Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 127 973
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 250
Валерия сякаш е в образа на Роксан в Сирано дьо Бержерак… скрит в храсите той пише писма до нея, които уж са от друг, а тя се влюбва в образа от писмата, а не в нарочения за любим.
Колко подло от Щерева да използва подобни методи, уффф мяра нямат за някой и друг лев, слава и шоу..

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 20:20 от anzhelina

# 2 251
  • софия

Не мисля, че е реклама, но и не мисля, че реално си търси жена. Според мен е изпушил от прекалено много учене, работа и репетиции, и търси нещо ново, различно и импулсивно, което да направи. Според мен той е от хората, които цял живот са вървяли по правия път. Не са правили големи грешки, не са постъпвали импулсивно, защото реално не са имали кой знае колко свободно време за това. И сега иска да навакса, да направи нещо щуро, лудо, необмислено. Това го виждам по неговите изказвания, защото няколко пъти е повтарял, че този път иска да се поддава на емоциите, да проявява импулсивност да се отдава на момента. Затова мисля, че до сега не го е правил и иска да мине и през този път. Пък, ако случайно покрай това преживяване си намери и жена - супер. Но определено не това го е подтикнало да участва
Това звучи доста логично.
 По темата с Елена, да и за мен е силен играч, адски адаптивна, като хамелеон е. Би ми била интересна да я видя в игра, като Сървайвър. Реди си нещата и за сега и се получават. Вижте, че всички момичета бяха изненадани коя е избранницата за среща. После не очакваха и нещо уау да излезе от нея. Още виждам обърканите им физиономии за това, че не се връща и не се връща. Ще видим натам как ще е. Лошото е, че при нея според мен има и чувства и това може да замъгли преценката и.

# 2 252
Ох,не знам защо реших да си причиня този комеди клуб подкаст. Извинявам се,но тези водещи са много прости. Взаимно много си влизат в тона с Габи.
Тя се държи супер първично и недодялано. Интересно защо се е докарала с такъв предизвикателен външен вид,като не обичала да излиза, едвам я карали на кафе да ходи, не обичала и с мъже да се занимава , никъде не ходела...
Крисия пък се опитва да се държи твърде грациозно и обрано на фона на компанията там и става комично...

# 2 253
Най-силният противник е подценения. В случая всички подценяват Елена, заради визията й, която на фона на голяма част от момичетата в къщата си е направо посредствена. А тя много пъти каза "Много обичам да ме подценяват", което ме навежда на мисълта, че този "филм" с подценяването, вече го е играла и много добре знае как да се справи в такава ситуация.

п.п. Моля някой да ме светне, какво значи "подкаст" и "надкаст"

# 2 254
Цитат
Тъй ли? Изпуснала си пейка лекцията Grin И точно Елена от триста зора да му се хареса, се извини съвсем лицемерно на Валерия. И това примирие изтрая точно два епизода, нали в четвъртък пак се дърлиха двете.
Тъй ли е или не е тъй, кой да ти каже. Главните герои не знаят, ти питаш мен. Joy
Факт е обаче, че след ''пейка лекцията'' Елена остана, така извъртя нещата, че Генчо не само, че не я изгони, ами диамант й подари.
Май на която го спечели за по-дълго няма да й е много лесно. Доколкото се вижда и от Формата, той не обича някой да му говори напреко и тази, която е с него ще трябва нон-стоп да си мери приказкити, да го ласкае и му говори само позитивни неща. Във фаза свалка още става, и в начална фаза на връзка сигурно, но за по-нататък жена, която не е манипулативен тип, ще се измори.

За емоционалните откровения на Ергена, цитат от интервю отпреди началото на Сезона:
Цитат
"Аз съм много чувствителен - една остра дума, казана от човек, да речем, който в момента ми е гневен, ако е близък до мен, ме боли с дни! Знам, че ние сме само хора, но когато спрем да се занимаваме с негативни емоции, всички те бъдат премахнати от съзнанието ни, и може да гледаме напред, пътят е чист и видим, че може да създадем нещо - да, това е чувството да съм толкова щастлив, колкото някога бих искал да бъда. Това е - чист хоризонт, пред който има само съзидание - това е щастие", откровен е Евгени.
В тази статия/интервю казва също, че вярва в ангели и
Цитат
Не е убеден, че човек може да намери сродната си душа, с която да прекара дните до вечността. "Може би е възможно... Искам да кажа, че не знам дали е така, но въз основа на моя личен опит. Не съм сигурен дали има определен човек или множество потенциални избори, които бихте могли да направите според обстоятелствата, в които сте се поставили", лаконичен е за голямата любов пианистът.
https://fakti.bg/life/708437-interesni-podrobnosti-i-emocionalni … a-ot-novia-ergen-

# 2 255
Никой не подценява Елена. То възможно ли е това, тя винаги иска да е център на вниманието. Прави се на интересна, за да бъде забелязвана. Това с подценяването е нейн начин да се самонадъхва, за да свали "Кралицата".

# 2 256
Никой не подценява Елена. То възможно ли е това, тя винаги иска да е център на вниманието. Прави се на интересна, за да бъде забелязвана. Това с подценяването е нейн начин да се самонадъхва, за да свали "Кралицата".
Не дойде от нея, казаха го първо други. А и беше повече от очевидно, че я подценяват - учудването, че е на среща, която щяла да свърши до обяд, на която щяла да му говори само за книжки и няма да се целуват и т.н, и т.н.

# 2 257
  • София
Колието което Евгени подари на Елена.

# 2 258
Това, че е интелигентна не прави Еленка, оперирана от ревност и завист, защото това са човешки емоции, и тя е човешко същество на първо място, и мисля, че точно тези емоции ги е показвала и тепърва ще ги показва...та нейният образ е далеч от идеалното

# 2 259
  • софия
Лейди, всичко е подкаст. Видеа в ютуб. Коментират различни теми, тези, които следя в момента са обсъждания на реалити предаванията този сезон. Надкаст е подкастът на Неделчо и Туджаров. Така са го кръстили. Това е името му. Интересна заигравка за мен.

# 2 260
  • София
Камъчетата са със същия обков като в пръстенчИто в края 😂 Не ме отразявайте, нямам много опит с диаманти.

# 2 261
Не дойде от нея, казаха го първо други. А и беше повече от очевидно, че я подценяват - учудването, че е на среща, която щяла да свърши до обяд, на която щяла да му говори само за книжки и няма да се целуват и т.н, и т.н.
Те за всичко се учудват и впечатляват там. Все нещо трябва да снимат операторите. Ако на всяка среща реагираха вяло, щеше да е меко казано безинтересно.

# 2 262
  • София
Физиогномика на Евгени 😮🙄

# 2 263
Понеже никога не съм обичала да съм част от мейнстрийма, основавам трета подгрупа във форума "Не подкрепям никого" (тематично е).

Нито едните ще убедят другите колко стойностна е Елена, нито пък другите ще убедят първите колко не е.

На мен продължава никой да не ми харесва, начело, разбира се, с най-близкия до истински човек Андроид/AI, Евгени.

За протокола, сложила съм сутиен днес, най-сексАпилните гащи и е друго, да му се не види, да ходиш с мисълта, че получаваш масово одобрение. Ако човек не живее за валидацията на непознати, това живот ли е изобщо.

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 15:44 от IriS`

# 2 264
Аз имам един въпрос, тъй като няколко пъти се споменава. Аз имам голям бюст. Ако се пусна без горнище някъде, ще е много пошло и грозно, а като се пусне дама с малък бюст, няма проблем. Каква е разликата?

Разликата е, че ние, с естествено големи бюстове, носим сутиени. Никога не бих тръгнала без сутиен. То със сутиен едвам удържам мъжете да ме гледат в очите като им говоря, а без...
А момичетата с малки гърди имат това предимство - могат да си ходят свободно. Аз също не намерих нищо пошло в ситуацията, просто малко в повече ми дойде намазването на ските на Евгени от страна на Елена. Решена е да победи, мисля с цел да натрие носовете на останалите.

Общи условия

Активация на акаунт