Нашите second hand находки - тема 47

• 87 972
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Сега ги видях, не ми излизаше нищо като търсех с Merel. Не ги знаех иначе. Ще ги разгледам, мерси.
Иначе аз си харесвам и Nike, и Adidas, и другите от този калибър. Макар че, да , имат и те боклуци и некачествени колекции. Бях си купила чисто нова раница на Adidas от аутлет от Италия за 5-10 евро и направо я хвърлих след първото слагане, харесваше ми много цвета, но беше с много грозна и странна форма.

# 676
Да се похваля с три блузки от зиг-заг.Не са кой знае какво и не е много евт, за ВУ/22лв/,но който търси големи размери ще разбере щастието ми.
Скрит текст:

# 677
Здравейте,понеже ми се развали ципа на чантата си купих нова,с етикет, естествена кожа за 5 паунда от едно чарити,марката е италианска и се казва Casa di Borse
Това не се намира в България,а в Англия,това са секънд хенд магазини с благотворителна цел.Публикувам в темата,защото все пак е секънд хенд.А когато се прибера в България мога да мина през Манията

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 18:24 от marga1977

# 678
Здравейте,понеже ми се развали ципа на чантата си купих нова,с етикет, естествена кожа за 5 паунда от едно чарити,марката е италианска и се казва Casa di Borse

какво е чарити и къде да погледна за него

# 679
Чарити е магазин за втора ръка, който ги продава с благотворителна цел. В Англия например им казват чарити (charity). А, и май хората си носят запазените вещи там и просто ги даряват.
Хуманата е с благотворителна цел също, но не им казваме така в БГ.

Последна редакция: нд, 30 юли 2023, 10:54 от HappyRSmile

# 680

какво е чарити и къде да погледна за него

Много ходих по чарити магазини в Лондон! Имаше страхотни находки 🫶🏽

# 681
  • София
разпис с последните находки
кожена пола H&M, копринен шал

блузка Vero moda (беше с етикет), кожен колан

# 682
  • София/Севлиево
Сестра ми живее в Лондон и има много готини неща от чарити шопове.
С обувки Мерел отгледах големия,че даже доизносвах след него и са наистина много удобни,харесвам и Каримор,но не съм виждала по ВУ, затова ги купувам от Амазон,че са в пъти по-евтини (и първите Адидаски от там взех за 80 лв,а в България ги бяха пуснали на близо 400 при това в един ужасен оранжев цвят,а моите бяха сини-тъй и не се появиха на Бг пазара).

# 683
  • Stuck in a moment
Взех си днес обувки за пролет-есен от Хумана, все още ми е скъпо, но реших да не ги изпускам.
Пантофки Gabor, пълна цена 29 лв. и затворени обувки Semler, пълна цена 32 лв. Естествена кожа са и двата чифта и много удобни. На каса сложиха 30 % намаление.

# 684
Търся код за Ремикс, ако някой има

# 685
За Remix има код toni43, дава 43% намаление.

# 686
За Remix има код toni43, дава 43% намаление.
Този код най- вероятно е персонален( или е за нещо от сорта на първа поръчка, не е валиден в общия случай).

# 687
За първа поръчка е кода на Тони.

# 688
Да, този го знам.

# 689
  • София
Моята находка от вчера! Доволна съм!

Общи условия

Активация на акаунт