"Търговия със смърт" - разследване на Валя Ахчиева

• 79 534
  • 859
  •   1
Отговори
# 480
Явно предишният брой  е бил готов ,та сега реагират, че се чудеше някой - няма реакция от Капитал. Нека повече хора научат ,дано се стреснат и  протестират,да променят нещо. То  е една , не е за приказване.

# 481
# 482
На мен от европейската агенция по лекарствата ми отговориха, че не е тяхна работа, да съм се обърнела към местните власти.

# 483
  • София
“Местните власти” са местните рушветчии… Омагьосан кръг…

# 484
Да се надяваме на холандците значи, щом при тях има разследване.

# 485
  • София
По стара традиция, у нас нещата винаги се решават “отвън”. Този път се моля да е така!

# 486
Дано само “холандците” да са държавата Нидерландия, а не ЕАЛ, които са отговорили на съфорумката да си пита местните власти, защото агенцията е в Амстердам.

# 487
  • Пловдив
На мен от европейската агенция по лекарствата ми отговориха, че не е тяхна работа, да съм се обърнела към местните власти.

Ай сиктир! Ми на кой работа е?
Производителя вика "Тайна е колко опаковки сме доставили в БГ!"

Накрая очаквам в схемата да са замесени много високопоставени хора!

# 488
Очевидно фарма-мафията,не я вълнува нищо,освен да си печели кинти.Sad

# 489
  • При семейството си
Фарма мафията в момента, особено около и след Пандемията, слага в малкия си джоб всички останали и така е разпростряла пипалата си…дано има отзвук, последствия, но съм скептична.

# 490

Ай сиктир! Ми на кой работа е?
Производителя вика "Тайна е колко опаковки сме доставили в БГ!"

Накрая очаквам в схемата да са замесени много високопоставени хора!

Абсолютно не е тяхна работа. За EMA говоря. Те нямат никакви правомощия що се касае до доставката и използването на лекарствата в конкретните държави. Нито българската агенция по лекарствата има такива правомощия. И да искат, не могат да направят нищо. Не може така ан гро да обвинявате всички без да сте запозната с ролята, която имат. Това си е проблем на българските власти. Те трябва да се сезират.

# 491
# 492
Явор Божанков говори за разследването на Валя Ахчиева в Събуди се по Нова! Браво! Пък нека някои търсят политически ПР в това!

# 493
И какво се раздвижи от това?
Спряха да наливат физиологичен разтвор на болни от рак?
Или са вкарани в затвора виновните. Един болен, няма 5 години на разположение за да чака, отзвука от това разследване, да раздвижи институциите.

# 494
Явор Божанков говори за разследването на Валя Ахчиева в Събуди се по Нова! Браво! Пък нека някои търсят политически ПР в това!
Нарочно върнах , за да го гледам😡ужас , сякаш имаха инструктаж как да реагират , толкова явно искаха да му затворят устата....
Замесените и облажелите се са явно многооо😡

Общи условия

Активация на акаунт