Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 083
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 875
Много хейт към Елена прочетох - сякаш Валериана и Сие са се намърдали тук 😂 Моето скромно мнение е, че е напълно естествено Ергенчо да избере Елена, защото е с обикновена външност и го забавлява, което е точно това, което търсят мъжете. Кога забравихте, че кухите моделки и джукестите силиконки са таргет на съвсем друг тип мъже?!

Елена се интересува/поне привидно/ от неговото мнение и чувства, по този начин му гали егото- ето това обичат мъжете. Иначе аз като двойка не ги виждам- тя е прекалено властна да се свие покрай такъв мъж.
Аз пък мисля, че взаимно си заглаждат ръбовете.

# 1 876
Ох, аз изобщо не харесвам Айн Ранд, не знам защо именно в България е толкова популярна...сигурно има някакво социопсихологическо обяснение защо българите толкова се кефят на Ранд. И тя ми идва леко социопатски бтв.

И аз смятам, че на Елена ще й е мноого трудно с такъв мъж, не й идва отвътре, но да видим как ще се развие шоуто. От друга страна скорпион и рак са ВНЛ в астрологията, много такива двойки познавам. От трета страна имат почти идеален съвпад на луните в картата...

# 1 877
  • София
Ако направим класация на най-незаинтересованите от Евгени, то Микаела ще е на 
челно място. Той си дава сметка, че тя е висока топка за него и затова не я закача, държи я за красота и мисля, че ще се раздели с нея с повече уважение отколкото показа към досега изгонените от него.

# 1 878
  • Варна
Ако направим класация на най-незаинтересованите от Евгени, то Микаела ще е на  
челно място. Той си дава сметка, че тя е висока топка за него и затова не я закача, държи я за красота и мисля, че ще се раздели с нея с повече уважение отколкото показа към досега изгонените от него.
Закача я той, но тя не поддава, така че не мисля, че оттам ще изскочи нещо.
Мика не го харесва достатъчно, нито пък и е важно да спечели. Имитира някакъв интерес, както се изисква по условия.
Подготвят ни за обрата според мен, но обрата ще е , че Елена от фаворитка пак ще се срине, а Валерия ще спечели.

# 1 879
От самото начало Елена е най-голямата лицемерка там. На една се прави, а друга излезе. За каквото критикува конкуренцията, тя го прави в пъти повече. Не знам останаха ли шарани да и вярват освен Пам.
Абсолютно. Всичките грехове и драми, в които обвинява другите, ги повтаря след тях само да и се даде възможност.

Вие как си представя - снимачният екип не е знаел, че Елена съвсем спонтанно ще иска да плува, та заради това са и взели само рокля и подходящи обеци, а не бански? Каква спонтанност, какво незнание?! Това е телевизия, всяка минута е премерена и разчетена, няма място за своеволия и спонтанност. Сигурно снимачният екип не е бил запознат и с това, че Валерия спонтанно реши да се натресе на коктейла и за техен късмет са се оказали на място да снимат.

# 1 880
  • София
Ох, аз изобщо не харесвам Айн Ранд, не знам защо именно в България е толкова популярна...сигурно има някакво социопсихологическо обяснение защо българите толкова се кефят на Ранд. И тя ми идва леко социопатски бтв.

Ранд има доста интересен поглед, рационален. Предполагам затова изглежда психопатски на доста хора - определено не я впечатляват сентименти, понякога разсъжданията й изглеждат лишени от емоция, изключващи човешкото, само и единствено разум. Неслучайно нейната философия се нарича "обективизъм". А за българите конретно си мисля, че е интересна, защото реално нейната философия е директен противовес на комунизма/социализма. Все пак е руска емигрантка в САЩ, която явно доста е била впечатлена от зараждащият се там капитализъм.

# 1 881
  • Варна
Извинете, но кога по-точно Елена си показа сисите пред цяла България? Smile Аз зърно не видях. През на Айлин прозиращата рокля повече се виждаше. Че чак и да се притесняваме, че било преди 22ч... Smiley

# 1 882
Силно се надявам подрастващите момичета да не решат, че е много "куул" и голям израз на любов и привързаност да се съблечеш и да се отъркаш в мъжа на първа среща.

# 1 883
Според вас какво търси ергенчо Жена партньор,напориста жена или глезена женичка ,която да му мърка и той да я обгрижва Аз не разбрах кой е неговия тип

# 1 884
  • Leeds, UK
Извинете, но кога по-точно Елена си показа сисите пред цяла България? Smile Аз зърно не видях. През на Айлин прозиращата рокля повече се виждаше. Че чак и да се притесняваме, че било преди 22ч... Smiley
Нищо съществено не се видя от тях. Те не бяха за тв зрителите, за Евгени бяха.

# 1 885
  • У Диспансера ...♥♥♥
Най-красиви са ми Карабаджак, Мика и сравнително хубавка е Айлин. Направо им се чудя как стоят там и се унижават за тоя смешен Ерген, такива красиви момичета да треперят за една роза всеки епизод.
Елена не ми е даже и хубава, ама за този Ерген си е таман. Чудна двойка са си, да се взимат😄
Елена като каза баща пилот, самолет си има човека, малко летище до къщата, частни уроци дава. Едни диамантни не могат да я впечатлят ми се струва, не е меркантилна като болшинството там.

# 1 886
За Елена важи приказката Не слушай какво говоря, а гледай какво правя. Претендира за дълбочина, а е тоолкова лесна. Разхожда се гола в национален ефир, инстаграм, секс клубове в чужбина..
И на другия лагер не съм фен, Валерия е мега смешна и жалка как се е вкопчила в хвърчащите бележки, за да си придаде стойност. А ако действително вярва, че са писани от Генчо, е и глупава. В лице е като сива мишка, никаква красота не виждам.

# 1 887
А за българите конретно си мисля, че е интересна, защото реално нейната философия е директен противовес на комунизма/социализма. Все пак е руска емигрантка в САЩ, която явно доста е била впечатлена от зараждащият се там капитализъм.
Точно това писах и аз, че е модерна у нас сигурно, защото е противовес на марксизма/ленинизма и тн, но после го изтрих. Съгласна съм!

Dharma, а де? Със сигурност не си търси жена, която да му е коректив, или, която директно да комуникира Simple Smile)) Човекът носи на критика по-малко от 5 годишния ми син. Валерия много я хареса, но нейният характер най-не му пасва. Ако тя печели, значи ще е държала роля 1 месец, което е постижение за холерик. Аз съм холерик и яко яхвам метлата по няколко пъти в седмица, не го казвам с лошо.

# 1 888
  • София
Начии, просто се благодарете, че модата на Паулу Коелю отмина!

# 1 889
  • Leeds, UK
Защитниците на Валерия са много и агресивни в тази тема. Като че ли диванчето от къщата се е прехвърлили тука - представям се Габи, Елисавета и другите чалгаджиики.
Моите впечатления са, че точно тези с малки гърди най-често се пускат по монокини, някак не предизвикват такъв сексуален интерес.
Те пък защото защитниците на Елена са едни овчици кротки😁

Общи условия

Активация на акаунт