КАУФЛАНД - тема 65

• 58 613
  • 781
  •   1
Отговори
# 570
Аз пък снощи минах покрай магазинчето, от което вземам сурово мляко - цената беше 2 лв за литър. Не ми е в квартала и не минавам много често оттам, но последно вземах на 2,30. Промоции не правят и цените им са постоянни, ако не броим увеличенията покрай инфлацията.
Кауфланд ще имат да вземат с тия три лева на литър.

# 571
Точно! И Билла често намаляват

# 572
В Кауфланд две седмици прясното мляко на Балкан беше намалено на 2.49. В краен случай на К-класик в кутията е 2,59.
Все има намалено някъде.

# 573
Значи аз съм се минала - на витрината с бутилки по литър имаше цена 3.49, дори може да не е била на Олимпус като се замисля. Грабнах една бутилка от големите отпред, етикета съм пропуснала.

# 574
Много бързо ми отговори К, браво!
Извиних се. Simple Smile

# 575
  • София
Купих пиле на грил. Хареса ни. На обяд го опитахме.

# 576
  • София
Днес им писах на мейла дали имат от капаците и отговориха, че в началото на деня имало по всички филиали.... Брех
А вчера на същия въпрос на телефона ми отговориха отрицателно. Иди ги разбери

# 577
Снощи в нашия филиал имаше капаци. От най-малките само няколко, но ми стана смешно, че така бяха заредили с размер 28 см, че едва се побираха на отделеното за тях място.🤣 Направо на 2-3 нива ги бяха наредили...😆 Явно имат много количества в склада...🤔🤔

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 00:15 от dolce miele

# 578
  • Mostly in my mind
Не са полудели. Цената е добра, промоционална е. Идва 2.99 лв за литър. Иначе 1 л бутилката на Олимпус е 3.99.

# 579
  • Русе
Днес им писах на мейла дали имат от капаците и отговориха, че в началото на деня имало по всички филиали....
Аз ли съм най-тъпа и не намирам капаците при нас? Тази сутрин пак се оглеждах. Ами, няма при домашните потреби. При ел. уредите или кучешките храни ли да ги търся?

# 580
При нас са при тиганите Брио.

# 581
  • Русе
Няма при нас, ни при тенджери, ни при тигани, ни при купи, ни при чинии и т.н. А както писах преди време имаше и бяха на най-долния рафт под тенджерите и тиганите. То е и логично да са там.

# 582
В Румъния като пазарувахме пак се събират точки, но някои купони се отключват примерно след като изхарчиш 100 леи. Не могат да се активират с вече наличните точки.
Още купони ми излязоха - с две и три кошници.

Някой друг има ли от тези купони? Аз нямам ,или не мога да ги открия.

# 583
  • На изток от Ада
Няма при нас, ни при тенджери, ни при тигани, ни при купи, ни при чинии и т.н. А както писах преди време имаше и бяха на най-долния рафт под тенджерите и тиганите. То е и логично да са там.
и при нас няма само етикет

# 584
  • София
Скрит текст:
В Румъния като пазарувахме пак се събират точки, но някои купони се отключват примерно след като изхарчиш 100 леи. Не могат да се активират с вече наличните точки.
Още купони ми излязоха - с две и три кошници.

Някой друг има ли от тези купони? Аз нямам ,или не мога да ги открия.
Имам 4 такива купона. Днес пазарувах и сега всички са с по една запълнена кошничка

Общи условия

Активация на акаунт