Декемврийски бебета 2023г

• 39 682
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
При нас няма как да не идва, че прегледите са ни в София, а сме от Бургас. Така или иначе е много ентусиазиран. И на двамата ще ни е второ дете, но сега на дърти години е различно.

# 571
  • Варна
Водите ли ги вашите татковци на прегледи?

Даааа, ама по негова инициатива, не съм го притискала. Много се радвам, че има такова огромно желание да присъства😊

А той и нашият по собствено желание, мислех на първия да не идва... ама той как така няма да дойда Grinning

# 572
Здравейте момичета, на 12.04 ми беше втори трансфер за сега успешен. Вече има един пиклив и два кръвни положителни теста. Чакам да ми кажат кога да отида на първия преглед. Много се вълнуваме с мъжа ми, много искано и чакано ще е това дете/деца. Стискайте палци да чуем скоро сърчица и всичко да е наред.

# 573
  • София
Моя мъж по принцип идва на всички прегледи, няма никакви драми, само на раждането не присъства, но на този утре няма да дойде, че е много рано и трябва да закара детето на училище. Той на какви неща се е нагледал че ми правят по прегледите, аз нарочно го карам да влиза де, че да види през какво минаваме и да оценява че на него не му се налага

Честито на момичетата чули сърчице!

# 574
И моят идва с мен, по собствено желание, но досега все чака отвън. Мисля сега като стане време за коремен ехограф да влезе да види, че все мисля, че не осъзнава съвсем какво се случва хаха

# 575
Момичета, аз като някакъв детектив, но в групата има 29 члена, а само 15 са се записали. В една от групите (достъпнани видима за всички) на дъщеря ми имаше всякакви индивиди, вкл. мъже и честно да ви кажа много ще ме смущава да споделям коремче, по-натам и бебче.. а някак ми се иска да се опознаем и да си комуникираме пълноценно ☺☺☺ да определим срок - до кога ще бъде видима и да останат в нея всички, записали се с имената си от форума? Ако не сте съгласни, няма проблем. Просто изразявам мнение😆

# 576
Досега и на двата прегледа не  е идвал, но аз не съм и питала дали иска . Той не вярваше на пикливите тестове, а си искаше снимка . 😁 Е ,днес си получи много хубави и е много доволен. За феталната морфология ще го попитам дали иска ,защото наистина е много емоционално ,особено като минаваме за пръв път през това .🤗

# 577
Хайде  и аз се присъединявам, макар и без преглед все още. Предстои  такъв на 4 май, когато трябва тъкмо да съм затворила 7 седмица.

А относно групата, миналия  път направихме затворена такава, със много строги правила. До ден днешен (вече 6 години) си съществува и се познаваме всички.

# 578
Момичета, аз като някакъв детектив, но в групата има 29 члена, а само 15 са се записали. В една от групите (достъпнани видима за всички) на дъщеря ми имаше всякакви индивиди, вкл. мъже и честно да ви кажа много ще ме смущава да споделям коремче, по-натам и бебче.. а някак ми се иска да се опознаем и да си комуникираме пълноценно ☺☺☺ да определим срок - до кога ще бъде видима и да останат в нея всички, записали се с имената си от форума? Ако не сте съгласни, няма проблем. Просто изразявам мнение😆

Хейй, аз също ще помоля да се присъединя, но искам да изчакам да мине първия преглед и ако всичко е наред на 27мии. 🍀

# 579
  • София
Ама писа назад Purple peanut че е направена по рано и че има вече членове. То има и момичета дето само четат и ще се присъединят, не се шашкайте. Ще има чистки, ясно е. ♥

# 580
С първата бременност е идвал таткото на доста прегледи , не всички . Сега с втората бременност за сега не е идва на нито един преглед , аз на два съм била де , но все така се случваше ,че е на работа.

И аз съм ЗА фейсбук групата да има някакви "по-строги" правила , за да сме спокойни , да можем да споделяме . Може да се направи невидима и ,ако някоя мама от тук има желание да участва и там да бъде добавена от някой , май имаше такъв вариант,ако не се бъркам . Определено на мен по-малките групи ми харесват повече и ги смятам за по-полезни от колкото да има над 100 членове.

# 581
  • София, България
Момичета, ще махам старите членове, те бяха 7 жени, които НЕ писаха дори. Реално групата е от няколко дни. Но наистина ще помоля всички, които влизате да се представите. Днес много момичета заявиха членство като я пуснах тук, а само една част се представиха в поста с никнейма си.

# 582
  • София
Момичета, аз ще се присъединя към групата фб на по-късен етап. Ще се радвам да си споделяме още дълго заедно и да се подкрепяме!

# 583
Хайде  и аз се присъединявам, макар и без преглед все още. Предстои  такъв на 4 май, когато трябва тъкмо да съм затворила 7 седмица.

А относно групата, миналия  път направихме затворена такава, със много строги правила. До ден днешен (вече 6 години) си съществува и се познаваме всички.
И аз на 3 май ще съм на първия си преглед по каледар 8 седмица

# 584
Момичета, при първия преглед назначиха ли ви някакви изследвания - пълна кръвна картина, цитонамазка, микробиология?

Общи условия

Активация на акаунт