Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 125 339
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 140
На Елена проблемът й с Габи беше, че защитава главната й конкурентка за ергена - Валерия. Елена много се дразнеше и завиждаше, че Валерия беше "царицата" на имението и от там всички, които са й защитнички я дразнят неимуверно много. Габи затова й беше "черна", защото беше гръб на Валерия. А, Валето е несигурна, има да расте още и Габи определно й помагаше да се справи с женската завист вътре. Елена това не прости на Габи и затова когато се почувства по-силна - от момента, когато усети, че е породила чувства в Евгени (след целувката им), реши, че ще търси реванш с Габи, и с Валерия, но прикрит уж зад "справедлива защита на по-слабите". От всички серии до сега не видях с нещо Валерия да я е обидила, освен с това, че стана в началото любимката на Евгени.
Елена цял ден си търсеше повод да предизвика Габи да си изпусне нервите, дори не съм сигурна дали с Ивелина не са имали уговорка това да стане на коктейла вечерта. Ивелина целенасочено ходеше и дразнеше Габи. Знаят й ангелите колко са й. И тя се подхлъзна. Елена това и чакаше. Успя да елиминира единия "стълб" на конкурентката си. Другите затова и не я подкрепиха, защото припознаха в скандала личната война на Елена с Валерия, а не някакви "благородни" причини.
Според мен Елена ревнува само от Валерия, и малко от Айлин. Другите не ги счита за фактор, който би могъл да й отнеме Евгени. Тя с другите и затова няма проблем. Снощи затова и толкова великодушно посъветва Евгени да привика на пейчицата Виктория - защото не я чувства конкуренция.

# 1 141
Ами тя ситуацията стана като ЦСКА-Левски.
Няма как в такива формати всеки да харесва всички. Нямам против хейта, стига да е ПРЕМЕРЕН. Разни цинизми и т.н не мисля, че имат място в тази тема. Затова по-малко обиди и повече positive vibe. Иначе до края на сезона не се знае дали ще останат живи съфорумци.JoyJoyJoy

Едва ли!
😂😂😂

# 1 142
Смея да твърдя, като човек четящ постоянно темите, доколкото е възможно в реално време, че настроенията "Валя харесва повече животните от хората. Проявява повече съчувствие към животните отколко към хората" се появиха преди Елена да каже каквото и да е по въпроса.

Част от нас не се повлияват от Елените или Памините приказки, че да сме ги раздухвали. Възможно е да ни съвпаднат възгледите, но не са повлияни от тях.

Съчувствието, което уж проявяваше към Габито беше, защото най-агресивната участничка заставаше с пълно гърло и крещеше "гаджето на Валето", вие сте лоши срещу Валето.
Удобно беше да застанеш с такъв човек. Още повече че е най-гласовития сред групата.
Няма и да те напада.

Но признавам, на предния скандал като на Габито не й пукало, Валето направи добре, че я изведе. Най-малкото да не се срами Габито повече. Да не се дискредитира още повече пред групата. Пада още повече тежестта на думите й колко е значима Валето.

А Валето не е толкова значима не заради думите на Пам или Елена, или Ирина. Или която и да е. Евгени я прави не толкова значима.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 20:55 от geri1919

# 1 143
  Ааааа и погледът на Айлин беше един път на церемонията.
 Дяволче, ако можеш да изкараш гиф от този момент ще съм ти много благодарна и роза ще ти дам на следващото кафепиене.😀
И аз имам подобна молба. В един момент Валерия и Айлин гледат като попарени как Ергени дава втора роза на Виктория, ако може да направите гифче да се забавляваме.Innocent

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 02:10 от tisa

# 1 144
Снощи Валерия извика "Млъкни!" на Габи и тя веднага млъкна 🤔.

# 1 145
  • софия
  Ааааа и погледът на Айлин беше един път на церемонията.
 Дяволче, ако можеш да изкараш гиф от този момент ще съм ти много благодарна и роза ще ти дам на следващото кафепиене.😀
И аз имам подобна молба. В един момент Валерия и Айлин гледат като попарени как Ергени дава втора роза  на Меган, ако може да направите гифче да се забавляваме.Innocent
Да, точно за този момент говоря. Дано има време, що гифчета направи този човек. И винаги са в целта. Даже и аватарът ми е пак негово попадение.😀

# 1 146
Хайде, девойки, приятно гледане на Кретенът. Надявам се повече да се посмеем и по- малко да се скубем. Че инфлацията и при екстеншъните удари. Сипете по едно питие и наздраве!
Това е мнението!
Наздраве на всички!

# 1 147
Благодаря! Само да не вкарваме и ние допълнителни обиди, които не са били казвани.
Казвано е глиганско поведение. Глиган не.
Глиганът беше само Пешев. Wink

# 1 148
  • Мюнхен
Аз, която не харесвам нито Валерия, нито Елена, на кое диванче да се позиционирам? Laughing На Валерия бързото пискливо говорене, като се ядоса, направо ми пили мозъка.

Сипвам си розЕ.

# 1 149
Ще си в скута на Генчо, за твое съжаление. 😁

# 1 150
Айлин се изкефи на случката като цяло.

# 1 151
  • София /Абсурдистан
Ама че кокошарник са заформили Simple Smile

# 1 152
Валерия й трепереше ръката да завърти един шамар на Пам. 🤣

# 1 153
Ето нещо позитивно за Елена. С този рехав бретон ѝ отива.

# 1 154
Да не би току-що да я племенница... зоунна?

Общи условия

Активация на акаунт