всякакви мисли и притеснения, но поне останаха дребни неща за допълване.
По въпроса с количката, взехме Moon Resea S. Удобна, маневрена, поне къмм момента, вече с бебето ще я доизпробвам.

Значи да кажа, чв това дете ппследните 2-3седмици просто е огън, много се движи, аз с първото не съм го усещала така. Днес бях на преглед, но беше чисто мануален, позицията му си е с главата на долу, и според акушерката е горе-долу 2,500 гр, не бил голям. А аз мислех, че расте голямо 😁.
Как сте с женското здраве, момичета? При мен вече колко време се опитвам да оправя нещата без резултат, а остана малко. Казват няма проблем да се роди през проблемна флора, но пък може да предизвика преждевременно раждане. В петък трябва да пусна последна микробиология надявам се има време за реагиране!

# 177
Момичета, днес на 2 май (34 г. С) станах още веднъж мама на красив госпидин 2530 кг на име Борислав. Диша сам, но е на термо легло. На мен ми отстраниха матката и съм в реанимация💙💙💙💙💙

# 178
Честита радост Наталия, бъдете здрави с малкия сладур! Бързо възстановяване!

# 179
Майка героиня си Наталия!
Бързо възтановяване и безброй прекрасни моменти!

Общи условия

Активация на акаунт