Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 231
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 810
Само бай Елисавет намери любовта в този формат, но тя си тръгна неочаквано. Затова е целият този рев! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 811
Валерия поне запазва достойнство да не се навира на Евгени за разлика от Кари Брадшоу, която само си търси поводи да се навре при него, ако му върне розата ще взема да я харесам.

# 812
  • Бургас
Предлагам да спре да държи Пламена от съжаление. Оф, извинете! Пам Велидис 🤣 Ама каква е тая мода със смешни псевдоними 🤣

# 813
Чакайте да питам, че изгубих тази нишка.
Нали преди две церемонии Валерката му каза, че има писмо за него. Какво стана? Не го намери ли? Не го търси ли? Тъпо ли беше?

# 814
  • Луната
Утре Елена ще е на среща. Има море, плаж, страстни целувки, сред руини и накрая ще получи бижу. Мисля, че ще се възгордее и навири нос и с това "Кауза пердута!" наякрая. Нещо май много си повярва...

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 23:46 от Woman^In^White

# 815
Роклите стават все по-кошмарни с всеки епизод. Накрая ще стигнат до Мечо Омуртаг.
Дори геният - дизайнер на “Мечо- Омуртаг” не може да сътвори толкова нелепо ансамбълче  като това на Пам. Пролетен кошмар от осмомартенски прецъфтели китки, бродирани на черно тюлче. Девойките сами ли си подбират тоалетите? Ако отговорът е “Да”, лошо за ПлАмена- ужасен сет…
Нейните дрехи са си нейни. Там няма с какво да я облекат. Освен това, тя си го харесва

# 816
Предлагам да спре да държи Пламена от съжаление. Оф, извинете! Пам Велидис 🤣 Ама каква е тая мода със смешни псевдоними 🤣

И аз питах преди време, но не ме отразиха. И то некви италиански, па гръцки, па немско-австрийско-садо-мазо звучащи. Защо Пам, а не Пенка? А? Явно всички са туу куул за родните си имена, или поне български псевдоними.

# 817
Както каза малката Габи: Мандатът ми изтече.
И както каза мис Габи: Ай сиктир! (Ако така се пише).

Днес някой пита на Пам ли казвам Пламена.

# 818
Мъчно ми е за Айлин. Валето завалийчето е толкоз невзрачно до нея, а тя е предпочетената.

# 819
Ще ви чета после,първо да се изкажа,че ще ми мине..
Яко ни наметнаха с този епизод....
Първо някой си забравил розата .
После Генчака не обичал да му нареждат, егати и гьон сурата..Ами и аз щях да се нафиркам като Габриела,щом трябва предаването да добута с ерген.
Елисавета май нарочно я скриха,че трябваше Крачун и Малчо заедно да отлетят.
За аудиторията Елена и Пам,като за Габа, каквото и да/не направят, все са им криви.
 Много повече ме дразнят останалите,които се държат като мекотели.Разбира се не  им трябва и да са като Валерия. Предаването няма да загуби Габа като си има Валката(тя е същата гняс,само малко по-ошлайфана).
И девойките да си седнат на трите букви и да си научат репликите както трябва,че ...

# 820
Само на мен Меган ли ми прилича на мъж? Някакъв индианец от племето дакота ми прозира в подсъзнанието..

# 821
Чакайте да питам, че изгубих тази нишка.
Нали преди две церемонии Валерката му каза, че има писмо за него. Какво стана? Не го намери ли? Не го търси ли? Тъпо ли беше?
Сложиха на стенд бай тази сюжетна линия, за да я върнат с гръм и трясък по-нататък. Да се наиграе ергенчето, а вярната Пенелопа ще го чака на финала. Нали не искаме да си личи от рано коя е победителката -  сега няколко епизода ще е така.

# 822
Най-хубавото на този епизод беше рекламата с Виктор, без нея щеше да бъде отчайващ.
На Гената трябва да нарекат някое дърво, ергеникус дървеникус.

# 823
  • София
Да, това с четната бройка рози не беше хубаво измислено. Алекс миналия сезон май получи три, но не от общите, а отнякъде ги донесе Виктор (ех, на кого ни остави..)
Хубаво ги махнаха двете Габита, да не се излагат повече.

# 824
  • Leeds, UK
Само на мен Меган ли ми прилича на мъж? Някакъв индианец от племето дакота ми прозира в подсъзнанието..
Не, ама има очите на Джон Малкович😁

Общи условия

Активация на акаунт