Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 127 982
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 070
  • Мюнхен
освен това е подмолна, фалшива, използвала е историята на брат си за лични облаги, дъно е и т.н. Малко брутално става наистина.

Ами... макар и да не бих използвала баш тая лексика, всъщност съм доста съгласна. Ако на мен ми се е случило нещо и някоя моя близка ме подкрепи и после влезе в реалити предаване, определено бих наложила вето върху такива теми. Не защото имам какво да крия, а защото виждате сами как разнищваме всички участници и обкръжението им. Не бих искала желанието на моя близка да се изявява по ТВ-то да привлича нездрав интерес към моя личен живот.

Ако Елена е толкова възвишена и по-готина от другите, нека изпъква със собствените си характер и преживявания, а не с историите на близките си.

# 2 071
  • София
Тя видимо млъкна като Евгени я зараспитва по темата.
За фалшива, такава е, ама коя е истинска там ?
Не го дърпа на пейката да му разказава как бившия я е тормозил като някои други.

Елена не ми е красива хич, но и Валерия ми е също толкова некрасива, а гледам че повечето тук я слагате на едно с Айлин.

# 2 072
Ами това е нещо лично между нея и брат и. Тя не е натъртвала на това по мое мнение, освен това е важен аспект в живота и. С какво бяха по-различни историите на другите за техните лични драми или това че Валерия иска да печели симпатии с това, че се грижи за кучета?

Разбира се, че всяка една има различна маска, и в живота имаме маски иначе не бихме могли да оцелеем.

# 2 073
Има голяма разлика, Валерия събира и помощи за приюта освен, че се опитва са "печели симпатии", очевидно неуспешно.

# 2 074
Не я харесвам Елена  , но не мисля , че задълба чак толкова , а и Евгени я попита няколко пъти какво се е случило. Едва ли брат и не е знаел, че ще спомене , че се е прибрала заради него .

# 2 075
Има голяма разлика, Валерия събира и помощи за приюта освен, че се опитва са "печели симпатии", очевидно неуспешно.

Аз не ги противопоставям, само казвам, че се мери с двоен аршин.

# 2 076
  • Мюнхен
Ами това е нещо лично между нея и брат и. Тя не е натъртвала на това по мое мнение, освен това е важен аспект в живота и. С какво бяха по-различни историите на другите за техните лични драми или това че Валерия иска да печели симпатии с това, че се грижи за кучета?

Разбира се, че всяка една има различна маска, и в живота имаме маски иначе не бихме могли да оцелеем.

Сама си си отговорила на въпроса. Елена замесва брат си, т.е назовава конкретна личност, която минава през нещо особено тежко. Няма как да знаем дали е съгласен с това да развяват личната му трагедия по телевизията. Тук се ровим в търговския регистър, в ЛинкдИн (аз бях). Ако някой си постави за цел да намери брат ѝ и да му разчовърка целия живот хронологично, колко трудно мислиш, че ще е да го направи?

Всеки е свободен да разказва за личните си драми, но без да намесва трети хора. Ивелина просто каза "бившия ми". Предвид, че е жена на близо 30, може да са няколко човека и е силно вероятно да е затрила всякакви следи от тях в социалните си мрежи.

Сравненията с Валерия са неадекватни. Кучетата надали възразяват, че тя си "печели симпатии" с тях. Най-много да се зарадват на допълнителните гранули, ако някоя, гледаща Ергена, вземе, че се трогне и дари на Animal Help Плевен.

Не знам къде го виждаш тоя двоен аршин.

# 2 077
Виждам крайни заключения за мотивацията и, за която няма как да сме сигурни, а това дали може да говори за това си е нещо, което те са уговорили помежду си. Това, че в бг мама историята им ще бъде подложена на дисекция не мисля че е фактор.

# 2 078
Поддръжката на приюти и плащането на ветеринарни клиники не знам как може да стане в дългосрочен план освен чрез спонсори и широко рекламиране на дейността им. Кучетата/котките/хамстерите сами ли да си заработят операциите? Няма да ме учуди Валерия да е влязла, за да набере популярност основно по тази причина.

Не я виня Елена, че е намесила брат си. Това са техни отношения. Въпросниците са така направени, че да те разчепкат из основи. В крайна сметка сценаристите търсят определен тип персонажи - винаги има някой със семейна трагедия, партньор-насилник, красавица, умница, кариеристка, образована, инфлуенсърка (от няколко години), такъв със съмнение, че не е съвсем добре с главата, чужденец, веган... И това независимо дали е риалити за кулинария или любов. Така се оформят по сравнително естествен път опозиционните двойки, които ни държат пред екраните. Това няма как да стане без да им знаят историята.

# 2 079
  • Мюнхен
Това, че в бг мама историята им ще бъде подложена на дисекция не мисля че е фактор.

А, не, въобщеее не е фактор, че шестата поредна тема, преглеждана близо 80 000 пъти, може да почне да нищи в детайли точно кой си, кога си си загубил детето, как си го загубил и т.н. Хайде холан.

Welt, нека да са си техни отношения, нека въпросниците да са еди-как си направени, ама... Те трябва да нищят ТЕБ. Не хората в обкръжението ти и не личните им трагедии. Ако братът на Елена някак си е дал съгласието си (не вярвам), окей. Ама така или иначе не виждам нищо похвално в това, че си се прибрала да подкрепиш близък при нещо подобно. Базова човешка емпатия, медал ли ѝ трябва?

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 01:18 от Jinnafee

# 2 080
Бг мама не е фактор в живота на много хора, а и не всеки се интересува от хорското мнение.

# 2 081
Отново, ако става въпрос за Валерия, може да се излее цялата помия и да се преувеличи, но при Елена е грозно да се отправя каквато и да е критика.
Да не ви връщам в предишни теми.  Имаше коментари как Валерия е нечистоплътна, понеже спи с кучетата си. Догадки как, ако някога е майка, ще харчи повече пари за кучетата си отколкото за децата си. И т.н.
Както би казала покойната кралица Елизабет : "Recollections may vary".

# 2 082
  • София
Явно която попадне в светлината на прожекторите ще бъде разкъсана от тези, които не я харесват. В случая Валерка е пощадена, а с голям черпак се сипва на Ети. Преди това беше обратното.
Не знам какво точно трябва да е боди позитив, дали само за кг се отнася, според мен ще е хубаво да "защитава" всякакви форми, лица. Никой не избира как да се роди, нито смятам за задължително да прави корекции на нещо, извън общоприетите моди. Не ми е чак важен толкова външният вид, за да симпатизирам на някого. Елена има чудесни черти в характера и е много интересна жена. Но нещо ми пречи да я харесам, да й повярвам и усетя напълно. Лъха ми на престореност. Иначе много повече се доближава до хората, с които би ми било приятно да общувам. Но не ми харесва как слага етикети на хората и защо реши, че Айлин е за малотрайна употреба, примерно. Как определи, че тя самата става повече за "стопанка"?

# 2 083
Това, че в бг мама историята им ще бъде подложена на дисекция не мисля че е фактор.

А, не, въобщеее не е фактор, че шестата поредна тема, преглеждана близо 80 000 пъти, може да почне да нищи в детайли точно кой си, кога си си загубил детето, как си го загубил и т.н. Хайде холан.

Welt, нека да са си техни отношения, нека въпросниците да са еди-как си направени, ама... Те трябва да нищят ТЕБ. Не хората в обкръжението им и не личните им трагедии. Ако братът на Елена някак си е дал съгласието си (не вярвам), окей. Ама така или иначе не виждам нищо похвално в това, че си се прибрала да подкрепиш близък при нещо подобно. Базова човешка емпатия, медал ли ѝ трябва?

Предполагам, че търси разбиране и да, в известна степен се интересува от мнението на Евгени по въпроса [дали ще бъде отворен да прибере брат й при тях (ако живеят заедно) при нужда или тя да ходи да се грижи за него]. Съответно той категорично й даде да разбере, че ако е с него, ще бъде без брат си. Това също си е съвсем нормално. Мисля, че това беше същественото от разговора, когато се прибраха в имението, доколкото помня.

# 2 084
На мен Елена наистина ми прилича на Дакота Джонсън , има леко и от излъчването на Лейди Гага-определено е интересна, с неконвенционална красота.
Валерия е нежна и красива, но докато не си отвори устата. А и това меланхолично и заспало излъчване, без живец в очите…ама тъй де, не сме мъже все пак.

Общи условия

Активация на акаунт