"Търговия със смърт" - разследване на Валя Ахчиева

• 79 127
  • 859
  •   1
Отговори
# 90
Аз лично от Марешки не очаквам нищо по-различно от схеми и престъпност. Той дори е осъден на втора инстанция на 4 години за изнудване.

И колко време го "съдиха"...прокуратурата държа на трупчета разследването за да го държат зависим.

# 91
Защо мейнстрийм медиите мълчат?! Защо?!
Нямам тв, а и по принцип не гледам, но сега отворих произволни 2-3 сайта на МСМ, не видях такава новина. За сметка на това бомбените заплахи са новина # 1.

Аз току-що изпратих имейл с линк и информация до главните медии Бнт, Нова и Бтв.
Според мен ако повече хора им пишем, може и да се даде повече гласност.
Това деяние не трябва да остане неосъждано!!!!!

# 92
Браво, alethea, поздравления, не само да приказваме, а да се даде гласност.

# 93
Защо мейнстрийм медиите мълчат?! Защо?!
Нямам тв, а и по принцип не гледам, но сега отворих произволни 2-3 сайта на МСМ, не видях такава новина. За сметка на това бомбените заплахи са новина # 1.

Аз току-що изпратих имейл с линк и информация до главните медии Бнт, Нова и Бтв.
Според мен ако повече хора им пишем, може и да се даде повече гласност.
Това деяние не трябва да остане неосъждано!!!!!
Супер идея. Веднага ще го направя и аз

# 94
Ще пратя по-късно и аз! Да ги "бомбардираме", съжалявам, че правя препратка към ситуацията от последните дни.

# 95
  • София
Направо гърлото ме стяга като си помисля какво им е на пациентите и близките им, които са били на лечение с този лекарствен продукт в този период. Че и изобщо.

# 96
Пуснах линка до трите медии. Отне ми няколко минути. Нека го направим повече хора, за да деклариране своята гражданска позиция по въпроса. В една нормална страна и онова прасе Батинков и Марешки, вече щяха да са задържани.

# 97
  • софия
И аз го направих. Писах и на предаването на Лора Крумова.

# 98
Божидар Божанов е отразил разследването с коментар във ФБ. Може да прочетете в профила му
Скрит текст:

# 99
Пуснах линк на Дани Атанасова и Карбовски

# 100
  • BG
Някой може ли да ми прати списък или да ми каже кои сайтове да погледна -на лични, че да пратя и аз. Обаче мисля да го направя това няколко дни след изборите, защото покрай тях, я обърне някой внимание, я не. Ако дамите списващи тук  и пратили мейл със статията им се занимава, може да повторят упражнението седмица след изборите. Наистина ми се иска да гръмнат медиите и поне да почне подробно разследване!

# 101
Антония е станала от рано и пуска реклами на фирмата в профила си във ФБ.

# 102
Дани Атанасова 😂😂😂😂😂
Тази от Герб? Тези, които сложиха делото срещу Марешки на трупчета, за да го държат? Тези, които са управлявали и отговаряли за това по онова време?
Доообре.
Принципно цялата БТВ е ГЕРБ-аджийски настроена. Споделете коя според вас е подходящата телевизия, за да пуснем линка. Което ме подсеща, че ще изпратя линка на всички партийни лидери.

# 103
То като е гербаджийска телевизията, не означава, че пазят всички по един и същи начин. Има смисъл да се прати и там.

# 104
  • софия
Дани Атанасова 😂😂😂😂😂
Тази от Герб? Тези, които сложиха делото срещу Марешки на трупчета, за да го държат? Тези, които са управлявали и отговаряли за това по онова време?
Доообре.
Принципно цялата БТВ е ГЕРБ-аджийски настроена. Споделете коя според вас е подходящата телевизия, за да пуснем линка. Което ме подсеща, че ще изпратя линка на всички партийни лидери.
Нямам нагласа да давам уклон. За себе си опитвам да спазвам медийна хигиена и бтв определено ще я пропусна.

Смятам да изпратя на обществено "непопулярни" журналисти. Ако започне да се шуми, всички ще подхванат темата.
В момента търся и контакт с Американската търговска камара, тъй като това е последната организация, в която гротеската мис се хвали, че са станали член, а те декларират високи критерии към членовете си.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 12:57 от zvаnchе

Общи условия

Активация на акаунт