Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 162
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 215
Малко ме е яд, че гледам малко назад, чета ви и нямам търпение хаха

# 1 216
Като не е знаела можеха да не влизат да плуват щом няма бански, а не после да се разхождат по плажа и тя се държи с ръцете отпред. Това не е ли фейк да питам аз Joy

# 1 217
Гената като типичен мъж видя едни сиси и забрави всичко друго. Много лесен

# 1 218
Пам пак коя била достойна и коя не .. по нищо не се отличава от другите.

# 1 219
  • Луната
Ох, аз не мога да повярвам, че Елена е без горнище. За първи път в предаването Grinning
Не само без горнище.......... по гащи е!!!!!!

# 1 220
След разголването на Елена на задната седалка май няма да има място за оператор.

# 1 221
Пам, достойната ѝ приятелка по гащи.

# 1 222
“Спонтанност” е новата любима дума на Елена, замести  с нея “хедонизъм” и “тактилност”. Много адаптивна девойка, слага Айлин в малкия си джоб по игра и позиране пред камерите.

Бисер от ПлАмена есеистката😵💫” разнообразно излъчване” има Етито.

# 1 223
След разголването на Елена на задната седалка май няма да има място за оператор.
Той може да кара. Влюбените очевидно не са стеснителни. 🤣

# 1 224
  • Бургас
Ети плува гола, Валерка облякла заваляния зимен пуловер.

# 1 225
Най-готината, естествена и непринудена среща. Елена е топлес. Не знам какво повече може да иска Евгени. 😁 За първи път се говори на среща за бъдещето, как ще бъдат в Пловдив.
А Валерия с тоя пуловер от Лидл е направо трагична.

# 1 226
След този разврат на събитията на Валерия и Айлин няма да им стигне пластичност, за да оцелеят. Joy

# 1 227
Усетихте ли Меган вчера как си противоречеше. В първият епизод му каза,че е отишла съвсем сама в Канада и е нямала опора ,сума квартири е сменила и сама си мъкнала багажите ,а вчера каза,че е отишла заради любов.

Каза, че е ОСТАНАЛА заради любов

# 1 228
Е след тая среща не можете да ми кажете, че Генчо не харесва Елка.
И физическият контакт, и това как ѝ говори какво ще правят извън предаването... интересна му е определено.

# 1 229
  • Мюнхен
"Чувствам се като дете, запратено в някоя райска картинка"  ?! ?!

Не се скандализирайте толкова за липсата на горнище на Елена, тук вече наистина е попила от немската култура. Тук на сауна се ходи без нищо, има си и бол нудистки плажове. Не е моето, просто го има.

Не се сексуализира обаче, та нещо не ми е окей в контекста на среща. То бива-бива спонтанност, ама...Не те кефи как се е държал този, вкара те в обяснителен режим, не знам си какво си и накрая го оставяш да си пуска ръцете навсякъде, емииии.... кой е тактилен сега, питам аз SatisfiedSatisfiedSatisfied Ако някой на мен ми държи такъв тон, какъвто държа Евгени на Елена, ще ме гледа и на плажа с покрити глезени.

Ирина: "За да я опознае, за да я усети..." - Иринче, идея си нямаш колко си права.

Общи условия

Активация на акаунт