Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 154
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 190
За мен поведението на Евгени е нормално, има по една първа среща, лимитирано време с всяка, а тези, които му харесват форсира максимално, за да си пробва възприятията. Тия, които не го кефят, след кратка беседка на пейката направо ги отряза. Съвсем първосигнално си действа момчето, какво друго да се очаква от него, като така или иначе времето е ограничено, правилата са написани и все трябва някак си някоя да си хареса по-така.

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 12:22 от bubanka

# 2 191
И за мен има нещо много странно в поведението на Евгени - като робот, който се опитва да имитира нормално човешко поведение. Това и преди съм го писала, съжалявам, но някак ми е неестествен...

# 2 192
От друга страна колко да е първосигнален човек, който представя за свои писма, очевидно ненаписани от него. А по професия си е вид артист.

# 2 193
В Комеди клуба и Райа каза, че са я поканили да се запише на кастинга. Най-вероятно си имат кастинг екип, който намира момичета в социалните мрежи и им предлагат да пробват, ако имат интерес. В много предавания, особено dating shows е така кастинга.  

А че Евгени е скован и сдържан е ясно. Мисля, че си е такъв принципно. В промото има аудио как предлага брак на победителката (ако това е оригиналното аудио) и също няма никаква емоция в гласа му. Някои хора са си така просто, не значи, че са безчувствени, просто не са експресивни. Вече дали такъв човек е удачен за главната роля в такова предаване, е друга тема.

# 2 194
  • Мюнхен
Една потребителка имаше предположение, че Елена и Евгени се познават предварително. Явно училищата им се намират наблизо и освен това двамата нямат голяма възрастова разлика. В предаванията на тази телевизия не участват случайни хора, така че не го изключвам.

Е, ако се познаваха, сигурно щяха да им трябват минимум 5 дубъла да снимат поучаването на пейката Laughing Мен ако някой познат ме соли така очевидно по сценарий, сигурно ще се кикотя през две секунди. Ама затова не съм актриса де Laughing

# 2 195
Разлика има и в това, че Елена се вижда като негова съпруга, а Валерия едва ли на нейната възраст има толкова ясни и дългосрочни планове.
На мен затова също ми харесва Елена, че е влязла не само за участие, а за да опита да спечели именно този ерген. Подготвена и мотивирана, а не да търси себе си като част от момите или само за популярност.
Валерия си влиза с кауза и с приятелки, нататък увлечението й според мен е искрено, но е манипулирана с писмата и аванса в играта.

Точно. И дори да го спечели Валерия, изобщо не ги виждам като двойка дълготрайно.
Идеални са си с Елена. Някой тук ѝ пожелаваше добър мъж, но за нейната манипулативна същност такъв бързо ще ѝ доскучее. На Елена ѝ харесва да има предизвикателство в отношенията, да манипулира и побеждава, освен това ѝ е много важен статутът, който мъжът ще осигури. Евгени пък обича покорство и внимание. Тя ще му вади душата с памук, ще му осигурява спокойствие, ще поддържа егото му, той пък ще ѝ дава удовлетворение чрез средата, в която ще я въведе и предизвикателството да го овладява.

# 2 196
Но по-лесно ще се навиеш да правиш масаж на краката. Wink

# 2 197
Нещо ме гложди за Елена. Не споменахте ли, че е позната на човек от екипа, на редакторката- това така ли е? Защото поради това как се стече първи сезон, мисля, че в този обезателно са искали да излезне връзка по някакъв начин… Честно- казано, допускам за възможно запознанство тип сватовничество, предвид, че Ергенът е човек на изкуството, а Елена също има такива индикации, облечено в море от още 20-на участнички, някои красавици, други скандалжийки- за колорит. Както приятелите понякога си казват, която някоя е сингъл- леле, имам един приятел, с който трябва да те запозная, сигурна съм, че ще си паснете на 100 про… Та дали от началото не са ги нагласили помежду им с допълнителна драма и цирк, да тече шоуто?

# 2 198
От началото на формата, та до сега, се чудя защо все пак Евгени е тръгнал да си търси жена по този начин. И не мога да си отговоря, както и да го въртя. Защото всички си даваме сметка, че ако това не е само реклама, а действителни намерения, този избор ще е обречен. Говорим си тук за привличане, химия и т.н. Но професията на Евгени е специфична, и за да има диалог с парньора, трябва нещо повече от взаимност в спалнята. В този смисъл не виждам възможност за трайна връзка с девойките от предаването. Освен с Елена. Представям си образно Валерия/Айлин или друга по ваш избор, да върти мусака в кухнята, припявайки на Галена от ТВ, докато в съседната стая звучи Рахманинов. Обсъждате на вечеря дали да избере Моцарт или Шопен за следващия рецитал, а в същото време неистово ти се ходи с приятелки в Арена армеец на Софи Маринова. Това са толкова различни светове, че няма как да се съвместят. Най-вероятно след края на сезона всеки ще си тръгне по пътя, отреден от съдбата. А ние ще сме изписали поредните стотици страници.

# 2 199
Вафличка,подсети ме нещо-в частта от промото,където се чува как предлага брак,наистина има нещо гнило там.Има някаква намеса в аудиото,ама аз като една голяма бяла птица  още не съм се сетила какво може да се е пипнало.

# 2 200
А аз и с Елена не ги виждам за дълго, защото тя е много активен човек, много социален и струва ми се, претенциозен. Отделно, че си има собствени творчески импулси и образно казано не си я представям дълго да е втора цигулка. Но статусът му е супер за нея и може да се впише. Остава ми под въпрос той какво наистина търси, освен хонорара и пакета дивиденти.

# 2 201
Елена може да са я поканили, но по- скоро и нея за колорит, нямаше такъв типаж в първи сезон. Да са я сватосали предварително не вярвам, няма как да знаят в коя посока ще го дръпне привличането ергенът. Много неща са режисирани, но не чак до там. По-скоро в движение побутват сюжета в една или друга посока.

# 2 202
  • София
Не ми се вярва да са познати Е.и Е., не са набори, а Елена не е блестяща красавица, та да я заглеждат всички.
Преди не ѝ пожелавах да спечели, предвид какъв пън е Генчо, но тя явно има вече представа за това и не ѝ пречи, продължава да дава мило и драго за него. Та, вече ѝ желая успех.

# 2 203
От началото на формата, та до сега, се чудя защо все пак Евгени е тръгнал да си търси жена по този начин. И не мога да си отговоря, както и да го въртя. Защото всички си даваме сметка, че ако това не е само реклама, а действителни намерения, този избор ще е обречен.
Не мисля, че е реклама, но и не мисля, че реално си търси жена. Според мен е изпушил от прекалено много учене, работа и репетиции, и търси нещо ново, различно и импулсивно, което да направи. Според мен той е от хората, които цял живот са вървяли по правия път. Не са правили големи грешки, не са постъпвали импулсивно, защото реално не са имали кой знае колко свободно време за това. И сега иска да навакса, да направи нещо щуро, лудо, необмислено. Това го виждам по неговите изказвания, защото няколко пъти е повтарял, че този път иска да се поддава на емоциите, да проявява импулсивност да се отдава на момента. Затова мисля, че до сега не го е правил и иска да мине и през този път. Пък, ако случайно покрай това преживяване си намери и жена - супер. Но определено не това го е подтикнало да участва

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 12:42 от Lady Cassiopeia Duval

# 2 204
  • София
Любовните писма защо бяха написани печатно все едно от третокласник? ВЩ можеше да ги оформи по-елегантно, в плик, печат с цветя, глитер и брокат...Joy

Общи условия

Активация на акаунт