Декемврийски бебета 2023г

• 39 756
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
  • София, България
Добре за сега я направих отново видима, докато се съберете, после ще я заключа отново. Пробвай пак

# 526
Сега се вижда и всеки може да поиска да го одобрят. Момичета, относно симптомите - и аз нямам почти никакви. Освен ниско кръвно, съответно леко причерняване при рязко изправяне и чувствителни зърна и гърди, нямам никакви други неразположения. Утре влизам в 6-та седмица и в 11 часа е първият ми преглед, така че ще попитам и доктора за отсъствието на симптоматика, макар че не мисля, че е нещо ненормално. За течението - имам леко бяло, може и гъбички да съм направила, но нямам други симптоми. Може и да е просто увеличеното течение заради физиологичните промени. При всеки случай ще пусна микробиология утре. Нямала съм никакви зацапвания или други нетрадиционни течения.
Добре за сега я направих отново видима, докато се съберете, после ще я заключа отново. Пробвай пак

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 11:57 от Vikodi

# 527
  • София
Увеличено течение по време на бременност е съвсем нормално, втори и трети триместър без ежедневна превръзка почти не може... уж да си почине човек от дамски превръзки, пък то нон стоп пак с тях

# 528
  • София, България
И аз си бях предишната цяла бременност с бяло течение 🙈 всичко беше чисто, освен накрая точно на последните изследвания преди раждането излезна някаква бактерия, но има какво да се слага за изчистване, не е проблем.

Аз от последното раждане бях все с менструална чашка и с многократни превръзки и тези обикновените направо не знам как ще ги търпя ако трябва.

# 529

Тъкмо пратих request Simple Smile

# 530
И аз ,и аз пратих . 😁
  Ох,момичета ,чакам АГ-ти да се поосовободи и да ме види и съм много нетърпелива и превъзбудена ,не ме свърта на едно място  . 🤗

Тъкмо пратих request Simple Smile

# 531
Много хубава идея с групата във фейсбук, и аз се присъединих, а някоя от вас има ли която мисли да излиза болничен по-рано? Аз тази седмица влизам в 3 месец и ми идва терсене с работата понеже е напрегната още имам гадене и не си представям и по 12 часа да съм вързана на стола, та ще моля ЛЛ за болнични, понеже АГ може чак след 10 г.с. доколкото знам?

# 532
  • София
Tinydevil имай предвид че ако излезеш в болничен толкова рано, ще надвишиш бройката дни болнични и ще трябва да се явяваш на комисия. Не че няма да ти го одобрят, ама става после забавяне с болнични, изплащане. Най-оптимално е да се излезе в 4я месец. Малко по спомен го карам, ама трябва да се сметнат дните болничен, ако не се лъжа беше нещо от сорта на 150+ дни. Ако някой има по пресен спомен да каже.

# 533
Ами четох, че са 180 + 45 преди раждането, но не съм убедена, а иначе ако не ми достигат не мога ли да ползвам отпуска Thinking

# 534
  • София
Можеш да ползваш, да, даже ще се зарадва работодателя че после няма да ти я пуска след майчинството Simple Smile 180 ли са вече?

# 535
  • Бургас
Момичета, има някаква група във фб за декемврийски бебета, аз съм се набутала там. Подадох заявка и за нашата си група, само напишете в името на групата, е е за БГмама, за да не хи бъркаме. С предното дете си имаме групичка и до ден днешен още пишем ако има нещо.

За болничните мисля, че бяха 6м, което е 180 дни. Аз уж съм се разбрала с шефа да изляза в болничен и да си бачкам от вкъщи и да ми плащат нелегално, че да си събера повече парички. Ама иначе в момента няма как да си го представя да съм на работа, да слагам инжекции и вагинални капсули и да лежа Simple Smile

# 536
Аз работя от вкъщи, та стига да успявам да се справям, смятам да си откарам на работа стандартното до 45 дни преди термин. Отпуската по всяка вероятност ще си я зануля лятото.

# 537
Привет момичета,

Минавам да пожелая късмет на всички с прегледите тази седмица, по спомен имаше доста момичета за 25.04. Simple Smile Аз съм на преглед на 26-ти и гледам да не истерясвам за нищо предварително. Simple Smile
Относно симптомите, моите с всеки ден май стават по-зле, а и Еутирокса, който ми назначиха имам чувството, че допринася за общата гадост.
P.S. И аз си пуснах заявка за ФБ групата. Simple Smile

# 538
Не съм, даже все още никой не е писал. Събрали са се там 7-8 момичета, ама не пишат 😃
https://m.facebook.com/groups/5903270646468245/?ref=share Я вижте излиза ли ви така?
Пуснах заявка тук. Нали така?
Благодаря! 😊

# 539
Благородно завиждам на работещите от вкъщи 🥲 и благодаря за отговорите

Общи условия

Активация на акаунт