Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 171
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 230
Оха, цици на първа среща! 😀😀 Хареса ми. Добре че снимаха със сухи гащи вече.

# 1 231
Вальо да се радва, че Елена пази за себе си пикантериите, че ако чуе за нудисткото топване и целувките, ще я карат към бодрумското спешно.

# 1 232
Много, много ми харесва срещата, най-вече заради Елена и защото си личи, че наистина иска Евгени (горката).
Изобщо не ми пречи , че е по гащи. Виждам наистина спонтанност в действията им.

# 1 233
Добре, де, за мен ли само е странно, че част от дамите, които са влезли да се борят за любовта и пръстена на Евгени, в момента го играят мажоретки на Елена? Ама каква сила, каква красота, мисъл, козове - на мен ми е малко откачено това. Ако се вземат, тя няма да е първата съпруга, а те втора, трета, четвърта като част от харема.
Даже хапливостта и ревността между Айлийн и Валерия ми идват по-естествени от тези овации, които слушаме в момента.

# 1 234
Валерия с тоя пуловер от Лидл е направо трагична.
Ми че те и гащите на Елена са от Лидл. Joy

# 1 235
Не съм топ фен на Елена, обаче на някои потребители не им ли писна през 5 мнения да пускат злобни коментари за Елена? Досадно е вече.

# 1 236
Защо нямаше любов във водата, питам аз?

# 1 237
  • Варна
Добре, че не метна Пам на рамо да идат да поплуват..

# 1 238
Честно казано не виждам нищо чак толкова скандално в поведението на Елена. Личи й,че е лапнала по Евгени, води я да плуват и като сложим бурния живот който тя самата казва,че е водила в Берлин едва ли толкова се е шашнала, че няма бански. Сума народ си ляга с някой на първа среща,тука явно все девици сме се събрали, че сме толкова скандализирани от едни прикрити гърди Grinning

# 1 239
Не мисля, че Елена е пренавита заради Генчо.. по-скоро е заради камерите. Ако нямаше камери, Генчо вече щеше да е проснат на простора до мокрите й гащи.. Simple Smile)

# 1 240
  • София
У ля ля! Няма друго!

# 1 241
Ами да… за първи път няма разговори от типа: “много е красиво” “така лии?” “Да,така” “хмм” “мхмм”
Е след тая среща не можете да ми кажете, че Генчо не харесва Елка.
И физическият контакт, и това как ѝ говори какво ще правят извън предаването... интересна му е определено.

# 1 242
  • София
Елена ги скри в малкия си джоб. Ясно, че няма бански, но тя се хвърли с голи гърди. Дразни ме, че само търси камери да се показва.
Тази среща мина в голямо мляскане. Ще бърза да се прибере Ергена

# 1 243
Изоставам с темата, най-после ми стана епизод по-забавен и интересен.
Много се смях Виктория как развали на Пламена седянката като не оплю Валерия. Самата Пламена в синхроните вече съвсем като сватовница прехвалва Елена.
Евгени за първи път се държи като мъж за женене по тези срещи, ама не мога още да се зарадвам за Елена, подозрителен ми е нашият ерген.

# 1 244
Добре, че не метна Пам на рамо да идат да поплуват..

Няма как, Малчо няма да може да я вдигне Joy

Общи условия

Активация на акаунт