Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 184
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 245
Кефи ме Елена, грам не се шегува.

# 1 246
Добре, че не метна Пам на рамо да идат да поплуват..
Ох, знам, че не трябва да се смея, щото и аз гоня Памчето по габарити ама не мога да се спра след този коментар. Satisfied

# 1 247
На Елена ц*ците, тялото, татусите правят доста повече впечатление от гащите. А Валерия е толкова безлична, че в очите ти се набива само този стар пуловер.
Валерия с тоя пуловер от Лидл е направо трагична.
Ми че те и гащите на Елена са от Лидл. Joy

# 1 248
Генчо много ясно, че лапна по... голата гръд на Света Елена. Тази жена е готова и в национален ефир да се унижи, само и само да го спечели. 😬

# 1 249
Според мен е видно, че Ергени я харесва. Вероятно са разговаряли и доста повече

# 1 250
Добре, де, за мен ли само е странно, че част от дамите, които са влезли да се борят за любовта и пръстена на Евгени, в момента го играят мажоретки на Елена? Ама каква сила, каква красота, мисъл, козове - на мен ми е малко откачено това. Ако се вземат, тя няма да е първата съпруга, а те втора, трета, четвърта като част от харема.
Даже хапливостта и ревността между Айлийн и Валерия ми идват по-естествени от тези овации, които слушаме в момента.
Не е само на теб. Естествено ми е да ревнуват и да злобеят малко,да се радват ли? Пам цяла ден опява колко е щастлива, все едно нея са я взели.

# 1 251
Яка мацка е Ленчето като излъчване, отсъствието на традиционна красота в нейния случай изобщо не е определящо.

# 1 252
  • София
На мен ми допада Елена. Самоуверена е и има защо. Или всички трябва да използват 100 думи в речника си и да правят изречения от 3 думи?

Не ми направиха впечатление гащите ѝ, обаче  има много хубави гащи по принцип. Не всичко е прашка и дантела.

# 1 253
Харесва я Генчо.
Нагледно, защо винаги трябва да си с готини и чисти гащи.😃

# 1 254
Тези жени защо така се предлагат, Генчо никакво усилие не полага. Не е нормално това.
Елена сега с мокри гащи ли е на вечерята? Joy

# 1 255
Ама Елена без сутиен ли беше на разходката на плажа с Евгени?

# 1 256
Преди малко пуснах със закъснение и виждам Елена как си държи сисите с ръка и няма горнище… wtf?! Е, не можаха ли да й предвидят едно горнище значи….

# 1 257
Красиви кадри все пак
Мисля че спонтанността  е по сценарий
Харесвам Елена, но не за Ергена

# 1 258
Единствената среща, на която жена говори на някви теми като цяло. На всички други имаше само глезотии.

# 1 259
  • София
Много яка среща! Или монтажът беше як 🤣 Заради топлес изпълнението са прекарали време сами.
И аз нося гащи, припознавам се явно хаха
Оо, не, Берлин…

Общи условия

Активация на акаунт