Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 201
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 825
Аз чак сега гледам
Къде е Елисавета по време на крясъците на селската пръчка

# 826
  • София
Много е несправедливо толкова външна красота да покрива толкова неприятна персона като Валерия.
Улавям се как се дразня, че е красива, защото ужасно не я харесвам като човек и го намирам за нечестно.

Обаче още повече и все повече не харесвам Генчо-джубокса. Тотално лишен е от емпатия и финес. А и някой трябва да му каже, че кавалерството е вродено и не се заучава като ноти, и той за съжаление, не притежава това качество.

# 827
  • here and now
Чакайте да питам, че изгубих тази нишка.
Нали преди две церемонии Валерката му каза, че има писмо за него. Какво стана? Не го намери ли? Не го търси ли? Тъпо ли беше?
Залагам на последното + при толкова дащни моми, що да се хаби да пише писъмца?

# 828
Ще ви чета после,първо да се изкажа,че ще ми мине..
Яко ни наметнаха с този епизод....
Първо някой си забравил розата .
После Генчака не обичал да му нареждат, егати и гьон сурата..Ами и аз щях да се нафиркам като Габриела,щом трябва предаването да добута с ерген.
Елисавета май нарочно я скриха,че трябваше Крачун и Малчо заедно да отлетят.
За аудиторията Елена и Пам,като за Габа, каквото и да/не направят, все са им криви.
 Много повече ме дразнят останалите,които се държат като мекотели.Разбира се не  им трябва и да са като Валерия. Предаването няма да загуби Габа като си има Валката(тя е същата гняс,само малко по-ошлайфана).
И девойките да си седнат на трите букви и да си научат репликите както трябва,че ...
Коментираше се как Габи обижда в предаването. Ето поредният епитет за Валерия - "гняс". 👏👏👏

# 829
  • Бургас
Само на мен Меган ли ми прилича на мъж? Някакъв индианец от племето дакота ми прозира в подсъзнанието..
Не, ама има очите на Джон Малкович😁
Сигурно му е сестра 😁

# 830
  • София
Аз чак сега гледам
Къде е Елисавета по време на крясъците на селската пръчка
Може да е ходила да повръща, че и тя беше сложила дървените очила на последните няколко коктейла.

# 831
  • Leeds, UK
Само на мен Меган ли ми прилича на мъж? Някакъв индианец от племето дакота ми прозира в подсъзнанието..
Не, ама има очите на Джон Малкович😁
Сигурно му е сестра 😁
Внучка може😁

# 832
Елена упорито се разхубавява.
Стар телевизионерски трик, когато правиш израстване на героя или го показваш във все по-добра светлина.
След прозрението да се смири, пусна отровата, която я е изяждала (по нейни думи) и сега само хубавее. Wink

Стари номера.
А истината е, че всичко е решение на стилисти и гримьори.
Една от най-хубавите й визии е когато реши да сподели "покаянието й". Що ли само тогава са се сетили какво й стои добре?

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 00:11 от geri1919

# 833
На Гъби последните думи от синхрона бяха много грозни.
Другата пък беше пияна на ужасТ 😃😃😃

# 834
  • София
Чакайте да питам, че изгубих тази нишка.
Нали преди две церемонии Валерката му каза, че има писмо за него. Какво стана? Не го намери ли? Не го търси ли? Тъпо ли беше?
Сложиха на стенд бай тази сюжетна линия, за да я върнат с гръм и трясък по-нататък. Да се наиграе ергенчето, а вярната Пенелопа ще го чака на финала. Нали не искаме да си личи от рано коя е победителката -  сега няколко епизода ще е така.
И аз така мисля. Замаскират очевидното по всички възможни начини - Айлин получи втора среща, Виктория - две рози, статистките постепенно получават повече екранно време, а Елена ще получи подарък.
С една цел - да се прикрие очевидния избор на Валерия.
Затова и не даваха нейните отговори в шахматната игра.

# 835
Ще ви чета после,първо да се изкажа,че ще ми мине..
Яко ни наметнаха с този епизод....
Първо някой си забравил розата .
После Генчака не обичал да му нареждат, егати и гьон сурата..Ами и аз щях да се нафиркам като Габриела,щом трябва предаването да добута с ерген.
Елисавета май нарочно я скриха,че трябваше Крачун и Малчо заедно да отлетят.
За аудиторията Елена и Пам,като за Габа, каквото и да/не направят, все са им криви.
 Много повече ме дразнят останалите,които се държат като мекотели.Разбира се не  им трябва и да са като Валерия. Предаването няма да загуби Габа като си има Валката(тя е същата гняс,само малко по-ошлайфана).
И девойките да си седнат на трите букви и да си научат репликите както трябва,че ...
Коментираше се как Габи обижда в предаването. Ето поредният епитет за Валерия - "гняс". 👏👏👏
Оф, 🤣.

# 836
Е, не Валерия не може да се нарече завалийче. Колкото и да не я харесвам като поведение и човек, който за да убеждава, вика ( повишава тон )....Не мога да отрека, че е много хубава. Ми хубава е и си има някаква тръпка между Евгени и нея - то се вижда.
Мегън, още от началото я харесвам, като изказ, като начетеност, макар и леко зубърско излъчване. Но ме притеснява погледът и. Не знам, има вид на човек, който носи очила примерно и е решила да не ги слага и напряга очите си, като гледа в някой ( личен опит като по-млада )
Айлин, доста поза тази вечер. Но, който си го може, си го може.
Габи джуката не мога да я коментирам повече. Тя е 50 нива под най-долното ниво.
Елена ме изкефи, как най-накрая не си замълча и поне не направи като всички други, да си мълчат като мишки, пред отвратително поведение и обиди. Е как да стоиш без да трепнеш, като някой в лицето ти те нарича " Изрод " ? Дори бих похвалила Елена, че не и разби физиономията на онова плашило.
Виктория, продължавам да " не я чувствам ". Има нещо в нея, което  не е истинско, но не като , за да се прави на интересна, като някои други пред камерите. А, сякаш се опитва да се престори , на човек, който в дъното на себе си всъщност не е . Тя си го и каза де - че е положила ужасно много усилия да изкорени някакви неща от миналото и, да зачеркне хора и спомени и тн. Но, за съжаление вълк кожата си мени, но нравът никога. Не може и не може това момиче за сега.
Боряна ми е изключително безлична.
Малкото Поли също.
Крисия просто не ми допада. И миналия път коментирах, че ми е тип " слагач ".
Жалко, че нищо не виждаме от Микаела.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 00:25 от BlackCat12

# 837
  • софия
Валерия поне запазва достойнство да не се навира на Евгени за разлика от Кари Брадшоу, която само си търси поводи да се навре при него, ако му върне розата ще взема да я харесам.
Последния път, когато запази достойнство и не му се навря я видях в скута му, при условие, че изобщо не трябваше да участва в картинката. Представям си ако не беше с такова достойнство къде щеше да му е седнала. 😀

# 838
Е, чак пък! 😂
Не за триковете, за разхубавяването и за пускането на отровата.

Елена упорито се разхубавява.
Стар телевизионера ли трик, когато правиш израстване на героя или го показваш във все по-добра светлина.
След прозрението да се смири, пусна отровата, която я е изяждала (по нейни думи) и сега само хубавее. Wink

Стари номера.
А истината е, че всичко е решение на стилисти и гримьори.
Една от най-хубавите й визии е когато реши да сподели "покаянието й". Що ли само тогава са се сетили какво й стои добре?

# 839
  • Луната
Ще е интересно при Цитиридис тази седмица с двете Габита

Общи условия

Активация на акаунт