Нашите second hand находки - тема 47

• 87 553
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
  • Mostly in my mind

# 691
Някой връщал ли е онлайн покупка към Мания? Бързо ли възстановяват парите или действат " по- спокойно"?

# 692
Някой връщал ли е онлайн покупка към Мания? Бързо ли възстановяват парите или действат " по- спокойно"?
На 14-тия ден ми ги възстановиха на мен.

# 693
Колко време е срока за връщане на дрехи към Ремикс ? Получих една голяма пратка ама не знам колко от нещата ще си оставя

# 694
Календарът на Мания Аутлет Люлин беше еднакъв с този на Д.Петков или с този на Опълченска? Все забравям.

# 695
Пийк, 14 дни от датата на доставката.

# 696
Календарът на Мания Аутлет Люлин беше еднакъв с този на Д.Петков или с този на Опълченска? Все забравям.
На Люлин (последен ден четвъртък) и на Димитър Петков (последен ден събота) се разминават, а за Опълченска не знам.

# 697
За първи път имам проблем с Ремикс. Освен всичко останало, купих бюстиета. Нови с етикет. Пишеше, че са два броя, вижда се етикетът, на който пише 2. Пристига 1 брой.
А не ми дава да ги върна, защото бельото не може да се връща.

# 698
На Люлин (последен ден четвъртък) и на Димитър Петков (последен ден събота) се разминават, а за Опълченска не знам.
Опълченска е като Люлин, съвпадат. Благодаря.

# 699
  • MJF
Като споменахте Мания- та в Люлин 10 и гледайки календара на месец август, коя е най-евтината седмица? 22-23 24 август или края на самия месец 29-30-31 ?
Правило "за съботата" помня че има, но сега се Thinking първата  или последната на месеца и .... Blush

# 700
За първи път имам проблем с Ремикс. Освен всичко останало, купих бюстиета. Нови с етикет. Пишеше, че са два броя, вижда се етикетът, на който пише 2. Пристига 1 брой.

В сайта на ремикс пише, че бельото не може да се връща. Въпреки, че все пак е бюстие, а не долно бельо, та не е много правилно да не може да се връща.

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 12:04 от Анонимен

# 701
  • Перник

Не дава да върнете бюстието през стандартната форма. А опитахте ли да се свържете с тях и да им обясните защо искате да го върнете? В този случай би трябвало да направят изключение и да приемат продукта или поне да възстановят част от стойността - все пак цената е била обявена за 2 бр., а сте получила 1.

# 702
Като споменахте Мания- та в Люлин 10 и гледайки календара на месец август, коя е най-евтината седмица? 22-23 24 август или края на самия месец 29-30-31 ?
Правило "за съботата" помня че има, но сега се Thinking първата  или последната на месеца и .... Blush
На мания Люлин вчера беше последен ден - седмиците не съвпадат с календарния месец, а утре им е първи ден ново зареждане.
За Ремикс бих се обадила/писала и те да кажат какво ще направят за тази тяхна грешка.

# 703
  • MJF
Ясно beki8 , ориентирах се , благодаря ти. Ако се бях сетила по-рано е могло тази вторник - сряда-четвъртък да го посетя. Здраве да е . Остава за последната седмица на август, ако не си забравя. Smile

# 704
Шошулчо, няма да е в последната седмица на август Simple Smile
Обикновено тук снимаме и пускаме календара, така че следи да видиш кога ще бъде последедната седмица от календара (не е задължително да съвпада с последната седмица от месеца).

Общи условия

Активация на акаунт