Нашите second hand находки - тема 47

• 87 957
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
selleste, не са различни цените през различните профили, но щом си го видяла на 25 лв., като добавиш доставката и ето- близо 30 лв.( 5.50 е доставката).

# 106
От днес. Много тематично. За един Марио фен

# 107
Скъпо ми е, да, и находките са редки. Последно си накупих платнени салфетки за ниска цена.

# 108
Момичета, на сайта на  Ремикс видях, че има опция "Продайте на Remix".  Някой ползвал ли я е? Моля за мнения.

# 109
  • София
Момичета, на сайта на  Ремикс видях, че има опция "Продайте на Remix".  Някой ползвал ли я е? Моля за мнения.

Ползвах два пъти и се отказах. Изкупуват на смешни цени - нова рокля Зара изкупиха за 3.50лв. , някой от нещата които пратих бяха нови, а те не ги признаха за такива по незнайна за мен причина. Тромава обработка и супер бавен банков превод.

# 110
Чисто нова, 5 лв Simple Smile

# 111

Ползвах два пъти и се отказах. Изкупуват на смешни цени - нова рокля Зара изкупиха за 3.50лв. , някой от нещата които пратих бяха нови, а те не ги признаха за такива по незнайна за мен причина. Тромава обработка и супер бавен банков превод.

Благодаря! Точно от това се притеснявах.  А имам много дрехи, които бих искала да разкарам. На друго място опитвали ли сте?

# 112
  • Пловдив
Аз продавам в няколко групи във фейса и олх.

# 113
Излязох да си взема блуза за днешния празник.

И една странна риза с лебеди. Не знам дали ще я нося на работа, но я взех

# 114
  • Mostly in my mind
И двете  са чудесни! Simple Smile

# 115
И аз мисля, че olx би била много по-добра опция от ремикс.

# 116
И аз мисля, че olx би била много по-добра опция от ремикс.

Абсолютно! Имам чисто нова рокля на Пинко ,купувана за 300 лв.Те ми я оценят на 38лв

# 117
Да се оплача, че цяла бременност дебнех за хубави клинове в Манията и в събота, няколко дни преди раждането ми, беше ПЪЛНО с клинове и дънки за бременни в Мания Дружба Joy Ходих да си взема някои преходни дрехи, докато се пъхна отново в нормалните ми размери, и съм доволна. Три долнища на анцуг си взех, няколко по-широки тениски, две бебешки дрешки, доста тениски за половинката. Последният е особено доволен, защото са и на любимите му марки. Вика ми "кой ще ме облича сега, като се роди бебето". Милият хич не обича да ходи по магазини, независимо дали втори употреби или "нормални".

Поскъпнало е в Мания. Не помня кога ходих за последно, но в събота при ден на зареждане сряда цената в зала А беше 39 лв. за кг. В зала Б беше 24. Пак съм доволна, де, но се и впечатлих колко много хора имаше с пазарски колички (не онези кошници на колела) и ги пълнеха даже. Върхът беше една жена, която остави 225 лв. на касата в зала А. И не приличаше на търговка. А най ми харесаха една двойка, бяха на годините на родителите ми. Бяха близо до мен и жената се чудеше на една риза. Мъжът й каза "взимай, взимай, нали аз плащам" Joy Heart

PeacockLovе, блузките с Марио са страхотно попадение и наистина доста актуално Heart Eyes

# 118
Да се оплача, че цяла бременност дебнех за хубави клинове в Манията и в събота, няколко дни преди раждането ми, беше ПЪЛНО с клинове и дънки за бременни в Мания Дружба Joy Ходих да си взема някои преходни дрехи, докато се пъхна отново в нормалните ми размери, и съм доволна. Три долнища на анцуг си взех, няколко по-широки тениски, две бебешки дрешки, доста тениски за половинката. Последният е особено доволен, защото са и на любимите му марки. Вика ми "кой ще ме облича сега, като се роди бебето". Милият хич не обича да ходи по магазини, независимо дали втори употреби или "нормални".

Поскъпнало е в Мания. Не помня кога ходих за последно, но в събота при ден на зареждане сряда цената в зала А беше 39 лв. за кг. В зала Б беше 24. Пак съм доволна, де, но се и впечатлих колко много хора имаше с пазарски колички (не онези кошници на колела) и ги пълнеха даже. Върхът беше една жена, която остави 225 лв. на касата в зала А. И не приличаше на търговка. А най ми харесаха една двойка, бяха на годините на родителите ми. Бяха близо до мен и жената се чудеше на една риза. Мъжът й каза "взимай, взимай, нали аз плащам" Joy Heart

PeacockLovе, блузките с Марио са страхотно попадение и наистина доста актуално Heart Eyes
Все едно сте описали моят мъж 😆,все не му се идва с мен до там,не му се рови,скучно му е в магазина,а като се върна ме пита "Нещо за мен купи ли?" 🙃
Докато бях бременна,все не намирах дънки,панталони за бременни,а сега все на такива попадам 😆,а сега де!
И за да не е спам,скоро майка ми купила за внук си страхотни кецове на Адидас,направо като нови за скромните 15лв от Четири сезона...Не мога да снимам,че не са у дома  все още...

# 119
  • София
На баща ми всичките обувки са оригинална Пума, Адидас и т.н. Майка ги купува за по 5-6 лв. На себе си също взима страхотни марки, но тя не знае, че тази марка е скъпа, прибирам се и гледам почти нови Rieker си взела, пак за 5 лв. На сина ми взе томи хилфигер ботички за 5 лв бройката, чисто нови, звъни и ме пита хубави ли са. Проверих ги на сайта, 150-160 лв. Ей това му е сладкото на ВУ.

Общи условия

Активация на акаунт