"Търговия със смърт" - разследване на Валя Ахчиева

• 79 539
  • 859
  •   1
Отговори
# 465
Всички замесени са виновни, една фирма или една болница или един лекар сами поотделно нищо не могат да направят... Дано да не стане така че да се вдигне шум около 1-2 имена и останалите да се забравят.

# 466
Аз не разбирам защо приписвате заслугите на форума Бг Мама? Все пак, разследването е на Валя Ахчиева и е нормално да има отзвук.

# 467
  • София
всеизвестен факт е, че жълтурите ( и не само) четат яко тук и си го ползват за източник.

# 468
Аз не разбирам защо приписвате заслугите на форума Бг Мама? Все пак, разследването е на Валя Ахчиева и е нормално да има отзвук.
Защото от тук започнахме да им пращаме имейли и да питаме какво се случва.
Преди това реакция нямаше.

# 469
Защото от тук започнахме да им пращаме имейли и да питаме какво се случва.
Преди това реакция нямаше.
Помисли, наистина ли мислиш, че една Валя Ахчиева не е могла да предизвика отзвук, а е чакала вие да я популяризирате? Хубаво помисли, възможно ли е това?

# 470
Абсолютно е възможно. Никой нямаше интерес да обърне внимание на това разследване. Тук няколко по-активни дами писаха до десетки депутати и институции, в резултат на което една-две от тях се задействаха.

# 471
Форума е сила.От тук са събирани пари за скъпо лечение само за няколко дни, от тук са осигурявани липсващи лекарства на момента и други неща, ама не всеки го знае.

# 472
Форума е сила.От тук са събирани пари за скъпо лечение само за няколко дни, от тук са осигурявани липсващи лекарства на момента и други неща, ама не всеки го знае.
Какво общо иматова с журналистическото разследване? Твърдиш, че Валя Ахчиева има нужда от форума, за да намерят разкритията й отзвук?

# 473
Ами никой не я отрази, даже и сега не я отразяват, нито по национални медии, нито от институциите.Те ако са искали да я отразяват нямаше да я махнат от големите телевизии и да е в трета глуха.

# 474
Какво общо иматова с журналистическото разследване? Твърдиш, че Валя Ахчиева има нужда от форума, за да намерят разкритията й отзвук?
Измисли си някоя клюка за чалга певица и я напиши тук, ама да няма общо с истината и после гледай на колко места ще я прочетеш - препоръчвам с гугъл търсачка за по-обстоен поглед.

# 475
  • Пловдив

Ще обясня нагледно.
Аз разбрах от тук, от компроматната тема. Ако не беше тя нямаше ни да чуя, ни да видя разследването на Валя Ахчиева.
Също така споделих с всичките си приятели във фейса и проследих, че този репортаж не се предлага да бъде видян във фийда.
След като от тук някои момичета писаха на Кремена Кунева, тя направи коментар, който също споделих.
Той вече беше видян от няколко човека.
И да, аз преписвам изцяло заслуги на форума, че ме информира за това.
И не виждам вашия заядлив коментар с какво помогна на разследването и популяризирането на случая?
И какво от това като преписваме заслуги на форума? Това вас ви дразни ли? Какво вие направихте, за да сте  по малко застрашена от корумпирани лекари, сестри и търговци?

# 476
Капитал днес: 4 страници!!!!!

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 15:42 от alethea

# 477
  • София
Браво!! И браво на момичетата тук, които неспирно търсеха на кого и как да пишат!

# 478
Антония публикува на ден по три път реклами на Топ хоспитал. Ся май се е кротнала.

# 479
от:   
 (#######@abv.bg)
   дата:
   30.03.2023 11:07
до:   
editors@capital.bg ,
government@capital.bg

Аз писах до тези два имейла на изданието.
Статията, този път е сериозно написана, за разлика от в.Уикенд, макар и без да назовават Батинкови.

Притесни ме най-вече факта ;

На 28 стр, подчертания текст ;
,,Всяка седмица подаваме към ИАЛ (изпълнителна агенция по лекарствата) около 50-100!!!! сигнала за такива движения и нарушения на лекарствата с мнение да бъдат извършени проверки...........

Общи условия

Активация на акаунт