Нашите second hand находки - тема 47

• 88 024
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Явно само аз не мога да филтрирам и намирам хубавите неща в тоя Ремикс Simple Smile

# 181
  • Sofia
Някой да има свободен код за Мания?

# 182
Някой да има свободен код за Мания?
Изпратих ти ха лично.

Находките ми от днес, пак Мания онлайн:
Блуза много лека и проветрива материя -  2.49лв Soyaconcept
Тениска Tom Tailor -  4.73лв

И чисто ново долнище бански - 10.49лв

# 183
Имам пари в портфейла ми в ремикс. Има ли срок за изхарчването им
И на мен ми пише, че са възстановени пари в портфейла, но за пръв път ползвам тази опция и не мога да се ориентирам къде се вижда този портфейл и да проследя връщането.
Опс, открих го при настройки.

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 13:57 от deniya

# 184
Peacocklove, няма срок за изхарчване на парите в портфейла на ремикс

# 185
Аз утре ще вляза в сблъсък с някой служител в Ремикс... Получих си поръчаните сникърси, които по описание в сайта са бежови, но дойдоха сиви... Много са хубави, пасват като размер, цената беше wow но сиво не харесвам... Та се дразня, че трябва да им платя доставката въпреки, че грешката е тяхна. И на етикета си пише "СИВИ"...

# 186
Аз утре ще вляза в сблъсък с някой служител в Ремикс... Получих си поръчаните сникърси, които по описание в сайта са бежови, но дойдоха сиви... Много са хубави, пасват като размер, цената беше wow но сиво не харесвам... Та се дразня, че трябва да им платя доставката въпреки, че грешката е тяхна. И на етикета си пише "СИВИ"...

Моите боти дойдоха със скъсана подметка,разцепена.Да факт,беше упоменато че е секънд хенд,но на снимка бяха мега запазени.Такова нещо,не може да се допуска за продажба дори.

Писах на Ремикс,върнах им я,пратих им снимки.Хубаво секънд,ама оглеждайте ги бе 😄😁

Скечерса ми от 39-ти номер стана за крак 41 🤪.Нови от аутлета.Подарих ги!

# 187
Е, те Скечърс всеизвестно са уголемени. С един номер в повечето случаи.

# 188
Е, те Скечърс всеизвестно са уголемени. С един номер в повечето случаи.
За това поръчах 39.Носила съм и знам 🤪

# 189
Вчера много се ядосаха от Ремикс. Исках едни маратонки Найк, запазвам ги, подготвям всичко и в момента, в който трябва да финализирам поръчката ми изписва, че друг ги е купил. Как може друг да ги купи, докато аз съм ги запазила?! Три-четири пъти пробвах, все едно и също

# 190
Не би трябвало да може, преди да изтекат 15те минути, да. Освен, ако не им е забил нещо сайта. Пак са пуснали съобщението, че имат много поръчки.
Между другото тези 15 минути продължават да текат и по време на самата покупка. Ако изминат преди да е приключила, артикула се маха от кошницата.
Аз последно поръчах две якета и мисля да приключа с Ремикс за сега, че нещо много им станаха грешките в последно време.

# 191
Вчера много се ядосаха от Ремикс. Исках едни маратонки Найк, запазвам ги, подготвям всичко и в момента, в който трябва да финализирам поръчката ми изписва, че друг ги е купил. Как може друг да ги купи, докато аз съм ги запазила?! Три-четири пъти пробвах, все едно и също

Същата работа ,с едно яке 😎.Как го отмъкнаха преди да свърши времето не разбрах😂.Здраве да е😜

# 192
От ремикс поръчах копринен панталон за 65 лева, дойде в окаяно състояние надран и мръсен. Така се нервирах, че върнах и нещата,които ми станаха даже. Сега има да си чакам парите 2 седмици...

# 193
Моята поръчка от Ремикс пристигна в топ състояние. От опаковането и описанията съм доволна. Трудното е с номерацията, защото са все от различни марки и размерите им не съвпадат.

# 194
  • София/Севлиево
Аз минала година поръчах две еднакви рокли,но в различен цвят,на НМ от Ремикс,уж Л размер(14-ка даже или 44) и като дойдоха нито една не ми стана(бяха ми малки,а нося 12-ти размер или 42 на НМ).Не ги върнах , защото се надявам това лято да ми станат и да си ги нося.

Общи условия

Активация на акаунт