Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 127 329
  • 2 636
  •   2
Отговори
# 2 265
Аз пък мисля, че Валерката ще си ходи. Вероятно ще настъпи мотиката с нещо и 'нежната'  душа на Генчо ще я изпидурка. Айлин ще е до финала, както и омайницата и прикрита мръсница Ирина. Хареса му на Генчо изказването на Ирина, че той квото и да прави тя ще го очаква и ще го дундурка. Тоз нарцис такива ги харесва, дето го ласкаят и му крепят яйцата с памук. А някоя му влезе по-резко, а е изпуснала розата. Ще го карат да свири на пианото, той да не е джубокс я, да не е музикат та да забавлява хората, мхм. Петел е, ама джинка  и кокошките трябва само да кръжат около него и да пърхат с крила да му пряват вятър. Ебаси егото има тоз муньо.

# 2 266
Никой не подценява Елена. То възможно ли е това, тя винаги иска да е център на вниманието. Прави се на интересна, за да бъде забелязвана. Това с подценяването е нейн начин да се самонадъхва, за да свали "Кралицата".

Оооо, подценяват я и още как. Особено Валерия. Тя открито й се подиграва за това, че чете и използва сложни думи, които очевидно Валката не е и чувала, а и доста надменно мисли, че е по-красива от нея, което си е факт (млада, красива, висока, модел и т.н.)! Та, в красивата, но празна главица на Валката, няма никакъв шанс такъв типаж, като Елена (ниска, трътлеста, късокрака с посредствена визия жена, която само чете книги), да успее да й измъкне Евгени под носа. Обаче, както се видя........

# 2 267
Физиогномика на Евгени 😮🙄

И майка му не го е хвалила така! 😂

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 15:47 от Alucard

# 2 268
Триото красавици определено я бяха подценили. Валерия смяташе, че Елена е поканена само, защото се е сърдила, когато тя беше предпочетена. Пълно заслепение - явно тя остана единствена, която не разбра, че Евгени не цепи басма на тези, които се цупят. Когато фантазираха как Елена ще има скучна среща, че ще я остави да се връща на стоп и че като цяло срещата им ще е пародия, дадоха синхрон на Айлин, която с ирония каза за срещата "whatever this is". Демек каквото и да е това, а не среща. Изобщо не я брояха за конкуренция, защото не е от "тяхната лига". Аз на това му казвам подценяване, друг може да го тълкува и иначе.

# 2 269
Никой не подценява Елена. То възможно ли е това, тя винаги иска да е център на вниманието. Прави се на интересна, за да бъде забелязвана. Това с подценяването е нейн начин да се самонадъхва, за да свали "Кралицата".
Не дойде от нея, казаха го първо други. А и беше повече от очевидно, че я подценяват - учудването, че е на среща, която щяла да свърши до обяд, на която щяла да му говори само за книжки и няма да се целуват и т.н, и т.н.
Подценяват я, защото са тъпи. И на фона на кои момичета тя изглежда зле? Като изключим 5-6 участнички (от всички, не само от тези, които са все още вътре), останалите са меко казано с посредствена външност. Гледам им снимките сега.
Детегледачката е откровено грозна. Трябва да инвестира в операция на челюстта (в Корея правят такива), а не в силикон. Русата мъжествена жена, онази с лъщящото лице и онази, за която по сайтовете пише, че влязла бременна, не изглеждат добре - ама хич...
Има една категория жени, които си мислят, че колкото и зле да изглеждат, ако са слаби и платят за козметични процедури и операции, с магия ще се превърнат в красавици. Те помежду си може да си викат, че са красиви (и даже да си повярват) и на определен тип мъже точно техният стайлинг да им въздейства, но това е само в една силно ограничена среда, номерът не минава навсякъде.

Евгени не е моят тип, но определено изглежда много по-добре от предишния ерген (тогава не гледах изобщо предаването, но нали всеки ден го виждам в рекламата на бързи кредити - знам му физиономията).

# 2 270
Това което ми харесва в Елена е, че само тя успява да води Евгени за носа.
Видя се, че Гени не обича да го командват, не допуска да му влизат в личното пространство. А най не обича някоя мома да покаже, че не е впечатлена от него.
Видяхме какво им се случи на Кристина, Габриела, Мони и Крисия.
А Елена успява по хитър начин да му се наложи. Общо взето на срещите им тя диктува правилата.
Тя е тази, която казва: "Евгени, искаш ли..."
И Евгени иска да чуе историята й, иска да масажира краката й, иска да плуват.
Може би това я прави различна от другите, които го гледат в очите и само охкат и ахкат.

Тъй ли? Изпуснала си пейка лекцията Grin И точно Елена от триста зора да му се хареса, се извини съвсем лицемерно на Валерия. И това примирие изтрая точно два епизода, нали в четвъртък пак се дърлиха двете.
Това си беше крачка назад за засилване. Сконфузно, но с оглед крайната цел, необходимост.

# 2 271
  • софия
За подценяването на Елена, тя че се самоизтъква и парадира с начетеност и обща култура е факт. И точно заради това я подцениха. Защото Генчо наш показа точно обратното. Влечение към сексапилни и ненатоварващи девойки, които чуруликат и са над нещата. По никакъв начин момичетата вътре не очакваха, че може да бъде заинтригуван от типажът на Елена.
 Пам я държат, защото отговаря идеално на сюжетната линия. Тя в момента го играе дойката на Жулиета. Според мен ще я гледаме още няколко епизода. А и тя не дразни Генчо, не изисква нищо от него. Защо му е, да я гони, при условие, че доста други девойки могат да настъпят мотиката с претенции и да им намаже ските.
 Нямам никакво предположение кой ще изпидурка следващата седмица. Иска ми се да е Елисавета. Тя не виждам какво може да покаже. Все по зле се чувства там и и личи. От безпомощност става все по гневна и иззлобява. Вече и другарчето по съскане и го няма. Трябва да си ходи.

# 2 272
Лейди, Валерия си говори така, защото първо не харесва Елена и вижда фалша в нея и второ разбира, че ако не говори така, Елена и "приятелките на Валерия" емоционално ще я смачкат много скоро. Това, разбира се, си е моята интерпретация на нещата

# 2 273
Габа и ВалериО са ми точно като две съученички пубери делящи чин в голямото междучасие.. Едната си чака любовните бележки, другата се плюнчи пред всички и навсякъде,че Ергени е гаджето на Валето.
Спомена го при Цитиридис и при Дияна днес,отегчителна.

# 2 274
Аз съм доволна от днешния Комеди клуб подкаст, виждам, че тук е имало изригване срещу тях и Габи за гост, но точно там й се получи и си беше на място. Въпросът е защо им е била в Ергенът и BTV по-общо казано, където не й беше мястото! За ютубърите ясно, че са на гърба на телевизионните предавания.
Позволявам си този коментар, защото на мен ми беше важно някой да зададе въпроса за обявата в алото и момичето да може да отговори. Според мен това трябваше да се случи по BTV, защото е скандален такъв слух, но не съм гледала интервютата им, реално не знам някъде пък по конвейра да не би са попитали.
Като цяло за мен сезонът щеше да мине и без Габи. Иван в подкаста добре обясни защо на нея не бива да се дава предаване в ефир (подразбира се и участие) - тя не може да бъде контролирана. А ние всички видяхме, че и самоконтрол няма.
С лельосване никой не може да ме засегне, да не говорим пък като анонимен участник в голям форум. Всички четат тук, а Кукушев беше редно да цитира vermilion за глиган пешев отде произлиза, а не да го взаимства изцяло.

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 16:03 от Mama xxl

# 2 275
  • софия
Валерия мисля, че вече доста се смачка. Жал ми е. И на приятелки не случи. Според мен най- голямата и опора там беше Габи. Не го даваха, но така го усещам. Може и да бъркам. Но Джия и Айлин си играят своята игра и не ги обвинявам за това.  Докато Габи беше за купона, нямаше никакво влечение към Генчо и имаше що годе реален поглед над нещата. Пам е по същият начин за Елена.
 На мен ми е интересно сега, когато Генчо ги изненада с отношението си към Елена, дали останалите девойки ще променят начинът си да му направят впечатление. Видях, че Ивелина и Ирина доста бързо се ориентираха и започнаха да пробват. Айлин ще следя какво ще направи. На нея и бяха дадени доста подказки от Елена. За Валерия не съм сигурна, че ще иска да променя нещо в тази посока. Прекалено млада и горда е според мен и няма да и мине и през ума за подобни ходове.

# 2 276
Колието което Евгени подари на Елена.

Линк с цена.
https://www.altinbas.com/urun/pirlanta-kolye-ins322-8k

# 2 277
  • Разпиляна във въображението
Е, Габи вече я няма. Сега ще слушаме Пам, която ще венцеслави Елена. То се почна де и то доста активно спрямо една реплика на плажа, че Евгение е гадже на Валерия.

Слушах отгоре отгоре Габи и останалите в подкаста. Оказа се, че имала рожден ден в Ергенът и са й направили торта /Валерия, Айлин и Джия/ , а Ели била накарала всички да разпишат послания за нея Simple Smile

Почнаха момичетата да се преориентират. Елена даже ще накара Евгени да танцува, както Айлин го караше.

# 2 278
О, боже, голямо адвокатстване на Крисия към Габи. 😀 И като почна Крисия - ама като гледам как изглеждат хейтърите..
Прекалено е да ги заплашват със заливане (Габи), ама Елисавет да не е примерна, че да я съжалявам за това, че ѝ се подиграваме? 😀 Нахейти хората, които копаят домати и краставици и реално допринасят да има салата на масата.
Габи също твърди, че в началото с Мони приятелски са си говорили за сисите си, докато Мони не казала, че на Габи вимето не изглежда добре. Ама не мога да се доверя на Габи за всичко, те както миналата година приказват само как било различно на камерите, коренно различно от действителността. Не са ми напълно убедителни нещо.

И да помоля за нещо: ако някой иска, може ли да ми пише на ЛС как се е разбрало, че Виктор Многомилото е бил обвързан с някаква Мария? 😀 Пропуснала съм, а в търсачката като напиша Виктор, се губя в хиляди резултати.

# 2 279
Е, Габи вече я няма. Сега ще слушаме Пам, която ще венцеслави Елена. То се почна де и то доста активно спрямо една реплика на плажа, че Евгение е гадже на Валерия.

Слушах отгоре отгоре Габи и останалите в подкаста. Оказа се, че имала рожден ден в Ергенът и са й направили торта /Валерия, Айлин и Джия/ , а Ели била накарала всички да разпишат послания за нея Simple Smile

Почнаха момичетата да се преориентират. Елена даже ще накара Евгени да танцува, както Айлин го караше.
Е, това на Габи беше гадна провокация, а Пам е просто честна и вижда как стоят нещата. Wink

Общи условия

Активация на акаунт