Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 89

• 36 892
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте имам час за консултация след неуспешен трансфер при д-р Персенска съм може ли някой да сподели как минава ?

# 91
Ами знаете, че в Надежда е трудно да се консултираш с репродуктивния специалист, затова питам тук. Освен това дискомфорт не търпя.

ПС. Понеже обичам да си чета, ректално и вагинално се усвоявало еднакво. Ако не се усвояваше добре, надали щеше да бъде дадено като опция. Just sayin.
Моя репродуктивен ми обясни ,че може и по двата начина.Няма никакво значение.Не го мислете.Успех.

# 92
Здравейте имам час за консултация след неуспешен трансфер при д-р Персенска съм може ли някой да сподели как минава ?

Пациент съм на Персенска , пишете ми на лично

# 93
  • На изток от Ада
Вие имате ли болки от тези биопсии ? След време, аз имам 2 биопсии . Имам болка съвсем спонтанна за секунди.... Или като овулация, но не е овулация...

# 94
Вие имате ли болки от тези биопсии ? След време, аз имам 2 биопсии . Имам болка съвсем спонтанна за секунди.... Или като овулация, но не е овулация...
Аз имах леки болки като бодежи в деня на биопсията и на следващия ден.

# 95
  • На изток от Ада
След това.  Аз правих Ендометриална биопсия януари и сега  март имунологична.

# 96
След това.  Аз правих Ендометриална биопсия януари и сега  март имунологична.
Аз правих три биопсии на веднъж и болката отшумя на следващия ден.

# 97
В четвъртък ми предстои пункция,на естествен цикъл съм знаете ли мога ли да ползвам болничен от клиниката или да търся личния да ми дава.

# 98
  • Пловдив
В четвъртък ми предстои пункция,на естествен цикъл съм знаете ли мога ли да ползвам болничен от клиниката или да търся личния да ми дава.
Да може да ползвате болничен след пункция,заевявате го на информация.

# 99
Да ви попитам и вас,момичета(че Стаменов го няма и ме следи Чапанова и не е мн убедителна в моя случай),та как ви се струва положението ми:

На 10ти ден картинката е мн странна:
В ляв яйчник -1ф 15 мм-този Ф не расте
В десен- 1ф 15 мм и 1ф 12 мм-тези растат мн добре
Лигавица-7 мм-спада
И хормоните падат Sad

Случвало ли ви се е подобна ситуация?

# 100
Здравейте, след трансфер ( ЗЕТ) имам ли право на болничен , ако да колко дни е? Благодаря и успех на всички

# 101
До 15 дни

# 102
  • София
След трансфер се дават до 15 дни болничен. На следващ ден след подаване на заявка за болничен става готов.

# 103
А след пункция колко дават.
След трансфер се дават до 15 дни болничен. На следващ ден след подаване на заявка за болничен става готов.

# 104
  • Пловдив
А след пункция колко дават.
5 дни

Общи условия

Активация на акаунт