Декемврийски бебета 2023г

• 39 690
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Аз пусках 7 дена след като трябваше да ми дойде заради кървене и беше 8 800, на 9 ден вече беше 16 200, така че трябва да е било към 500 - 600 в деня, в който е трябвало да ми дойде. Само един брой се видя на прегледа ми.
Мисля те теб още от другата група. Много високи ми се виждат тези стойности, да не си с ранна ову?

# 556
Мисля те теб още от другата група. Много високи ми се виждат тези стойности, да не си с ранна ову?
МЦ ми варира, но не мисля, че чак толкова, последния ми Ц беще на 11.03. Овулацията си признавам, че последните месеци не я засичах кога е, но преди имах дори обратния проблем, та не ми се вярва да е ранна, най-много с 3-4 дена да е по-рано. На прегледа АГ-то каза, че си отговаря на седмицата. Иначе и аз като гледах стойности онлайн, а и от коментар в другата група бях решила, че шансът ми да са двечки е доста голям, но си е едничко.

# 557
Мими, въпросът ти не е към мен, но аз също отидох на първи преглед на 9-ти ден закъснение, та реших да се включа. Видя се сака със ембриончето, което имаше сърдечни трептения, но не и още развито сърчице за пулс.

А кога ви казаха да отидете за сърчице

# 558
А кога ви казаха да отидете за сърчице

На 3-ти май, което ще ми е 23 ден закъснение.

# 559
Момичета ,да се похваля и аз . Чухме сърчице ❤️ . Беше наистина невероятно чувство . Отлепването почти е изчезнало . Продължавам Утрогестана и започвам витамини за бременността . АГ-то ми е страшна сладурка 😁 . Оплаквам и се ,че ми се гади ,вие свят, повдига ми се ,парцал съм ,а тя с усмивка ми отгаваря ,че било добре за бебето .  Знам ,че ме лъже и така ми стана смешно  ,но е приятна заблуда . 😂
    Роуз  ,честито сърчице и честит рожден ден ! Бъди здрава и лека бременност.  ❤️
     Чакаме и другите бъдещи мами да се похвалят. Доста бяхме на 25.04. 🤗

# 560
Ох, толкова ми е прекрасно от вашите ъпдейти днес! Моя преглед е утре наобяд, ще бъда 6г+6 и съм доста притеснена, няма да спя от нерви до утре. Стискайте палци и аз да се похваля Two Hearts

# 561
  • София
Ще се похвалиш, разбира се! Приготви се за много силни положителни емоции! Чувството е невероятно, особено като ни е първа бременност! Пък сигурно и не само Simple Smile
Ох, толкова ми е прекрасно от вашите ъпдейти днес! Моя преглед е утре наобяд, ще бъда 6г+6 и съм доста притеснена, няма да спя от нерви до утре. Стискайте палци и аз да се похваля Two Hearts

# 562
  • София
Здравейте и честито на всички ни!
Плахо се записвам в групата, защото миналата есен претърпях спонтанен аборт в 8 г.с.+4 и беше голям удар за нас.
Освен това съм на 40 години и за нас това е много чакана и искана бременност.
Днес беше втория ми преглед, чухме и сърчице (успокоих се), всичко изглежда нормално в 6г.с. +2дни.
Докторката като разбра историята за аборта ми назначни пълни кръвни изследвания, урина, кръвосирване и днес до обяд обикалях кабинети. Почти ми прилоша, защото не бях яла нищо заради кръвните изследвания.
Освен това ми каза да си взема болничен докато мина поне 12-13 седмица.
Не смеем да се зарадваме, толкова тежко ни беше мин.година.
Иначе аз съм горе-доло добре, имам леко гадене, постоянно съм уморена, нищо не ми се яде, даже и сладко което мн.обичах. Гледам да се движа, правя леки упражнения вкъщи с гирички от 1 кг., имам и пътечка на която ходя.
В неделя даже ходих на йога за бременни.
До преди да забременея спортувах редовно - 4 пъти седмично пилатес и спазване на хранителен режим, чувствах се в много добра форма. Смятам да продължа по същия начин стига да се чувствам добре.
Чета ви и се радвам и вълнувам с всяка от вас.
Хубава седмица и само хубави новини!

# 563
  • Варна
Водите ли ги вашите татковци на прегледи?
Аз нашия го взех, и малкия понеже не е на градина идва с нас, направо пълна лудница. Grinning
Ама ще може да присъства още един път и на фетална и после заминава по тировете и само снимки ще получава, та гледам сега да ходим целият катун Grinning

# 564
Ние отидохме с таткото, но АГ-то ми точно в деня имаше родилка и не преглеждаше в кабинета си, а в АГ отделението и него за жалост не го пуснаха. На 3-ти май, живот и здраве, се надявам и двамата да можем да чуем сърчицето.

# 565
Водите ли ги вашите татковци на прегледи?

Даааа, ама по негова инициатива, не съм го притискала. Много се радвам, че има такова огромно желание да присъства😊

# 566
Аз таткото го взех на първия преглед беше много потресен, че the shit is about to get real 😄😄😄 Много му се смях 😂

# 567
  • София, България
Аз нашият не го водих предния път когато прегледите бяха с вагиналния ехограф. Аз съм си притеснителна в тия неща и няма да се чувствам комфортно. Не, че не го питах дали иска, де. Но като се случи така, че беше на работа ми олекна 😀  Дойде на феталната, когато вече беше с коремен ехограф. Simple Smile И сега нямам намерение да го водя в началото.

# 568
Бях само на един преглед за потвърждаване.
Не съм го водила с мен и честно казано, не държа да идва. Всъщност той е по-ентусиазираният и щастливият, така че може да се наложи да се съглася. Ще видим първо как ще се развият нещата.

# 569
Ние сме нявсякъде заедно. И при нас той е по-щастлив и развълнуван. Аз не че не съм щастлива, но съм малко паника.

Общи условия

Активация на акаунт