Декемврийски бебета 2023г

• 39 751
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
  • София, България
Аз ще си пусна болничния, но понеже работим с баща ми заедно, ще си работя от вкъщи каквото имам да си върша. Simple Smile

Смених името и съм приела всички, които са пуснали заявка. Има един пост за имената ви тук във форума, драснете отдолу само да може да направим там списък коя с какво име е тук, да си знаем.

# 541
  • София
Момичета, днес сутринта с много вълнение и емоции видях сърчицето и ембриончето и чух сърдечната дейност на малкото съкровище! Неописуемо! Уникален момент!!! Най-прекрасният ми подарък за РД!!

# 542
  • София, България
Честито сърчице ❤
Днес ли имаш рожден ден? Бъди жива и здрава и само хубави новини да получаваш! Relaxed

# 543
Момичета, онзи ден видях положителния тест, днес пуснах чхг 97, в сряда ще пусна още един. Искам да попитам добре ли е ЧХГ,какво трябва да си взема да пия, защото ще отида на лекар чак на 04.05 за установяване и също ако имате някакви други съвети?

# 544
Започни приема на фолиева киселина

Момичета, онзи ден видях положителния тест, днес пуснах чхг 97, в сряда ще пусна още един. Искам да попитам добре ли е ЧХГ,какво трябва да си взема да пия, защото ще отида на лекар чак на 04.05 за установяване и също ако имате някакви други съвети?

# 545
  • София, България
Фолиева киселина, но задължително метафолат. “Неофолик мета” пия аз. Simple Smile

# 546
Роуз, честит рожден ден и честито сърчице! Heartbeat
Пожелавам на девойките, които днес и утре са на преглед също да чуят най-силните сърчица!

Мими, кой ден закъснение ти е? Иначе 97 е доста добра стойност, честито! Стискам ти палци в сряда да се е удвоила! За момента фолиева киселина е достатъчно (метилирана форма), аз приемам Абофолик Мета.

# 547
  • Варна
При мен в деня, в който трябваше да ми дойде чхг беше 270, някой друг пускал ли е да сравним?
Аз съм в сряда и нямам търпение да видя да не са два броя 😂😂

# 548
  • София, България
Аз не съм пускала. Много се чудих дали да пусна, обаче реших да не си вкарвам филм със следене на нарастването и изобщо не отидох 😃 ще си чакам прегледа и ще се моля всичко да е наред Relieved

# 549
  • София
аз пуснах две, първото беше 2 дни преди цикъл, 80, и след 48 часа беше 180. Така че си нарастваше супер.

# 550
Аз пусках 7 дена след като трябваше да ми дойде заради кървене и беше 8 800, на 9 ден вече беше 16 200, така че трябва да е било към 500 - 600 в деня, в който е трябвало да ми дойде. Само един брой се видя на прегледа ми.

# 551
  • София
Благодаря ви за пожеланията, момичета! Пожелавам и на вас да чуете новите силни сърчица и да усетите тази емоция!

# 552
Здравейте, момичета 😊
Днес бяхме на преглед, видяхме сърчице, но е рано да го чуваме все още. Аз съм в 7г.с+1, бебето в 7+4.
Видя се още едно сакче със жълтъчно мехурче, но не се е развило, та се очаква скоро да имам кафеникаво зацапване, когато организма ми го абсорбира. АГ се съмнява за леки отлепвания, та ми забрани да вдигам тежко. Също забрани и секса поне до следващия преглед.
Казах на едната колежка (шефовете знаят от самото начало, та ме щадят) и на една приятелка.

За момента вкъщи сме спокойни, щом видяхме сърчицето, че бие. Надяваме се всичко да е наред и на следващия преглед да го чуем и да се успокоим, че поне този трап е прескочен.

Стискам палци на всички, че много сте с прегледи на 24 и 25ти, очаквам добри новини 😊

# 553
Ние на никой не сме казали все още, а с първата ми бременност веднага казахме на всички , този път нещо не знам какво ми стана . В четвъртък ще съм на преглед  и след това мисля да кажем .
И аз работя нощни смени по 12 часа  и аз съм пушач , но съм в отпуска до 14 , обаче все пак мисля да изчакам с още 2-3 седмици да кажа там . Иначе имам план вече за пушенето, ще казвам ,че излизам да пуша , а просто ще си стоя 5 минути на въздух 😀 за да не се усетят.

Здравейте, докато четях темата видях, че датата на следващия МЦ е била на 03.04 и сте запазили час за лекар на 13.04 беше ли минало достатъчно време и как премина прегледа

# 554
Мими, въпросът ти не е към мен, но аз също отидох на първи преглед на 9-ти ден закъснение, та реших да се включа. Видя се сака със ембриончето, което имаше сърдечни трептения, но не и още развито сърчице за пулс.

Общи условия

Активация на акаунт