Нашите second hand находки - тема 47

• 87 993
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
  • София
За 1 лев, нова. 50 евро е редовната цена в магазина на марката - Jack Walfskin.
Зала Б на Четири сезона Мария Луиза ( 5 лв / кг )

# 151
# 152
Доволна от днешните находки-едно чанте на  Burkeley bags за 3.22лв.

Панталон за 4лв.

Още един за 5лв.

# 153

Ако не се лъжа ,Мания Трапезица Бургас.Мисля там я гледах същата 🫣😂. Чудих и се,със здраве да я носите Simple Smile

# 154
Днес минах през Фреа и взех тези дрехи.

Там са на бройка, като най-ниската цена е 3 лв. Всичко излезе 23 лв. Не е зле, но малко съжалих, защото след това посетих Outlet & Second hand  магазина в Халите, откъдето в зала Б намерих две неща с много по-добро качество само за 3.20 лв. Днес цената е 11 лв/кг, в зала А не съм гледала.

А от аутлет секцията взех и нещо за себе си (14 лв беше). На снимката сивее, но е синьо, всъщност.

# 155
Не се въздържах в Ремикса Simple Smile Чакам тази ефирна рокля

Роклята стои идеално. Не ми харесва само, че материята е изкуствена. За такива предпочитам памук, но трудно се намира.

# 156
Днес нещо в София работи ли, да се разходя

# 157
При нас Мания и Хумана не работят

# 158
Доволна от днешните находки-едно чанте на  Burkeley bags за 3.22лв.

Панталон за 4лв.

Още един за 5лв.

В тази връзка,как почиствате такива аксесоари или чанти ,които са комбинирани от текстил и кожа? 🙄

# 159
  • Stuck in a moment

Това ми е днес от Хумана. Панталонът е дълъг и с висока талия, но е прегънат на закачалката. 🙃

# 160
Супер. По колко е бройката при вас ? Вчера беше 11 лв при нас и просто не влязох. 11 лв за блуза втора ръка Ц!

# 161
  • Stuck in a moment
Супер. По колко е бройката при вас ? Вчера беше 11 лв при нас и просто не влязох. 11 лв за блуза втора ръка Ц!
Срам, не срам, по 9 лв.  беше, обаче точно тази тениска я гледах от преди и прегреших. Иначе и на мен ми свиди и по принцип ходя като станат от 4 лв надолу.

# 162
Е то няма как все на евтино да пазаруваме и магазините да просъществуват.Каквото ми хареса си купувам и без това е по-евтино от скапаните молове.

# 163
Е то няма как все на евтино да пазаруваме и магазините да просъществуват.
Преотстъпваме на прекупвачите.
И в тази връзка, на моята улица тези дни отвори едно малко магазинче, но като гледам витрината май няма да влизам.

# 164
Мда, и аз мисля, че все ефффтино и хубаво няма как. Плащам си за по-качествени стоки, когато - според мен - си заслужава Знам, че ако за някои споделя цената тук, ще съм “линчувана”.
Но няма как все избеляли тениски за 2лв.

Общи условия

Активация на акаунт