Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 255
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 260
Как мислите, дали са се тряснали преди вечерята? 😁

# 1 261
Тези се скъсаха от целувки.
Айлин и Валерко ще се пукнат.

# 1 262
Мен лично не ме интересува дали е имало секс. Отново се почувствах засрамена като жена, че само голотата привлича.

# 1 263
  • Вестерос
Мъж канара ХАХАХАХА

# 1 264
Не искам да съм фенка на Елена, ама след тая среща чак и Евгени ми харесва. Не беше се случвало от 5-6 епизода насам.

# 1 265
Чакълче по-скоро. Гени Ръбъл. 😂

# 1 266
Или наистина е хлътнала и го гледа с други очи или това беше по сценарий Joy

# 1 267
Най- интересната и хубава среща досега. Говорят!
Е, и се целуват де.

# 1 268
Уфф, много яка среща, много яки кадри. Дали е сценарий, дали е защото има чувства, не ме интересува. Харесва ми това, което виждам в момента.

# 1 269
  • Вестерос
Ама Елена без сутиен ли беше на разходката на плажа с Евгени?
Е как гола с ръка на гърдите Grinning

# 1 270
Ама те си се държат като гадженца, все едно са от 3-4 месеца заедно, мега влюбени и супер близки.

# 1 271
  • Мюнхен
Мен лично не ме интересува дали е имало секс. Отново се почувствах засрамена като жена, че само голотата привлича.

Чак пък. Темата се скандализира повече от нормалното просто. Реално наистина си говорят и когато е облечена. Евгени връзва цели изречения тук и според мен им се получава нормална хубава среща.

Хем тръпна от нетърпение да видя реакциите, хем хич не ми се гледат скандали пак. Това е доста по-приятно.

# 1 272
Много ми хареса тази срещааа😍. Усеща се интимност, желание, привличане. Има интерес от страна и на двамата да се опознаят повече, Евгени обели повече от 3 думи. За първи път досега се усеща романтика в това предаване. Дори и Евгени засега ми е симпатичен отново.

# 1 273
Елена явно си е порязала краката, докато ги е бръснала.

# 1 274
Много странно ако подготвят да спечели Елена, а той вде пак е с Валерия. Би било криндж
Елена леко снизходително говори Притеснена ли е или си е такава

Общи условия

Активация на акаунт