Пролет идва вече, и с нея носи на всяка по едно мъничко човече. ~бебеправене 413~

• 29 048
  • 843
  •   1
Отговори
# 690
Valerita ,това е добър знак!
Удвояването също 🙂
. tinna_st Виж си и Б12 задължително,с желязото пускала ли си Феритин,ЖСК?
Миналата година септември личната докторка ми пусна феритин и ЖСК.... Беше в норма. Сега на своя глава пуснах изследвания....
Но за б 12 никога не съм пускала. Трябва да прочета и да питам докторката да ми пусне допълнителни изследвания...

# 691
tinna_st, витамин В12 не се покрива от здравната каса. Не знам от кой край си, но в момента има промоция в лаборатории Лина.

# 692
Голямо чакане. Нямам търпение,но по-скоро ще е отрицателен. обновено ..отрицателен е , според мен овулацията беше четвъртък сутрин ,тоест 7 дни след доказана овулация. Няма шанс нали? Моята съученичка казва че 7-8 дни след ову имала много бледа чертичка

За сега е отрицателен, на кой ден след овулацията е? Нали беше следена от лекар, трябва да знаеш със сигурност на кой ден е. Преди 10-ти ден няма смисъл от кръвен. И аз съм от нетърпеливите и си правя уринарни от рано, рано, ама поне от 10ти ден натам, вече на 11ти-12-ти ден показва и тъй като аз съм 12 ден, доста четох, че и тогава не е на 100% вярно, вече на 15ти ден може да се каже,че е верен теста.

ПС Аз днес имам някаква въображаема черта, която е супер бледа и е възможно да е изпарителна, но пък ми даде надежда за теста утре Grinning  За съжаление нямам възможност за кръвен иначе щях да приключа с драмата на чакането Grinning

# 693
Golden stone. На 29.03 имаше доминантен фоликул 23 мм ,на 30.03 я усетих събудих се с болки ниско долу.  7 дни след овулация.

# 694
  • София
Red Rose - рано си пуснала кръвен. Пусни на 10-11 ден, ако толкова не можеш да изчакаш. Но според мен най-добрият вариант е ден, два преди датата на очакван МЦ.

# 695
Golden stone. На 29.03 имаше доминантен фоликул 23 мм ,на 30.03 я усетих събудих се с болки ниско долу.  7 дни след овулация.

Прекалено рано е, аз имах овулация на 25.03 и още ми е рано, а за овулация на 30.03 поне още 3-4 дни трябва да се изчака за кръвен. То може и да не се е имплантирало още, средно на 9ти ден става имплантация.

# 696
  • София
tinna_st, витамин В12 не се покрива от здравната каса. Не знам от кой край си, но в момента има промоция в лаборатории Лина.
В omed винаги има някакви промоции ,аз обикновено в пакет ги взимам,но има и самостоятелно.

# 697

Много ти благодаря за информацията. Ще попитам в лабораторията където пусках изследванията каква ще е цената. но пък наистина ако б 12 е нисък...вече взех да го мисля,но по добре навреме да открия ако имам дефицит. от Габрово съм ще разпитам две три лаборатрии за цена,че все на частно си пускам изследвания понякога,когато личната ми казва че няма смисъл.

# 698
  • Замък сред облаците
Около 30лв е б12.

# 699
Много благодаря, момичета! Истината е, че се притеснявам дали ще се спукат с Регулон ще го приемам 1 месец хич не ми се искаше, няма ли начин с билки (чай невен или нещо подобно). Доктора каза също, че ако не се повлияят от лечението се оперират защото яйчника не функционира в момента, то е очевидно де... 🤦‍♀️

# 700
Red rose , колко ми напомняш на една стара форумна позната …

# 701
  • София
Red rose , колко ми напомняш на една стара форумна позната …

То не е напомняне само Grin

# 702
Момичета, някоя от вас да има естрофем и да не й трябва? С ужас установих, че имам само за 2 дни, а ми предстои трансфер след десетина дни. По аптеките не го намирам, моля помагайте!

# 703
Момичета, някоя от вас да има естрофем и да не й трябва? С ужас установих, че имам само за 2 дни, а ми предстои трансфер след десетина дни. По аптеките не го намирам, моля помагайте!
[/quote

Ако сте в софия в болница надежда в аптеката има

# 704
Не съм от София, в нашия град обиколих всички аптеки, но няма и няма..

Общи условия

Активация на акаунт