Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 125 172
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 280
От известно време чета мнения в темата и не съм имала много силно желание самата аз да коментирам нещо до момента. Но в крайна сметка реших да споделя накратко какво ми прави впечатление в този сезон : )
На първо място, аз лично изобщо не харесвам Ергена. Миналата година Виктор откровено казано ми се струваше като някакво конте, но колкото и нерешителен да е бил на моменти, у него сякаш се долавяше известна емпатия към момичетата. Дали е бил в роля и това е било част от нея, едва ли някой може да каже със сигурност (същото важи и за нерешителността в уж критични моменти). Но при всяко положение поне в показването на известно чисто човешко съчувствие според мен му се получаваше доста по-добре.
Аз лично като се замисля за Евгени, от образа му в предаването, първите думи, които ми изникват в съзнанието са егоист и темерут. В началото мислех, че се притеснява и затова така ми изглежда, но напоследък ми се струва, че просто наистина това показва и може би (поне в предаването!) е такъв.
Грозно впечатление ми прави как когато той самият не успее да достигне до някое момиче чисто емоционално, я отхвърля на момента. Което поне според мен показва незрялост и присъщата за нея нетърпеливост. А той не е особено млад все пак спрямо част от участничките.
В същото време, въпреки че самият той на моменти изглежда и постъпва странно и нелепо, се вижда как коментира леко подигравателно и ехидно странното на моменти поведение на някое момиче. Отново тотална липса на емпатия и зрялост.
Та в този ред на мисли не знам ако образът му в предаването съвпада с характера му в реалността, евентуалната победителка дали реално би била щастлива от това, което печели. Но пък това са си техни неща, така или иначе.
И нещо друго, което всъщност е и основната причина да реша да пиша. И силно се надявам мнението ми да не бъде изтрито затова. Аз лично като цяло изобщо не вярвам на жълтите писания на разни измислени онлайн медии "ексклузивно разкриващи всякакви гадории за участничките". И малко се чудя на хората, които им вярват. Днес ми направи впечатление нещо, написано тук. Как едва ли не служител от предполагам звено/ кризисен център или друга подобна услуга казал, че разпознал една от участничките, която била настанена там, докато си стъпи на краката след като е била в определена професия. Хубаво е, че дамата, която беше писала това, не е споменала име, тъй като това би било наистина неадекватно. Ако има доза истина в твърдение, че служител в някаква институция, където се предлага подкрепа, разкрива информация за клиент на въпросната услуга, това показва най-вече, че такъв човек не е никакъв професионалист. Първото и едно от най-важните условия в такива професии е конфиденциалността. Нещо, което дори по закон трябва да се спазва, ако на един служител толкова му липсват личностни качества сам да осъзнава докъде има право да използва информация, достигнала до него чрез работата му в такава сфера.

# 2 281
  • Свети Влас
Айлин може би ще пасува, не ми се струва, че ще се възползва от лекцията на Елена. Или ако го направи, то ще е с чара си, не с нещо друго. Доколкото виждам с нея не говорят на задълбочени теми, а и  не мисля, че имат някаква тема за разговор. При него виждам само физическо превличане към нея и толкова, дори не мисля, че харесва някоя дотолкова, че да иска да бъде с нея и след това...  Елена наговори куп неща на Айлин, но с каква цел, да покаже, че е предразположила Евгении, не мисля. По-скоро го направи, за да покаже, че сега тя е на 1 място в сърцето на Евгении ( не че има такова, защото ако имаше такова, то поне щеше с уважение да се държи към дамите). Не знам, защо, но си мисля, че Елена ще си изиграе лоша шега, като се прави вече жена в къщата на Ергении. Ще видим докъде ще стигнат нещата. Но определено се задава скандал и то много грозен, но с кого не знам ( Мисля, че ще е или между Елена и Айлин, или между Валерия и Айлин, и следователно този път на Евгени ще му е трудно да изгони, която и да е от тях и затова се е допитъл до Наум. )
Проверих цената на колието в бг лева е около 1000 лв.
Да допълня време е вече и Елисавета да изхвръкне и да си ходи при Гъби, с която явно са влюбени ( хахах бъзикам се ).
И се надявам някоя от другите момичета вече да изпъкне, защото кръга Елена, Валерия и Айлин в един момент ще доскучае.

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 16:17 от Габриела Радева

# 2 282
Сега ако намерите и снимка как Айлин рекламира колието 🤣🤣

# 2 283
На мен пък като цяло сезонът ми идва скучен. Поради липса на изявени характери, Елена властва над множеството. Много подобни жени са подбрали, дори не ги и различавам. Има и други умни момичета там, но са свитички и срамежливи. Типични жени, които очакват да бъдат обгрижвани от мъжа, обаче попаднаха на Евгени, който търси точно обратното - той да е обгрижван. Какво да се прави, еманципация. Този ерген ако някой му удари един шамар, ще седне на земята, много ми е женствен, много. А иначе се петлярка пред женичките, която не му играе по гайдата, сочи й вратата.

# 2 284
За коя са слуховете, че е влязла бременна?

# 2 285
https://www.flagman.bg/article/287546

Тези статии ми излизат непрекъснато във Фб, не знам защо. Вероятно е новата им политика - виждам повече светски статии от бг и американски сайтове, отколкото от страниците, които следвам (не е заради коментари - има неща, които изобщо не ме интересуват и никога не съм коментирала).

# 2 286
  • София
Колко трябва да струва това колие извинявайте? То така или иначе е рекламно и Генчо три клавиша не е натиснал да го купи. Оня мижав нар, откъснат насред люцерната, беше мисля бая по-смислен и за двамата.
Как бил разбрал Ергени, че нарът е любим плод? Страхотна мистерия! Да не би да е Онзи, дето го е светнал за любимата песен на Айлин.

# 2 287
Това колие, нарът и писмата хич не са ми интересни. В момента искам да видя как ще се отнесе с Валерия и с Елена. Иначе Крисия намекна, че ще се появи трети голям играч за неговото сърце.

# 2 288
  • Свети Влас
Голям играч, няма да е Айлин със сигурност! И идва ми на ум или Мика, или Меган. Гледах сега пак промото за новият епизод и мисля, че Евгени ще покани Ирина на среща. Защото физиономията и е много садомоволна.
А на Айлин не мога да я определя, или не вярваща, или отекчена.
Скрит текст:

# 2 289
  • Луната
Колко трябва да струва това колие извинявайте? То така или иначе е рекламно и Генчо три клавиша не е натиснал да го купи. Оня мижав нар, откъснат насред люцерната, беше мисля бая по-смислен и за двамата.
Как бил разбрал Ергени, че нарът е любим плод? Страхотна мистерия! Да не би да е Онзи, дето го е светнал за любимата песен на Айлин.
Около 1000 лв
Това колие, нарът и писмата хич не са ми интересни. В момента искам да видя как ще се отнесе с Валерия и с Елена. Иначе Крисия намекна, че ще се появи трети голям играч за неговото сърце.
Да и тепърва ще има много драми и обрати..
Успокоих се, че иначе 14 епизода какво ще нищим. Grinning Grinning Grinning
Както Мис Габи се изказа за Генчо при Диана Любенова, че и той не знаел какво иска.
Предстои да видим...

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 17:23 от Woman^In^White

# 2 290
Русата мъжествена жена, онази с лъщящото лице и онази, за която по сайтовете пише, че влязла бременна, не изглеждат добре - ама хич...

Това съм го пропуснала - коя е влязла бременна?

# 2 291
Русата мъжествена жена, онази с лъщящото лице и онази, за която по сайтовете пише, че влязла бременна, не изглеждат добре - ама хич...

Това съм го пропуснала - коя е влязла бременна?
Паолина, първа отпаднала

# 2 292
А защо всяка вечер ги диплят с тия безумни рокли... Не може ли да си се обличат нормално, все едно в реалния живот само с измислени тоалети вечерят.

# 2 293
  • Луната
А защо всяка вечер ги диплят с тия безумни рокли... Не може ли да си се обличат нормално, все едно в реалния живот само с измислени тоалети вечерят.
Те са на коктейл и не ги дават как вечерят.
За мен строяването за розата ми е смешно. Последната без роза е като наказана пред строя Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 17:14 от Woman^In^White

# 2 294
Това също да... Да им ги раздава на вечернинката...
Коктейл, все тая. Алкохолни петна промотират 😁 после се държали неадекватно.

Общи условия

Активация на акаунт