Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 125 208
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 445
  • Разпиляна във въображението
Колко скандала имаше Валерия, за да я водим истерична? От друга страна имаме пък жена+приятелка, която с равен тон сипе обиди и харектеризира друго поведение.

# 2 446
  • София
Колко скандала имаше Валерия, за да я водим истерична? От друга страна имаме пък жена+приятелка, която с равен тон сипе обиди и харектеризира друго поведение.

Няколко. И от промото се вижда, че още предстоят.
Тя и Габи са най-кресливите в този сезон.

# 2 447
Или с несигурни.
Естествено, че е предположение - аз не я познавам.
Именно. Хайде да коментираме това, което виждаме.

Аз мога да си направя списък със съчинени неща, които Валерия би направила / прави, според потребителки във форума.
Примери:
    Ще харчи повече пари за кучетата си, отколкото за децата си.
    Няма да пуска половинката си да спи при нея в леглото, за да има място за кучетата ѝ.
    Ще рови в телефона на любимия си.
    Чрез приюта за кучета точи пари от държавата...
И после феновете на Валерия били токсични.

# 2 448
  • Разпиляна във въображението
За съжаление спори на висок глас. Другите пък обиждат тихо и с равен тон.

# 2 449
Сега се сетих - в този "шах", дето го играха, не беше ли точно Валерия, която каза, че е преглеждала телефона на бивше гадже и е видяла неприятни неща?

# 2 450
Мисля, че много се "експонира" с брата на Елена и то от продукцията. Можеше това да бъде изрязано, защото е лично, но не нали трябва да има драматизъм!
Иначе Елена е от края на 2018 година в Севлиево, може би брат й и трагедията му са една от причините да се върне, но не и да остане толкова дълго време... Някъде из нейните неща четох, че преди да се върне в България и тя минала през Индия. Явно всички моми този сезон са минали оттам...
Да не говорим, че тук в дискусията стана известно, че братът на Елена няма свои деца, а детето, което са загубили, явно е на жената, с която е живеел и която имала 5 деца. Изобщо, вмъкването на този човек и историята му, е излишно преднамерено и тъпо.
Ергенинът притежава... особености на характера да ги наречем, които не го правят звезда в очите на повечето жени, която да ги привлича неудържимо, така че всячески да се стремят да го спечелят. Всичко видяно у малкото жени, проявяващи интерес към него, повече ми говори за тяхното его, отколкото за някакви романтични чувства.

# 2 451
  • София
Виктор, като Овен, повече ми въздействаше. Тези дни трябва да има рд. Може и да не е бил по-красив, но имаше нещо в него. Този ми е като дете. Четох нещо от рода на това, че ти буди майчинския инстинкт да му оправиш косата да не му бърка в очите.  Sunglasses

# 2 452
Miriel, не само за висок тон не я харесват. Хората трупат върху нея и негативите на приятелките й. Но основно е резултат на успешни манипулации да изглежда тя като основна претендентка половин сезон и да им писне и в имението, и пред екрана. Сега със сигурност ще има пак скандали, след които уж Евгени чак сега я вижда в “истинската светлина”, но това не е вярно, защото от първите церемонии още тя се е държала неуважително към Мони (и Пламена може би също). Така че той я e виждал в достатъчно неприятна светлина още тогава, както Айлин и Джия.

# 2 453
Сега се сетих - в този "шах", дето го играха, не беше ли точно Валерия, която каза, че е преглеждала телефона на бивше гадже и е видяла неприятни неща?
Айлин

Понеже си пуснах тъкмо този откъс. Как хвърчат грозни епитети от устата на Иринка. Айлин била вещица. Брей тази "руска школа". 😬

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 11:52 от Alucard

# 2 454
Някоя добра душа да напише в кратце какво е казала Габи в тричасовото интервю? Благодаря!

# 2 455
Някоя добра душа да напише в кратце какво е казала Габи в тричасовото интервю? Благодаря!

Подкаст ли бе да го опишеш? Разровиш ли го, ще мирише...
Слушах вчера, но не мога да извадя нищо интересно освен, че обявата със секс услуги не била на Габи. За поведението си каза, че е била провокирана извън кадър и че всеки, който е искал да се разбере с нея, се е разбрал. Мони я била ядосала, като ѝ казала, че имплантите ѝ не са добре направени. Елена я ядосвала, защото я гледала с неодобрение. Навсякъде, където отидела, ставало шоуто на Габи. Говорела по пловдивски - това пък не знам какво значи, защото имам близки приятели от Пловдив, които не говорят така, а и в шоуто има двама други пловдивчани, които звучат различно.

# 2 456
Никой не ще да се жертва. Аз се опитах да я загледам при Цитиридис, но ме изнерви как почна да му се кара. Пуснах и комеди подкаста, видях че почна да говори за това, че всички са били едни пред камера и други като я изгасят и повече не можах да и изтърпя говоренето на момче боксьорче и се отказах

Като цяло впечатлението ми от предаването се потвърди - момичето е безпардонна грубиянка, било то с аргументи или без.

# 2 457
Не го гледах цялото. Нямаше как да ги издържа. Но май имаше момент, че с Пам са се скарали заради някакво легло, пък може и да не съм чула добре. Търканията между Пам и Габи били, защото и двете са предубедени една към друга - поне според Крисия. Елена по принцип се разбирала с Габи, но когато камерите снимали, се държала троснато. Всеки път, когато Габи спорела с някое от момичетата, Елена слухтяла и чакала удобен момент пред пуснатите камери, за да се намеси. На момичетата им било доста скучно и чакали да се появи Евгени, не заради самия него, ами за да си разнообразят. Крисия потвърди, че Габи се е извинила на Пам след онази случка. Крисия и Пам си говорили след това и уж Пам също била приела извинението. Затова и момичетата не се намесиха, когато Елена се включи. Поне това разказваха в моментите, които си пуснах.

# 2 458
Вчера гледах интервю с Габи и Крисия, там Габи разправяше ,че всичко е за пред камерите след това всичко е мирно и тихо,вече не ми е интересно,явно това е просто шоу всичко е нагласено , изобщо не става въпрос кой кого харесва и коя ще е на финал,продукцията го избира,излишно е да го гледам 🤷‍♀️

# 2 459
  • софия
Девойки, явно не е добре прието да се пускат линкове към различните подкастове. Ще трябва всяка за себе си да ги търси. В други теми не сме имали подобни проблеми, но тук не се толерира.
 Много ми се ще следващата седмица пак да има смислени разговори и да не гледаме само истерии и караници.  Определено ми е повече от интересно момичетата да се разкриват, а не да се скубят.

Общи условия

Активация на акаунт